Herkese hayırlı cumalar havanın biraz güzel olmasını fırsat bilip yıkama yapmak istedim. Kirli görüntülerimi ve yaptığım tüm işlemleri arkadaşlarımın ziyarete gelmesi sebebiyle çekemesem de birazcık görüntü aldım.
Karcher K3 ve vp foamula 1 ile yaptım. Karcherin foam lance detaycı adama uygun değil ama napalım elimizde ucuza bunu aldık
Nisanda parlatanadamlar sams lance getirecekmiş olmazsa MJJC artık.
Ardından temaslı yıkamaya geçtim 4 eldiven wash pad karışık giriştim. Şampuan olarak elimde bölünmüş Zymöl auto wash var jelimsi yapısıyla baya yetecek gibi üstüne kokusu ve köpürmesini beğendim kurumuyor üstünde.
Karcher k3 ile Durulama işlemi.
Durulama sonrası Carpro reload ve ech2o karışımı olan merlinden kalan baloncukları göreceksiniz
Boncuklarımız bol ve düzenli olmasına rağmen araç üstüne en son wax kasımda atıldı güzel bi detay koruma işlemi uygulayacağım ama havaları bekliyorum. Elim değmişken nadiren kullandığım gyeon bathe+ süreyim dedim temiz ve ıslak yüzeye. Eldivene döküp sürdüm güzel su iticilik derinlik verdi aracıma değişik bir şampuan bu temizlik desen değil köpürme yok araca su sürüyormuşsunuz gibi olur kova için.
Ardından LE Black Hole 1400 GSM ve aralara tamponlara Gyeon silk dryer ile kurulama işlemi twisted havlulara denecek söz yok kusursuz bu işlem için başka çeşit havluya gerek yok bence.
Ardından WS Glass cleaner ve avrupa zirvesi carbon bez ile cam sildim ama çekemedim. Birde lastiklere meg endurance uyguladım. Plastik yerlere ve davlumbaza Carpro perl uyguladım hiçbirini çekemedim arkadaşlarımdan dolayı.
Ve finaller birkaç adet çekebildim aracı garajdan çıkarıp ben oldukça beğendim

Kendi yaptığı yemeğini sevmeyen aşcı olmazmış