Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
@Toyota Cressida şampuandan memnun musunuz? Bir heves iki kutu aldım ama kullandığım en kötü şampuan olduğunu düşünüyorum. Koku evet güzel ama ne köpük ne iyi bi temizlik; her şey vasat.

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Malesef memlekette,
Aracıma arkadan traktör çarptı.
Bildiğiniz iyi bir kaportacı varsa,
Tavsiye rica ediyorum.
İstanbul'a dönüş yapacağım.

Çok geçmiş olsun, en büyüğü bu olsun inşallah. Bagaj boyasız kurtarılabilir mi bilmiyorum ama danışmak isterseniz Küçükyalı Arif Usta'ya (DDR Auto) bir gösterin derim. Geçen sonbahar uğradığım dolu hasarını sıfır hata ile toparladı.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Yağ bakımımızı yaptık yanı sıra bujiler,yağ filtresi,polen filtresi,hava filtresi ,4 disk ve 4 balatayı değiştirdik.yavaş yavaş istediğimiz kıvama geliyor,kısmetse yarın çatlayan ön camımızı da değiştiricez
Böyle yapılan bakımların hastasıyım. Yağ olarak çok iyi bir seçim yapmışsınız. Ben kendi aracımda motul de liquimoly de kullandım. Liquimoly gerçekten daha stabil ve başarılıydı.

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Böyle yapılan bakımların hastasıyım. Yağ olarak çok iyi bir seçim yapmışsınız. Ben kendi aracımda motul de liquimoly de kullandım. Liquimoly gerçekten daha stabil ve başarılıydı.
Yağ önemli,bende liquimolyden memnunum ,arabanın sesi,çalışması değişiyor.birde tsi motorlarda mümkünse shellwpower almak lazım ozaman iteceklerin vuruntusuda kalkıyor ,buda tr de 97 oktan benzin olmamasından bu araçlar 97 oktan benzine uygun ama bşzde malesef yok,en yakınıda shellwpower ,eskiden vardı ne güzel rekabet kurumu hangi akla hizmetse artık,satışını yasaklamıştı,arabayı sattırıyorlar TR de yakıtını sattırmıyorlar

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Yağ önemli,bende liquimolyden memnunum ,arabanın sesi,çalışması değişiyor.birde tsi motorlarda mümkünse shellwpower almak lazım ozaman iteceklerin vuruntusuda kalkıyor ,buda tr de 97 oktan benzin olmamasından bu araçlar 97 oktan benzine uygun ama bşzde malesef yok,en yakınıda shellwpower ,eskiden vardı ne güzel rekabet kurumu hangi akla hizmetse artık,satışını yasaklamıştı,arabayı sattırıyorlar TR de yakıtını sattırmıyorlar
Cyclo oktan arttırıcı yada toluen kullanıyorum bende ,maalesef benzin kalitesi düşük vpower bile.vuruntu olmuyor bu şekilde yada ben hissetmedim.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi