Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Öne çıkan konu #6,361
Çok teşekkür ederim. O zaman yukarıdaki fotoğrafı çektiğim gün kadrajıma yansıyan bir kaç foto daha paylaşıyorum. Temizledikten sonra fotoğraf çekmekte karşısına oturup izlemek gibi ayrı bir haz

Heyy maşallah güzel görünüyor.

DENİZLİ

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Çok teşekkür ederim. O zaman yukarıdaki fotoğrafı çektiğim gün kadrajıma yansıyan bir kaç foto daha paylaşıyorum. Temizledikten sonra fotoğraf çekmekte karşısına oturup izlemek gibi ayrı bir haz ☺️

Tekrar maşallah yazmadan geçmeyeyim dedim :) Eskişehir'e gelirsem mutlaka canlı görmek isterim makineyi :)

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Gerçekten gördüğüm en iyi auris :) ve hiç sırıtmıyor yaptığınız eklentiler. Emeğinize sağlık.
Çok teşekkür ederim hocam.

Açıkçası ben de sizin yaşadığınız durumu yaşıyorum şuanda. Peugot un da orijinal difüzör modelleri var ancak fiyatlarından ötürü bir türlü alamamıştım. Şimdi iyice arttı zaten fiyatları. Neyse bakacağız artık

Bu arada orijinal parçalar ile yapılan bu tip değişimleri çok beğeniyorum ben. Orijinal olup da kötü olan ise çok nadir oluyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GTI difüzörü çok şık olur hocam. Kurdan dolayı parça fiyatları hergün artıyor. Ben düşünürken 500 lira daha arttı ☺️

Heyy maşallah güzel görünüyor.

Çok teşekkür ederim.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
VP Dragons ardından Fusso Coat Light wax ile kışa hazırlandık. Servisten aksesuar kataloğundaki spor arka difüzörün siparişini vermiştim. Garajda montajını yaptım.

Harika durmuş.
Koch chemie demir tozu temizleyici sonrasında soft99 fusso uygulaması yaptım yordu ama değdi. :cool:hava kapalı olduğu için fotoğraflarda pek belli olmuyor
Bursa’da plaka için Emniyete ödeme yapılıyor mu?

Arda99

Amatör Detaycı
Üye
İl
bursa
Harika durmuş.

Bursa’da plaka için Emniyete ödeme yapılıyor mu?
Evet yapılıyor plakanın hikayesi biraz uzun benim :) pazarcı kamyonet bulup adamı durdurduk anlattık durumu adama bir miktar para verdik noterde başkasına devretti plakayı duşurttuk sonra emniyetten aracıma opsiyonlattım devlete ödemesini yaptım

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Evet yapılıyor plakanın hikayesi biraz uzun benim :) pazarcı kamyonet bulup adamı durdurduk anlattık durumu adama bir miktar para verdik noterde başkasına devretti plakayı duşurttuk sonra emniyetten aracıma opsiyonlattım devlete ödemesini yaptım
Ankara’da 50 bin dediler mrt için... saygılar dedim çıktım.

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
St 4 cm spor yay uygulaması yapıldı önler arkaya göre yüksek kaldığı için milden işlem uygulanıcak
mqb platformunda aynı problem var.benim leon da da 3.5 cm lik vogtland var aynı şekilde yüksek duruyor gibi geliyor ama ölçtüğünde yükseklikler aynı aslında. en iyi hr aynı oranda düşürüyor arka ve ön

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

Arda99

Amatör Detaycı
Üye
İl
bursa
mqb platformunda aynı problem var.benim leon da da 3.5 cm lik vogtland var aynı şekilde yüksek duruyor gibi geliyor ama ölçtüğünde yükseklikler aynı aslında. en iyi hr aynı oranda düşürüyor arka ve ön

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bence st nin ustune yay yok eski aracım leondan söktum ondayken baya orantılıydı konfor muthişti ve sekme etme yoktu a3 de max aks agirligi biraz fazla olduğu için sekme yaptı biraz 4,5 ay kullanıp çıkarabilirim st coil alabilirsem

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye

Hazir evde kimse yokken ic detaya girdim dun komple koltuk tavan zemin halisi elden gecti Koruma Kilifi almayi dusunuyorum Begendigim bir firma var fiyat teklifi aldim yaptirinca yine paylasirim buradan :)
Paspaslar Rizline galiba, bende de aynısı var 1/4 Meg hyper dressing geçiyorum anca renk geliyor tavsiye ederim. Bunların yüzeyi tırtıklı olduğundan bir kayganlık da gözüme çarpmadı.