Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Spoiler içerir.

Ehil ellerden [mention]Berkay [/mention] muazzam kondisyonda teslim aldık.

Eline emeğine sağlık kardeşim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Maşallah hocam, gemi den arta kalan vaktinizde muazzam iş yaptırmışsınız. :alkıssx: @Berkay ’ın işçiliği zaten tartışılmaz.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Spoiler içerir.

Ehil ellerden [mention]Berkay [/mention] muazzam kondisyonda teslim aldık.

Ooo Subaru, hem de en güzel renginden. Güle güle kullanın :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Teşekkür ederim Hakan hocam. Daha güzelleri sizin olsun inşallah.

Detay zehrinden sonra Subaru zehrini de aldık, hayırlısı artık.

21 senedir Subaru kullanıyorum :) , sürüş karakterine çok alıştım. Eye Sight'da ayrıca güven veriyor. Subaru'dan inip özellikle arkadan itişli bir otomobilin direksiyonuna geçince çok tedirgin oluyorum.
Güle güle kullanasın :) Kazasız belasız sürüşler dilerim :)

Celal

Uzman Detaycı
Üye

Ürün tavsiyeleri ve güzel sohbet için de ayrıca sana ve [mention]Celal [/mention] hocama teşekkürler

Tanıştığıma çok memnun oldum keyifli sohpet oldu.inş.daha geniş bir zamanda tekrar görüşürüz

Muhammed06

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bugün aracımı yetkili servise bakıma götürdüm, araç yıkanması diye defalarca uyarmama aracın önüne yazı koydurmama özellikle araç yıkanmasın diye not ettirmeme rağmen yine yıkamaya alınmış. Her ihtimale karşı tekrar araç yıkanmasın uyarısını yapacakken aldığım cevap araç peronda yıkanacak oldu hemen istemediğimi defalarca bunu söylediğimi tekrarladım ve araç perondan çıkarılıp olduğu gibi teslim edildi. Söylenen o ki araca su tutulmuş hava ile kurulanmış..
Gerekirse haftalarca kirli kalsın geniş zamanım olunca çift kova ön yıkama dikkatli şekilde yıkayayım emeğimiz boşa gitmesin düşüncesini adamlar kirli arabaya ıslak bezi sürüp çizik içinde böylece bırakıp üstüne hava tuttuk yalanıyla süsleyince bütün emekte heveste çöpe gidiyor maalesef.
Bakımdan öncesi

Ve maalesef sonrası

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Bugün aracımı yetkili servise bakıma götürdüm, araç yıkanması diye defalarca uyarmama aracın önüne yazı koydurmama özellikle araç yıkanmasın diye not ettirmeme rağmen yine yıkamaya alınmış. Her ihtimale karşı tekrar araç yıkanmasın uyarısını yapacakken aldığım cevap araç peronda yıkanacak oldu hemen istemediğimi defalarca bunu söylediğimi tekrarladım ve araç perondan çıkarılıp olduğu gibi teslim edildi. Söylenen o ki araca su tutulmuş hava ile kurulanmış..
Gerekirse haftalarca kirli kalsın geniş zamanım olunca çift kova ön yıkama dikkatli şekilde yıkayayım emeğimiz boşa gitmesin düşüncesini adamlar kirli arabaya ıslak bezi sürüp çizik içinde böylece bırakıp üstüne hava tuttuk yalanıyla süsleyince bütün emekte heveste çöpe gidiyor maalesef.
Bakımdan öncesi

Ve maalesef sonrası
Çok geçmiş olsun. Bir kere başıma geldi, teslim alırken gerekeni yaptım ama is isten geçti tabi. Bir daha da yetkili servise gitmedim, Allah düşürmesin. Koydukları yağ lukoil üretimi sanırım opel servisinin.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Çok geçmiş olsun. Bir kere başıma geldi, teslim alırken gerekeni yaptım ama is isten geçti tabi. Bir daha da yetkili servise gitmedim, Allah düşürmesin. Koydukları yağ lukoil üretimi sanırım opel servisinin.
Bircok Otomobil Markasinin OEM yagini Lukoil üretiyor Türkiye de dolum yapiliyor GM nin yaglarinin genelinin altinda Lukoil diye yazmakta malesef

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bakımdan öncesi

Ve maalesef sonrası
Geçmiş olsun. Benzer bir durumu ben de arabayı göçük düzeltmeye verdiğimde yaşadım, rotary makine ile silikonlu pasta atmışlardı. Servise vermeden önce yıkamak da gerekiyor artık yazı yetmiyor IQ fakirlerine

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Taş izi olan bir bölgeydi rötuş hoşuma gitmeyince , karbon folyo denedim. Beklediğimden iyi oldu,ilk defa yapamama rağmen. Ben yıkadığim için dikkat ederim umarım kalıcı olur.
Çok güzel olmuş, folyoyu nereden aldın ? Bende Dacia'ya bir değişiklik yapsam mı acaba :)