@Emre Mert ile temizlik yapmak harika idi diyebilirim

Ramazan’da olup aç olmamıza rağmen işi kendi çapımızda bilen amatörler olarak çok kısa sürede yorulmadan hallettik. Tek sorunumuz benzinlik tayfa olmamız idi. Ne kadar hızlı da olsak bayağı sıra oluştu. Jantlara falan temaslı girişemedim. Bu yıkamanın adını kir akıtma uygulaması koydum
Buradan Mert’e benimle eşlik ettiği için tekrardan teşekkür ediyorum. Alt mahallemde böyle değerli bir insan olduğu için çok mutluyum.
Yıkama kalabalık olduğundan fazla fotoğraf çekemedim. Kısaca yaptıklarımızdan bahsedeyim. Küçükte bir ürün karşılaştırmamız var. Aynı klanman da olmasa da merak ettiğim iki ürün idi.
Sağ janta flowey R10 1:1 sulandırılmış
Sol janta Tuga Devil 1:1 sulandırılmış olarak uygulama yaptık.
Görselleri aşağıdaki gibi. R10 tarafı ciddi morardı. Tuga’da çok kızarma olmadı ama gözlemlediğim kadarıyla tuga jant temizleyicisi olarakta geçtiği için sanırım daha iyi bir temizlik sundu. Sizlerinde yorumunu bekleriz. Tuga genel anlamda az mı morarıyor merak ettim.
Akabinde Foamula 1 ile 1:20-1:25 civarı ön yıkama yaptık.
Diğer bir gözlem ise normalde kovada valet pro concantraded kullanıyorduk. Bugün flowey 2,5 car shampoo denedik. Köpük kıvamı bana daha iyi geldi. Mert’in de kayganlığı hosuna gitmiş. Genel olarak beğendik.
Görsellerle baş başa bırakıyorum. Sıkılmadan okudugunuz için teşekkürler
R:10 tarafı
Tuga tarafı
Bir noktayı tekrardan hatırlatayım. Tamamen yüzeysel idi. Temaslı girişemedik kalabalıktan dolayı.