Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Su iticilik epey azaldı. Bu yıkamadan sonra söküldü büyük ihtimal. Foamula1 foam ile vp con. Şampuan kullandım
Ömrü 1 ay dan da az öyleyse. Birde yıkadığınız ürünlere bakılırsa sadece keyif ürünü bende tam almak üzereydim:) Islak ıslak güzel olacaktı vaz mı geçsem? Değer mi bilemedim.

GöKHaN 35

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Detaylı yıkama yaptım. Yasak olduğundan dolayı makina kullanmadım(şikayet gelmesin diye) ön yıkamasız bir yıkama oldu.

Öncesi

Devam...

Motor Kısmı

İlk hali

Apc sonrası

Motorplast sonrası

Yıkama sonrası

Plastik koruyucu

Krom parlatma

Finaller

Kullanılan Ürünler:

Şampuan: Valet pro con car wash
Demirtozu Sökücü: Koch Chemie FB
Davlumbaz temizleyici ve koruyucu : Flowey B33, mothers fırça ve 3D magic dressing
Motor temizleyici ve koruyucu : Valet pro apc ve Koch chemie motorplast
Dış plastik temizleyici ve koruyucu : Valet pro apc ve valet pro black to the future
Hızlı cila : Sonax bsd
Lastik parlatıcı : 3D magic dressing
Metal aksam bakım ve parlatıcı : Menzerna metal polish

Bayram zamanıda detaylı iç ve sunroof temizliği yapmayı planlıyorum. :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Detaylı yıkama yaptım. Yasak olduğundan dolayı makina kullanmadım(şikayet gelmesin diye) ön yıkamasız bir yıkama oldu.

Öncesi

Devam...

Motor Kısmı

İlk hali

Apc sonrası

Motorplast sonrası

Yıkama sonrası

Plastik koruyucu

Krom parlatma

Finaller

Kullanılan Ürünler:

Davlumbaz temizleyici ve koruyucu : Flowey B33 ve 3D magic dressing
Dış plastik temizleyici ve koruyucu : Valet pro apc ve valet pro black to the future

Ellerinize sağlık, aslında biraz daha fazla fotoğraf çekip konu ile taçlandırmak iyi olurmuş.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
2-3 katına çıkarır mı bilmiyorum ama performansını gösteriyor. Yine de bana göre bir ürün değil sarp. Sonax Gel daha çok seviyorum. Ancak bugün yıkama yaparken lastiklerdeki boncuklanma su iticilik beklemediğim düzeydeydi.
@SubaruOutback seversin Hakan abi :)
Boncuklar özel ilgi alanımdır. Çok severim :) Aha hipnoz oldum :)

GöKHaN 35

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ellerinize sağlık, aslında biraz daha fazla fotoğraf çekip konu ile taçlandırmak iyi olurmuş.
Fotoğraf işi biraz zor oluyor. Hem bir an önce bitirme telaşı hemde şikayet gelmesin diye fazla uğraşamadım. Final fotoları çok kısıtlı oldu aracı güneş altına çıkartıp çekmek isterdim ama bir dahaki sefere artık :)

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
Bu akşam mı deneyeceksiniz af yi
af yi denedim simdi biraz önce sizinle sonuç aynı çıkarmadı. ancak mikrofibere tırnağımı koyup, tırnağımla sildiğimde parça parça çıkarmaya başladı. oda tüm kaputa yapmak çok zor ve uzun sürer. attığım videoda adam kredi kartı kullanıyor. öyle birşey lazım yoksa çıkmaz bu yapışkanlar. kredi kartı çizer mi acaba? harbi bu kaput filmi pişmanlık ya. korusun diye takıyorsun sökerken araca zarar veriyorsun.

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
u temizleyicileri de koyacabileceğim güzelde bir şişem oldu :)
af yi denedim simdi biraz önce sizinle sonuç aynı çıkarmadı. ancak mikrofibere tırnağımı koyup, tırnağımla sildiğimde parça parça çıkarmaya başladı. oda tüm kaputa yapmak çok zor ve uzun sürer. attığım videoda adam kredi kartı kullanıyor. öyle birşey lazım yoksa çıkmaz bu yapışkanlar. kredi kartı çizer mi acaba? harbi bu kaput filmi pişmanlık ya. korusun diye takıyorsun sökerken araca zarar veriyorsun.
Ahanda aynı sonuç :dusun:

Kredi kartı çizer mi bilmiyorum valla bende. 3-4 aydır bu şekilde biniyorum araca. Tozlanınca yapışkan yerleri kirli gözüküyor sadece:heyecan:

Çözüm bulursanız haberleşelim muhakkak :)

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
@caner92, @EKU, Arkadaşlar kil deneyebilirsiniz kaydırıcıyı bol kullanın kilide kısa aralıklarla suda temizleyin büyük ihtimal çözüme ulaşacaksınız kredi kartından falan daha risksiz olur ben birkaç kere bu şekilde çıkartmıştım.
occan hocam çok teşekkürler. Kil denemesi yapmamıştım. Mavi kil önerirsiniz sanırım?

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
@caner92, @EKU, Arkadaşlar kil deneyebilirsiniz kaydırıcıyı bol kullanın kilide kısa aralıklarla suda temizleyin büyük ihtimal çözüme ulaşacaksınız kredi kartından falan daha risksiz olur ben birkaç kere bu şekilde çıkartmıştım.
bilt hamber soft kil var bende. kaydırıcı olarak ne kullandınız?

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye

Öncesi

Devam...

Motor Kısmı

İlk hali

Apc sonrası

Motorplast sonrası

Yıkama sonrası

Plastik koruyucu

Krom parlatma

Finaller

Kullanılan Ürünler:

Davlumbaz temizleyici ve koruyucu : Flowey B33, mothers fırça ve 3D magic dressing

Ellerime sağlık Gökhan güzel bir detay günü olmuş :)şu ucunda uygulama süngeri olan fırçayı nereden kaça aldın?