Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Wax yeniledik kaputa glaze üzeri fusso atmıştım ama arada araba göçük düzeltme işine girince göçük ilacı tiner vs sürmüşler galiba koruma yer yer ölmüştü eskiyi söküp yeniyi getir yaptık:) koruma olarak wax planet solarized attım
Eline sağlık doktor. Güzel parlamış. Solarizedin dayanımı hakkında güncelleme bekliyorum. Ben waxplanetin iki çeşidinde de dayanım problemi yaşadım. Bende mi bir terslik var merak ediyorum.

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Maalesef dinlenme tesisinde talihsizlik sonucu yıkamacı arkadaş ben görmeden fırçayla dalmış ne güzel finiş kurtacakken f6 polish yapmak zorunda kaldım.
Çok fazla fırça çiziği yoktu benim 2 yılda yıkama ile yaptığım çizikleri adam 5dk içinde yaptı bıraktı.

Öncesi,

sonrası
f6 rupes menzerna polish ped tek kat.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Maalesef dinlenme tesisinde talihsizlik sonucu yıkamacı arkadaş ben görmeden fırçayla dalmış ne güzel finiş kurtacakken f6 polish yapmak zorunda kaldım.
Çok fazla fırça çiziği yoktu benim 2 yılda yıkama ile yaptığım çizikleri adam 5dk içinde yaptı bıraktı.

Öncesi,

sonrası
Abi aman diyim, bir dhaa ki sefer arabaya göz kulak olun. :)

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Eline sağlık doktor. Güzel parlamış. Solarizedin dayanımı hakkında güncelleme bekliyorum. Ben waxplanetin iki çeşidinde de dayanım problemi yaşadım. Bende mi bir terslik var merak ediyorum.
Teşekkür ederim:) ben dayanım sorunu yaşamadım geçtiğimiz kış İstanbul şartlarında 3 ay dayanmıştı:dusun: bazı waxlar vernik seçiyor demek ki

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Öncesi,

sonrası
Geçmiş olsun dinlenme tesisleri genelde çok can sıkıcı olabiliyor maalesef :( Birine söylüyorsunuz diğeri gelip yıkıyor uzağa bir yere bırakıyorsunuz adam oralarda bulup yine yıkıyor:D

Eğer tesislerde aracın başında durmadan aracınızın yıkanmasını istemiyorsanız araçtan inince sileceğinizin birini kaldırın o zaman dokunmuyorlar. Zamanında yıkamacının birisi söylemişti banada o zamandan beri hiçbir tesiste aracıma dokunmuyorlar :D belki sizin yada forumdan birilerinin işine yarar.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Öncesi,

sonrası
Geçmiş olsun öncelikle. Sırf bu yüzden dinlenme tesisi vb. yerlerde aracı en uzak yere çekmeye çalışıyorum.

Ellerinize sağlık. çiziksiz güzel bir yüzey elde etmişsiniz.

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Geçmiş olsun dinlenme tesisleri genelde çok can sıkıcı olabiliyor maalesef :( Birine söylüyorsunuz diğeri gelip yıkıyor uzağa bir yere bırakıyorsunuz adam oralarda bulup yine yıkıyor:D

Eğer tesislerde aracın başında durmadan aracınızın yıkanmasını istemiyorsanız araçtan inince sileceğinizin birini kaldırın o zaman dokunmuyorlar. Zamanında yıkamacının birisi söylemişti banada o zamandan beri hiçbir tesiste aracıma dokunmuyorlar :D belki sizin yada forumdan birilerinin işine yarar.
Teşekkür ederim.
Bana ders oldu zaten ekstra dikkat ederim. Tavsiyeyide kesin yaparım bundan sonra.
Anlam veremediğim gereksiz bir yıkama işlemi kimin ne işine yarıyor ordaki yol kirlerini fırçayla temizlemek. Hem temizlenmiyor hem çiziyor isteyene yap, herhangi bir talepte bulunmadım ki ben:yazik:
Geçmiş olsun öncelikle. Sırf bu yüzden dinlenme tesisi vb. yerlerde aracı en uzak yere çekmeye çalışıyorum.

Ellerinize sağlık. çiziksiz güzel bir yüzey elde etmişsiniz.
Teşekkür ederim.
Şimdi 3 tedbir oldu, silecek kaldır, tembihle, uzak yere park et:)
Artık 3ünüde es geçip gelip yıkarsa heralde baygınlık geçirtir.:)

Caner

Amatör Detaycı
Üye
Klpro orbital+ufs hybrid+3d one pasta kombinasyonu. İlk defa polisaj yaptım, sıfır çizik olmasada parlaklık olarak tatmin edici oldu :) İleride daha güzel bir pastayla sıfır çizik projesi yaparım İnşallah :D Sonradan boyanan parçalarda fazlasıyla portakal kabuğu görüntüsü var zımpara yapılması lazım sanırım :(

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
Klpro orbital+ufs hybrid+3d one pasta kombinasyonu. İlk defa polisaj yaptım, sıfır çizik olmasada parlaklık olarak tatmin edici oldu :) İleride daha güzel bir pastayla sıfır çizik projesi yaparım İnşallah :D Sonradan boyanan parçalarda fazlasıyla portakal kabuğu görüntüsü var zımpara yapılması lazım sanırım :(

İlk deneme için iyi gözüküyor. Bende bi cesaret başlayabilirsem :)