Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Öne çıkan konu #7,481
içtima tamam.
tüm detay mühimmatı esas duruşta, başta meg. omuz dirsek tabii vukuatsız emir ve görüşlerinize hazır sefa bey. gülücük
maşallah. gözlerimiz şenlendi .

iyi detaylar
Bir dahakine Hatun u Memlekete yollarsam depodakileride yukari cikartip Salonda Tugay İctimasi cekecegim :komik:

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Dün detaycı ruhuma bir ihanet edip sanıyorum 3 yıl aradan sonra aracımı bir yıkamacıda yıkattım. Ama durum biraz zaruretten kaynaklı oldu, affımı istiyorum :) Ofiste her zamanki park yerim dolu olunca aracı başka bir yere park etmiştim ve maalesef ağaç altı olduğunu fark etmemişim. Sonuç olarak akşam aracın yanına gittiğimde her yeri benek benek ağaç balı/reçinesi olmuştu. Yıkama şansım olmadığı için boyaya daha fazla işleyip zarar vermesin diye istemeye istemeye yıkattım yakındaki bir yerde. Hafta sonu havalar güzel olursa bir tur da ben yıkayacağım inşallah.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Dün detaycı ruhuma bir ihanet edip sanıyorum 3 yıl aradan sonra aracımı bir yıkamacıda yıkattım. Ama durum biraz zaruretten kaynaklı oldu, affımı istiyorum :) Ofiste her zamanki park yerim dolu olunca aracı başka bir yere park etmiştim ve maalesef ağaç altı olduğunu fark etmemişim. Sonuç olarak akşam aracın yanına gittiğimde her yeri benek benek ağaç balı/reçinesi olmuştu. Yıkama şansım olmadığı için boyaya daha fazla işleyip zarar vermesin diye istemeye istemeye yıkattım yakındaki bir yerde. Hafta sonu havalar güzel olursa bir tur da ben yıkayacağım inşallah.

Güzel görünüyor reçinelerden kurtulabildin mi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bilthammer 2 tane tam bitirdim is yerine aldim güzel wax Stokculuktaüzerimize yok ama bu larin hepsini kullaniyorum es dost tanidik akraba arkadas falan geliyor Merhaba diyeni bos cevirmiyorum :)

Bende diyorum bizim mahalle neden wax kokuyor bu aralar :komik:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Bu gün Aracıma vedalaştım. Dün son kez uzun uzun bir detay yaparak günü geçirdim kendiyle. Motor, iç, dış ne varsa detayını yaptım, Tertemiz gönderdim kendisini.

Araç Kütahya'ya gitti, orada yaşayan arkadaşlara belki denk gelir.

O kadar çok uğraştım ki heralde günün sonunda alerji oldum, gece hastanede bitti ama olsun, 5 sene kahrımı çekti. Allah kaza bela vermesin. İyi bakarlar umarım.

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bu gün Aracıma vedalaştım. Dün son kez uzun uzun bir detay yaparak günü geçirdim kendiyle. Motor, iç, dış ne varsa detayını yaptım, Tertemiz gönderdim kendisini.

O kadar çok uğraştım ki heralde günün sonunda alerji oldum, gece hastanede bitti ama olsun, 5 sene kahrımı çekti. Allah kaza bela vermesin. İyi bakarlar umarım.
Her iki taraf için hayırlı olsun abi sırada ne var :D

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa

Hayırlı olsun hocam
alıcı ne kadar şanslı

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara
Teşekkür ederim İdris'cığım

Teşekkür ederim kardeşim

Teşekkür ederim kardeşim,

Allah kaza bela vermesin abi renk de o biçim hani. Uygulama yaparken başlığa gözlüksüz bakmayın diye dip not koyarsan müteşekkir olurum :D

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Yağmur yağsa ne olur, kirli kalmasından iyidir :) bu arada @Seastar76 Seyhan abi geçen komuşurken zymöl auto wash u canım çekti ama ne yazıkki evde unutmuşum aceleden :) magifoam ile ön yıkama kova yıkama hepsini hallettim ama şampuan lekesi kalmış biraz performans düşüklüğü var sanırım kurutmuşuz :( Yıka ve çık oldu bu uygulama :)

Bu arada boncuklar bilt hamber double speed wax ve tam 3 ay oldu bugün uygulayalı. Performansı hala gayet iyi gözüküyor.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@onurçiko, üstadım. alım - satım hayırlı olsun. renk çok güzel . güzel günlerde agıztadıyla kullanmak nasip olsun inşalllah. allah içinize sindirsin. maşallah.

iyi detaylar.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Hayırlı olsun hocam
alıcı ne kadar şanslı
Teşekkür ederim, Allah daha iyilerini size nasip etsin
Hayırlı olsun abi,tekerine taş değmesin
Allah kaza bela vermesin abi renk de o biçim hani. Uygulama yaparken başlığa gözlüksüz bakmayın diye dip not koyarsan müteşekkir olurum :D
Eyvallah :smilex:
@onurçiko hayırlısı olsun üstad, Allah kaza bela vermesin.. tekrar geçmiş olsun..
@onurçiko, üstadım. alım - satım hayırlı olsun. renk çok güzel . güzel günlerde agıztadıyla kullanmak nasip olsun inşalllah. allah içinize sindirsin. maşallah.

iyi detaylar.
Teşekkür ederim üstadım, uzun zamandır istediğim araçtır, iyi olur inşallah.