Hızlı benzinlik yıkaması yaptım. Ufak tefek kendi çapımda biraz ürün yorumunda da bulunacağım
Kirliler gelsin İstanbul karından sonra biraz kirlendik durum vahim
Jantlara flowey R1 ve work stuff siyah fırça ile daldım siyah fırçaya çok gerek yok bence her ne kadar kıllarını hiç dökmese de sert olduğu için yorucu olabiliyor. R1 ise rutin temizlikte başarılı
Ön yıkamayı sams detailing snow foam ile yaptım 60 ml koydum 1.5 1.6 litre suya temizlik kabiliyeti ev13 ten bir tık daha iyi ama sanki biraz daha çabuk kuruyor gibime geldi bundan sonra spray formatlı ön yıkamalara dönmeyi düşünüyorum
Çift kovayı sams detailing shampoo ile yaptım. Temizlik kabiliyeti, köpürmesi, kokusu çok güzel kayganlığı da iyi denilebilir ancak maalesef erken kuruyor ve iz bırakabiliyor tamam araç siyah ve biraz güneşte yıkadım ancak kuruyan kısmı hemen bir daha şampuanla geçtim kuruladıktan sonra yine iz kaldı ipa ile çıktı
Kuruladık. Lastiklere meg endurance sürdüm work stuff applikatör ile applikatörün tutacak kısmı koptu bir forumdaşda daha böyle olmuştu sanırım sorun bizde değil firmada

Bu arada tac moonlight koruması devam ediyor 6 ay çıkacak gibi duruyor
ve final aceleye geldi güneşin altında körlemesine çektim