Arkadaşlar merhaba bugün iş çıkışı araçların içlerini temizledim
Öncelikle paspasları araçtan uzaklaştırdıktan sonra süpürge ile içlerini çektim. Ardından Lcd cleaner ile teyp ve kadranları sildim. İç kısmı komple spritz ile geçtim. Kapı eşikleri, bagaj ve bagaj havuzunu 3D Ultraprotectant (1:4 oran yarı mat olduğu yazıyor) ile sildim. Gayey başarılı şekilde parlattı. Ardından paspasları B33 ile fırçalama sonrası kuruması ile yine 3D Ultraprotectant ile sildim. Yarı mat parlaklık bırakıyor. Aceleden fazla foto çekemedim. Yağmur yağma ihtimali olduğundan dışlarına dokunamadım havada karardı zaten
hızlı bir yıkama gerçekleştirdim. ev13 ile ön yıkama yapıp flowey x50 ile parlattım.bir de bizim yeni gelen kaplumbağa lastik parlatıcısını denedim ama tam bir fiyasko bence.yada ben doğru uygulamadım.içinden çıkan temizleyici ile lastikleri fırça ile temizledim kuruttum sonra uyguladım.ama bildiğin sulu boya gibi elime bulaştı resmen boyası.ben beğenmedim.x50 güzel bir parlaklık verdi hızlıca yıkamama rağmen
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hızlı bir yıkama gerçekleştirdim. ev13 ile ön yıkama yapıp flowey x50 ile parlattım.bir de bizim yeni gelen kaplumbağa lastik parlatıcısını denedim ama tam bir fiyasko bence.yada ben doğru uygulamadım.içinden çıkan temizleyici ile lastikleri fırça ile temizledim kuruttum sonra uyguladım.ama bildiğin sulu boya gibi elime bulaştı resmen boyası.ben beğenmedim.x50 güzel bir parlaklık verdi hızlıca yıkamama rağmen
Emeklerinize sağlık, davlumbazları görmedim sanmayın. Jet Black diğer ürünlere göre yapısı farklı, resmen boya gibi ama sürdükden sonra kaliteli olduğunu hissediyorsunuz.
Emeklerinize sağlık, davlumbazları görmedim sanmayın. Jet Black diğer ürünlere göre yapısı farklı, resmen boya gibi ama sürdükden sonra kaliteli olduğunu hissediyorsunuz.
davlumbazlara fırça falan zor giriyor 35-45 mm vogtland yay var bir de hızlıca yıkadım sırf lastik parlatıcısını denemek için. ama lastikleri sağ sol yapıp davlumbazlar temizlenir tabi
teşekkür ederim daha önce endurance, sarp gibi jel ürünler kullandığım için değişik geldi.2 kat uyguladım hatta.bir dahaki sefer daha özenip bakacağım.ama içinden süngeri lastik temizleyicisi ile kit olarak çıkması sebebiyle 39 tl lik fiyatını fazlasıyla hakediyor.
biraz yol yaptıktan sonra tabiki tecrübelerimi paylaşırım. 2 gün boyunca videolar yabancı test siteleri araştırmaktan beynim yandı sonunda hem fiyat hem de performans açısından en mantıklı lastiğin bu olduğuna karar verdim.pilot sport 4 lastik başına 200 tl fazlaydı ve fiyat dengesine baktığımızda izlediğim ve okuduğum testlere göre o farkı haketmiyordu.
Dün akşam uyguladığım zymöl wheel coat un bu akşam ikinci katını uyguladım. Her seferinde öneren üstad @onurçiko ya çok teşekkür ederim. İlk parti de alamamıştım. İkinci partide almak kısmet oldu. Nasıl bir parlaklık vay arkadaş
Not : Bu arada en altta geçen hafta uyguladığım ve hala boncuklanması devam eden sonax bsd+ad p32 karışımı da var.
Dün akşam uyguladığım zymöl wheel coat un bu akşam ikinci katını uyguladım. Her seferinde öneren üstad @onurçiko ya çok teşekkür ederim. İlk parti de alamamıştım. İkinci partide almak kısmet oldu. Nasıl bir parlaklık vay arkadaş
Not : Bu arada en altta geçen hafta uyguladığım ve hala boncuklanması devam eden sonax bsd+ad p32 karışımı da var.