Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Öne çıkan konu #8,561
Haftasonu kalabalık olmasın birde güneşe kalmayayım diye 07:00’da kalkıp arabamı yıkamaya gittim. :partix: Üstüne Vonix sio2-pro ile biraz parlaklık katmış olabilirim :)

Eline saglik hocam Fiyat/Performans olarak alinabilecek en iyi ürünlerden biridir Si02 Pro ben de begenerek kullaniyorum su ürün ün basligi bir tik daha kaliteli olsaymiş super olurmuş:terlisırıtan:

Deniz_86

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Eline saglik hocam Fiyat/Performans olarak alinabilecek en iyi ürünlerden biridir Si02 Pro ben de begenerek kullaniyorum su ürün ün basligi bir tik daha kaliteli olsaymiş super olurmuş:terlisırıtan:
@Sefa46 hocam teşekkür ederim sizin çok desteğinizi gördüm yavaştan yetişiyoruz :) Başlık minik minik atıyor ben kalitesini çok anlayamadım tabi. Ancak uygulaması çok kolay. Foto çektiğimde lastik parlatıcı uygulamamıştım daha.

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
dün akşam aracı yeni aldığım klin duo evo L kurulama havlusunu denemek için yıkadım :)
Öncesimde magifoam ile öne yıkama yaptm, magifoamı akbel manuel şekilde uygulamama ve araç suv olmasına rağmen jantlar hariç kullanımda tatmin edici bir performans alıyorum. Magifoam ı cidden çok sevdim ön yıkama da değiştirmeyi hiç düşünmüyorum.

klin dup evo l havlu oldukça büyük, evet benim kurulama süremi oldukça kısalttı, ama havlu çok büyük olduğu için alt kısımları silerken kontrol etmek zor olabiliyor ve yere temas edebiliyor. Ayrıca havlu ıslandığında çok ağır oluyor , temizlemek için elle yıkayıp durulamak istedim baya güç sarfetmek gerekiyor. Bir tık küçük havlu alsaymışım daha iyi olabilirmiş.

yukadıktan sonra aracın her yüzeyine camlar ve kromlar dahil 3D final touch uyguladım. Tüm yüzeylerdr süper bir kayganlık ve parlaklık verdi.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Benimde yıkamam lazım ama ayakta zor duruyorum, zor yürüyorum :( Yaşlandık anasını satayım ya
Arada gaza gelip ürün almasak bizim de yıkıyacağımız yok ama hastalık işte. :smilex:
Yer düzen yorucu olunca yıkamaktan çok ortalığı topla bezleri yıka vs. insanın gözünü korkutuyor.

eburakcelik

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Tavanı ve direkleri geçen hafta temizleyince koltuk ve tabanı temizlememek olmazdı. Aldım elime sazı (fırçalı matkap) başladım temizlemeye. 1/15 Valet Pro İnterior Cleaner ve Hoş koku için Ezym Door la işlemi sonlandırdık. Bu arada @Sefa46 başkanı temizlik sırasında bile darladik o ayrı konu

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Tavanı ve direkleri geçen hafta temizleyince koltuk ve tabanı temizlememek olmazdı. Aldım elime sazı (fırçalı matkap) başladım temizlemeye. 1/15 Valet Pro İnterior Cleaner ve Hoş koku için Ezym Door la işlemi sonlandırdık. Bu arada @Sefa46 başkanı temizlik sırasında bile darladik o ayrı konu

Eline Saglik Güzel Temizlik olmuş Valet Pro nun En cok begendigim ürünüdür.Valet Pro Advanced İnterior bahsi gecen ürün.

Bu arada yardima ihtiyaci olanlar her zaman özelden yazabilir yardimci olurum :)

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Hocam ellerine sağlık interior cleaner candır :)

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ab magifoam ve kwazar ikilisiyle ön yıkama
Nanolex pure ile temaslı yıkama
Jantlara elimde kalan pek bir işe yaramayan valet pro bilberry
Torpido ve trimlere leraton ıq detailer
Motor ve dış plastiklere meguiars engine dressing
Lastiklere Ab tyre gloss
Camlara valet pro glass cleaner