Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

pilotgokhann

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ANKARA

Hafta sonu opak siyah Polo’ya uygulama yaptım. Opak siyah zordur diye duyuyordum, giriş seviyesi rotary ile işkence. Hazırlamak zor gelmezse, konusunu da açarım ilerleyen zamanlarda

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Detaylar önemli özellikle piano black çizik giderme sürecini önemle takip ediyorum araçta en çok ve çabuk çizilen yerlerin başında geliyor. Elinize sağlık güzel olmuş.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Hafta sonu opak siyah Polo’ya uygulama yaptım. Opak siyah zordur diye duyuyordum, giriş seviyesi rotary ile işkence. Hazırlamak zor gelmezse, konusunu da açarım ilerleyen zamanlarda

Ellerine sağlık. Opak siyahı forumcak çok severiz :alkis:

Yeni aldığım mazda familiaya ertelemekten bi türlü yapamadıgımız iç detayı sonunda yaptık 21 yıllık pisliği 3 günlük yorucu süreçte temizledik

Sökmeye başladık

Benim kız yerini buldu

2000 Yılından kalma otoyol bileti

Taban halısı makineyle çıkcak gibi değildi kosla halı şampuanı ile fırçalayıp iyice duruladım 3 gün boyunca kurumaya bıraktım

Koch GS ile başladık fırçalamaya

Bütün trimler apc ile temizlenip spritz ile korumaya alındı

50/50ler

Ne yaptınız böyle bu işin sonu fena yalnız :saskin: Bir tavsiye vermek isterim. Bu kadar soymuşken aracı güzel bir yalıtımı hak ediyor bence :hava:

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Arkadaşlar herkese iyi ve sağlıklı bir hafta sonu diliyorum önce.

Abimin üşengeçliğine sebep hala kışlıklar duruyordu Doblo’nun üzerinde. Bende bugün şarjlım olmadığı için talepte bulunan arkadaşları önümüzde ki haftaya garaja alabileceğimi söyledim. Bu arada şarjlım da geldi :) , lafın kısası boştum.

Abim lastikleri değiştirtmemi istedi bende tabi dedim seve seve. Garajdan yazlıkları alıp önce güzelce Asperox Sarı Güç ve Divorex lastik fırçası ile yıkadım. Kötü bir bez ile nemlerini alıp güneş altında kurumalarını bekledikten sonra leflef sünger yardımı ile tek kat Sarp & Autokit Deri Vinyl Koruyucu uyguladım ve doğru lastikçiye

Lastikçi de işimiz bitince lastikler SRT Garaj 282 Lastik Otelinde ki yerini aldı :diill:

Son olarak beze ve göğüsün üstüne AF Spritz sıkarak arabanın plastik aksamlarının tozunu aldım. Asperox ile aynı işi basamak olan kapı eşiklerine yaptım :)

Bugünlük benden bu kadar arkadaşlar :arkadass:

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Arkadaşlar herkese iyi ve sağlıklı bir hafta sonu diliyorum önce.

Abimin üşengeçliğine sebep hala kışlıklar duruyordu Doblo’nun üzerinde. Bende bugün şarjlım olmadığı için talepte bulunan arkadaşları önümüzde ki haftaya garaja alabileceğimi söyledim. Bu arada şarjlım da geldi :) , lafın kısası boştum.

Abim lastikleri değiştirtmemi istedi bende tabi dedim seve seve. Garajdan yazlıkları alıp önce güzelce Asperox Sarı Güç ve Divorex lastik fırçası ile yıkadım. Kötü bir bez ile nemlerini alıp güneş altında kurumalarını bekledikten sonra leflef sünger yardımı ile tek kat Sarp & Autokit Deri Vinyl Koruyucu uyguladım ve doğru lastikçiye

Lastikçi de işimiz bitince lastikler SRT Garaj 282 Lastik Otelinde ki yerini aldı :diill:

Son olarak beze ve göğüsün üstüne AF Spritz sıkarak arabanın plastik aksamlarının tozunu aldım. Asperox ile aynı işi basamak olan kapı eşiklerine yaptım :)

Bugünlük benden bu kadar arkadaşlar :arkadass:
Sarp'a bayılıyorum. :D Parasının hakkını veriyor. Emeklerine sağlık İbrahim abi. :)
Bugün @Selcuk Keskin in kırmızı fişeği küçük bir temizledik :mutlu:

Ellerinize sağlık, @Selcuk Keskin tez zaman da kirlettin. :D

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Zymöl Detail Waxı denedim. Uygulamadan önce Nanolex interior cleaner ile temizledim. Waxı parmakla sürdüm.

Detayları severiz. :)

Rutin yıkama üstü kiwami
jantlara bsd
Çok güzel parlamış, ellerinize sağlık. :)
Jantların içlerini silmesi mesele ama sonuç şahane oluyor. Ellerine sağlık
Abi ben kurularken bile işkence çekiyorum ya, kol araları fazla geniş olmadığı için zorlanıyorum. :confused: