Selamlar
Sabahin koru saat 4.20 de uyandim techizati hazirlayip petrole gidene kadar oldu saat 4.50 hava bu sefer daha serin 25°c idi.
Bu resim gerci donuste cekildi ya neyse bugunluk malzemeler
Kirli halimiz bu
Sadece toz var diyecem ama birden aklima gecen hafta bizim yeni gelen hizmetlinin "Hocam araba toz olmus onu akittim yere - ehe" diyip sondaj suyunu benim arabaya tuttugu
ve saglamm bir kus oturugu goruyorum pazarcinin cizdigi yerin hemen yaninda
Kabasini almak icin onden bi ne idiugu belirsiz, plenty turuncu sampuan ile kopukledim. Aksamdan test etmistim armaturlerde kirece etkisi vardi %30 dolaylarinda birazda ondan.
Uzerine washnwax tek kova .
Detay detay. Bunlar hep detaydan
Kirec lekelerini cikarsin diye durulamadan sonra beyaz sirkeyi boca edip bekledim bir sure.
Duruladiktan sonra uzerine iki haftalik ppl yi de desteklesin ve ozledigim icin eski koch pw diyebilecegimz atas idrolak 1.8 sulandirdim bu sefer hizli tukensin diye ama bitmiyir bu meret bide hep ustuste oldu ya cilalar bugun neyse
Ama idrolak bir ayri parlatiyoru, koch pw yi de denemek nasip olmadi henuz
Davlumbazlara ve iki haftalik sarpin ustune de Nevsehirli plenty 50-50 diyebiliriz. Memleket Kayseri olunca toprak cekiyor zaar ondan bu plentyler
Komple hava yardimiyla sildikten sonra final fotolari surprizli Basincli hava buyuk kolaylik.
Iste fazla kasmamak gerektiginin yine bir ornegi.
Tsekkurler yeni hizmetli, tesekkurler kuş
Is bitti eve geldik hava hep sicak normalde cikilmiyor biryere hadi kahvaltiya parka (10km) gidek gelek dedik sonuc. Belediye sanada tesekkurler
Hadin herkese gunaydin cok konustum gene. ✋
Selametle