Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

srknatmn

Usta Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #6,341
Koch chemie demir tozu temizleyici sonrasında soft99 fusso uygulaması yaptım yordu ama değdi. :cool:hava kapalı olduğu için fotoğraflarda pek belli olmuyor
Elinize sağlık.Fusso nun siyah kutulu ürünümü?Memnun kaldınız mı?Bemim aracımda opak kırmızı almaya niyetim var,pek parlaklık vermiyor diye bliyorum ama ömrü boncuklanması iyi deniliyor.

Arda99

Amatör Detaycı
Üye
İl
bursa
Elinize sağlık.Fusso nun siyah kutulu ürünümü?Memnun kaldınız mı?Bemim aracımda opak kırmızı almaya niyetim var,pek parlaklık vermiyor diye bliyorum ama ömrü boncuklanması iyi deniliyor.
Teşekkur ederim evet siyah kutulu olan ürün ben memnunum beklentinize bağlı biraz 2 yıldır kutu bitmiyor :sırıtan1:

ek olarak ; uygulaması yoruyor biraz

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Gece operasyonu ile arabamı yıkadım :)

Jant ve davlumbazlara 1:10 3D Orange Degreaser
Lastiklere 1:10 Valet Pro APC
Foam 1:10 Valet Pro ANSF
Şampuan 60 ml/10 Lt Valet Pro Concentrated Car Wash
Eldiven Meguiars
Kurulama havlusu LE Black Hole + Uber blue (black hole çok iyiymiş)
Cam temizliği Meguiars Perfect Clarity + AutoGlym cam bezi
Lastik parlatıcı Auto Finesse Satin
Trim ve davlumbazlara Auto Finesse Revive

Koruma olarak 2 hafta önce uyguladığım Fusso var. Temizlenince su iticiliği de arttı.

Son haliyle

Miss gibi tertemiz olmuş güle güle kirlet.

DENİZLİ

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Koch chemie demir tozu temizleyici sonrasında soft99 fusso uygulaması yaptım yordu ama değdi. :cool:hava kapalı olduğu için fotoğraflarda pek belli olmuyor
Ellerine sağlık maşallah renk çok güzel aslında bu renge carnauba bir wax güzel gider alev olur.

DENİZLİ

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
VP Dragons ardından Fusso Coat Light wax ile kışa hazırlandık. Servisten aksesuar kataloğundaki spor arka difüzörün siparişini vermiştim. Garajda montajını yaptım.

maşallah hocam :) aracınız ve yaptığınız eklentiler şahane. kazasız belasız sürüşler olsun :) difüzör ve jantlı bu foto baya agresif olmuş :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
VP Dragons ardından Fusso Coat Light wax ile kışa hazırlandık. Servisten aksesuar kataloğundaki spor arka difüzörün siparişini vermiştim. Garajda montajını yaptım.

Maşallah hocam, Japonlara karşı bir sempatim var sizin arabayı görünce aşık olmamak elde değil. :) Böyle küçük ve güzel modifiyeler için konu açsanız daha derli toplu olabilir. :)

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
maşallah hocam :) aracınız ve yaptığınız eklentiler şahane. kazasız belasız sürüşler olsun :) difüzör ve jantlı bu foto baya agresif olmuş :)
Mustafa hocam yorumunuz için teşekkür ederim. Hepimize kazasız belasız sürüşler diliyorum. ☺️

Maşallah, farklı güzel olmuş güle güle kullanın
Çok teşekkür ederim.

Maşallah hocam, Japonlara karşı bir sempatim var sizin arabayı görünce aşık olmamak elde değil. :) Böyle küçük ve güzel modifiyeler için konu açsanız daha derli toplu olabilir. :)
Sercan hocam güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Japon candır ☺️ ilerleyen dönemlerde konusunu açabilirim ama bu kadar iddialı durmayabilir çünkü kışlık jantlara geçiş yapacağım ☺️

AithX

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Hocam aracın maşallahı var, çok yakışıklı duruyor. Varsa birkaç farklı açıdan daha fotoğrafı, görmek isteriz :)

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Hocam aracın maşallahı var, çok yakışıklı duruyor. Varsa birkaç farklı açıdan daha fotoğrafı, görmek isteriz :)

Çok teşekkür ederim. O zaman yukarıdaki fotoğrafı çektiğim gün kadrajıma yansıyan bir kaç foto daha paylaşıyorum. Temizledikten sonra fotoğraf çekmekte karşısına oturup izlemek gibi ayrı bir haz ☺️

AithX

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Çok teşekkür ederim. O zaman yukarıdaki fotoğrafı çektiğim gün kadrajıma yansıyan bir kaç foto daha paylaşıyorum. Temizledikten sonra fotoğraf çekmekte karşısına oturup izlemek gibi ayrı bir haz ☺️

Gerçekten gördüğüm en iyi auris :) ve hiç sırıtmıyor yaptığınız eklentiler. Emeğinize sağlık.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Ellerinize sağlık. Difüzörünüz de çok yakışmış.

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Gerçekten gördüğüm en iyi auris :) ve hiç sırıtmıyor yaptığınız eklentiler. Emeğinize sağlık.
Çok teşekkür ederim hocam.

Ellerinize sağlık. Difüzörünüz de çok yakışmış.
Difüzörü fiyatı yüzünden alıp almama arasında çok kararsız kalmıştım, beğenmenize sevindim hocam. Difüzör hakkında aldığım yorumlar genellikle olumlu ☺️

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Çok teşekkür ederim hocam.

Difüzörü fiyatı yüzünden alıp almama arasında çok kararsız kalmıştım, beğenmenize sevindim hocam. Difüzör hakkında aldığım yorumlar genellikle olumlu
Açıkçası ben de sizin yaşadığınız durumu yaşıyorum şuanda. Peugot un da orijinal difüzör modelleri var ancak fiyatlarından ötürü bir türlü alamamıştım. Şimdi iyice arttı zaten fiyatları. Neyse bakacağız artık

Bu arada orijinal parçalar ile yapılan bu tip değişimleri çok beğeniyorum ben. Orijinal olup da kötü olan ise çok nadir oluyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi