Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Yılbaşı akşamı aracı yıkarken ufak bir şirinlik yapayım dedim. Aracı yıkarken farketmedim de sabah bir kalktım detail forum yazısı halinde aracı çizmişiz Sticker’a gerek kalmadı bu şekilde reklamımızı yapıyorum ben de

Bazı arkadaşlar arabaya yaslanıyor yada eliyle tozu falan siliyor yapmayın, çiziyorsunuz diyorum yok canım diyorlar. Çok pinpiriklisin hemen çizilir mi diyorlar. Tam onlara göstermelik bir resim olmuş.

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
8890C916-21F4-4B34-8347-DC0666E301CC.jpeg

Aracı aldığımda jantlarda çizik kaldırım sürtmeleri aşırı fazlaydı bir tanesinde çok derin sürtme vardı o yüzden boyaya ihtiyacı vardı lastikleride sıfırlayacağım için bir daha kasaplar parçalamasın diye boyattım sıfır lastikleri ve sıfır sibopları taktırdım tertemiz oldu sıfır jant gibi olmadı tabiki ama beni % 80 tatmin etti yaza doğru takmadan korumaya alıp tertemiz takıcaz inş

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ekli dosyayı görüntüle 4332

Aracı aldığımda jantlarda çizik kaldırım sürtmeleri aşırı fazlaydı bir tanesinde çok derin sürtme vardı o yüzden boyaya ihtiyacı vardı lastikleride sıfırlayacağım için bir daha kasaplar parçalamasın diye boyattım sıfır lastikleri ve sıfır sibopları taktırdım tertemiz oldu sıfır jant gibi olmadı tabiki ama beni % 80 tatmin etti yaza doğru takmadan korumaya alıp tertemiz takıcaz inş
Çok güzel olmuş maaşallah, çiziksiz binersin inşallah.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ekli dosyayı görüntüle 4332

Buradan çok güzel görünüyorlar. İyi günlerde kullanın.

Jantlarınıza ve lastiklerinize taş değmesin :D

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Buradan çok güzel görünüyorlar. İyi günlerde kullanın.

Jantlarınıza ve lastiklerinize taş değmesin :D
Teşekkür ederim az ufak tefek boya hataları var malum bizim esnafımız işte azıcık özenseler ölürler başkalarının gözüne pek takılmaz ama bizim gözlere takıyor maalesef :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Teşekkür ederim az ufak tefek boya hataları var malum bizim esnafımız işte azıcık özenseler ölürler başkalarının gözüne pek takılmaz ama bizim gözlere takıyor maalesef :)
Olsun, o kadar kusur olur deyip düzgünce kullanmak lazım. Lastikçi de düzgünce taktıysa lastikleri bir kaç sene arkanıza bakmazsınız bir aksilik olmadıkça.

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Olsun, o kadar kusur olur deyip düzgünce kullanmak lazım. Lastikçi de düzgünce taktıysa lastikleri bir kaç sene arkanıza bakmazsınız bir aksilik olmadıkça.
Valla aynen öyle dedim bende kendi boyadı kendi taktıya çizmeden takmış çok şükür Rabbim cümlemize kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inş artık boyalı olduğu için daha nazik bakmaya başlıcaz mecbur