Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam bantlarla bulunması gereken doğru konumu nasıl ve neye göre belirlediniz? Referans noktası Karşı kapıyı mıydı? Detaylı Bilgi verebilir misiniz?
bir referans belirlemedim hocam. Bantlar önceki konumu belli etsin ona göre ayarlayabileyim diye. Gerçi ona da referans diyebiliriz. Kapı tutamağından bastırınca içeri doğru oynama yapıyordu kapı, yani fitillere tam oturmuyormuş. Biraz deneme yanılma yaparak doğru konumu bulabiliyorsunuz. Ancak vidaları tamamen sökmemek gerek, arkadaki plaka B sütunu içerisine düşebilir. Vidaları gevşeterek bir çıta ve çekiç yardımıyla vurarak ayarladım.

afkazankayaa

Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
bir referans belirlemedim hocam. Bantlar önceki konumu belli etsin ona göre ayarlayabileyim diye. Gerçi ona da referans diyebiliriz. Kapı tutamağından bastırınca içeri doğru oynama yapıyordu kapı, yani fitillere tam oturmuyormuş. Biraz deneme yanılma yaparak doğru konumu bulabiliyorsunuz. Ancak vidaları tamamen sökmemek gerek, arkadaki plaka B sütunu içerisine düşebilir. Vidaları gevşeterek bir çıta ve çekiç yardımıyla vurarak ayarladım.
Anladım hocam teşekkür ederim cevabınız için.

sajmora98

Usta Detaycı
Üye
İl
Kastamonu

hızlı resim url

evet ilk önce aramızı valetpro citrus pre wash ile yıkadık.
daha sonradan demir tozu uygulaması yaptık (Flowey W25) kullandık
ardından valetpronun turuncu (soft) kil uygulaması yapıldı.
ardından ilacımız bittiği için benzinliğin köpüğü ile araç yıkandı

aracımızın kil ve demir tozu uygulaması bitince güzelce kurulayıp (Sam's Detailing Glaze) uygulaması yaptık.

glaze uygulamamız bittikten sonra üstüne (Soft99 Kiwami) wax sürdük.

resimdeki gizlilikleri bul

sonuç bu aracıma hiç polisaj işlemi yapılmadı bu zamana kadar koruyucu ürünler kullandım. amatörce böyle bir iş çıktı hepinize teşekkürler

Son düzenleme:

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

hızlı resim url

aracımızın kil ve demir tozu uygulaması bitince güzelce kurulayıp (Sam's Detailing Glaze) uygulaması yaptık.

sonuç bu aracıma hiç polisaj işlemi yapılmadı bu zamana kadar koruyucu ürünler kullandım. amatörce böyle bir iş çıktı hepinize teşekkürler
sams glaze çok güzel derinlik katmış. bu şekilde sams glaze+kiwami dayanımını gözlemleme şansınız oldu mu acaba?

sajmora98

Usta Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
sams glaze çok güzel derinlik katmış. bu şekilde sams glaze+kiwami dayanımını gözlemleme şansınız oldu mu acaba?
glaze ilk defa denedim dayanımını gözlemleme şansım pek olmuyor ama takip edicem insallah ne kadar dayanıcak bende merak ediyorum ön yıkama ilacını ev13 ile daha uzun ömürlü olacağınnı düşünüyorum polisaj yapılsaydı dahada güzel olucaktı sanırım ona rağmen iyi güzel sonuç aldık

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
glaze ilk defa denedim dayanımını gözlemleme şansım pek olmuyor ama takip edicem insallah ne kadar dayanıcak bende merak ediyorum ön yıkama ilacını ev13 ile daha uzun ömürlü olacağınnı düşünüyorum polisaj yapılsaydı dahada güzel olucaktı sanırım ona rağmen iyi güzel sonuç aldık
polisaj büyük etken evet. wax altında glaze de olunca yine dayanım azalıyor :D parlaklık baya hoşuma gitti :) dayanım da şu hava şartlarında 1 ayı-2 yıkamayı çıkarırsa gayet yeterli bence. ev13 gibi koruma dostu şampuanla müdahale gerekli :) tekrardan maşallah, araç da parlaklık da çok hoş :)

ihsanayna

Amatör Detaycı
Üye
İl
kastamonu

hızlı resim url

Olukbaşı'nda yeni açılan BP yıkama alanı mi burası.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sajmora98

Usta Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
polisaj büyük etken evet. wax altında glaze de olunca yine dayanım azalıyor :D parlaklık baya hoşuma gitti :) dayanım da şu hava şartlarında 1 ayı-2 yıkamayı çıkarırsa gayet yeterli bence. ev13 gibi koruma dostu şampuanla müdahale gerekli :) tekrardan maşallah, araç da parlaklık da çok hoş :)
çok teşekkür ederim

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Uzun zamandır düzgün bir yaStik ariyordum arabaya. Baseus marka aldım. Katlanıyor şekil alıyor filan. Bayağı beğendim. Birazcık tuzlu ikisi 600 tl ye yakın tuttu.
Güle güle kullan :) Koltuklar papyon takmış damatlar gibi gözüküyor :)