Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Öne çıkan konu #8,061
-Glazenin bu kadar etki yapacağını bilmiyordum. Fusso'nun parlaklık performansı düşük olmasına rağmen glaze ile oldukça iyi bir parlaklık verdi.
fusso authentic yada Vonixx Blend Carnauba wax ile çok daha iyi sonuç alacağımı düşünüyorum.
-Kl pro akülü makineyi ise çok seviyorum. Apartman önünde kablolu makine ile, yav adam deli mi ne bakışlarına maruz kalıyordum.
Şimdi ise al makineyi çık dağın başına işine bak.
Akünün sadece %25 gücü ile glazeyi bitirdim. Her şarj da performans ı daha da artıyor.
Glaze den sonra, waxtan önce ipa kullandınız mı?

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Dün Duster'ın polen filtresini değiştirdim. İyi ki değiştirmişim, mevcut polen filtresinin hali berbattı. Yaprak bile çıktı içinden.

Yasin.Dogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
-Glazenin bu kadar etki yapacağını bilmiyordum. Fusso'nun parlaklık performansı düşük olmasına rağmen glaze ile oldukça iyi bir parlaklık verdi.
fusso authentic yada Vonixx Blend Carnauba wax ile çok daha iyi sonuç alacağımı düşünüyorum.
-Kl pro akülü makineyi ise çok seviyorum. Apartman önünde kablolu makine ile, yav adam deli mi ne bakışlarına maruz kalıyordum.
Şimdi ise al makineyi çık dağın başına işine bak.
Akünün sadece %25 gücü ile glazeyi bitirdim. Her şarj da performans ı daha da artıyor.
Glaze + Fusso dayanımını merak ettim. Glaze + Carnauba içerikli veya kiwami gibi waxları denediğimde 1 - 1,5 ay'ı geçmediğini görmüştüm.

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Hocam glaze de sonuçta bir katman oluşturduğuna göre, IPA zarar vermez mi?
Ben daha önce tecrübe etmedim hiç glaze’i. Forumdan öğrenmiştim bu bilgiyi. Wax altına uygulanan glaze in amacı korumadan ziyade ekstra parlaklık olduğu zaman waxtan önce ipa kullanımını tavsiye etmişlerdi. Ama dediğim gibi daha önce glaze kullanmadım

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
@Detail 35 kardeşim sağolsun benim Astra’ya 3 ay kadar önce Fireball seramik yaptı. Ön kaputta ürün testi yapalım dedik ve ön kaputa uzun soluklu Carpro vs Fireball karşılaştırması başlattık.

şimdiye kadar geçen 3 aylık sürede en dikkat çeken Fireball’ın toz ve kir tutma konusunda Carpro’ya ağır hezimet yaşattığı..

Resimde göreceğiniz üzere kaputun ağır tozlu sol tarafına Carpro U.K. 3.0 + Gliss uygulandı. Daha az toz ve kirin olduğu Kaputun sağ tarafında ise Fireball Devil’s Blood + Typhoon uygulandı.

Fireball sadece toz konusunda değil, kireç ve su lekesi konusunda da bariz bir şekilde rakibine göre daha iyi.

uzun soluklu dayanımları konusunda ise gözlemleyip göreceğiz. :)

Çok kullandık zamanında ama uk30 kireç ve kir konusunda maalesef geride kalan bir ürün oldu...

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bir kaç kesik ile motor temizliğini bitirdim :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yolun düşerse Subaru'nun da motorunu temizliğe beklerim :D :D Bu motor üzerinde serpme kahvaltı yenir, o kadar temiz hatta tertemiz olmuş :) Eline, emeğine sağlık :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Yolun düşerse Subaru'nun da motorunu temizliğe beklerim :D :D Bu motor üzerinde serpme kahvaltı yenir, o kadar temiz hatta tertemiz olmuş :) Eline, emeğine sağlık :)
Kc gs, ad pink shine, bir kaç bez, bir kaç fırça, bir kova da degreaser li su. Bunları hazırla geliyorum abi :).

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi