Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Ekli dosyayı görüntüle 1690

Var mi eli ayagi kasinan bu resmi gorupte.
:heyecan:
Selametle
kirlerin ♪ essss waxların essss ♪ azılı düşmanı yıkamacıların can yoldaşı. kulsal su KOOOOSTİİİİİİK. yüce zymol adına .:komik::komik::komik::komik:
ver kutsalı kirli arabaya ...... bas köpügün tetigine bir daha ... işte o kahraman kimyasal ..... KOSTİK :komik::komik::komik:

10 yıl sonra ...............:yazik::yazik::yazik: yok be ogluuuuuuum bi boyatırsın geçer.:kop::kop::kop::of:

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
asker gibi ne dizdin ürünlerı :mutlu: bişey eksik ama neeee :dusun: dur bakayım :dusun:

hahhh şimdi buldum:D ikitane dantel ürtü sereydin altlarına da tam çeviz lik stok oldu sana. :komik::komik::komik:

iyi iyi taman onlarda benden olsun bari alda güzel güzel kullan. :kop::kop::komik::komik:

Ekli dosyayı görüntüle 1691
Aslında onu ben de düşündüm de forumda alay konusu olur diye yapmamıştım
Ama sen de aynı şeyi düşündüğüne göre bende bir gariplik yok ;)
Ama resimdeki model pek benlik değil
Ben daha köşeli olanları seviyorum
:p

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Aslında onu ben de düşündüm de forumda alay konusu olur diye yapmamıştım
Ama sen de aynı şeyi düşündüğüne göre bende bir gariplik yok ;)
Ama resimdeki model pek benlik değil
Ben daha köşeli olanları seviyorum
:p

sen onu boşverde ürünleri koymadan önce o o suntalam kaplamasının üstüne hızlı cila sürdün mü sürmedin mi ? :komik::komik::komik:

sürmediysen konuşmayalım. :confused:olmazolsun senin gibi detaycı.:kizgin::komik::komik::komik:

şaka şaka sakın sürme.:rolleyes: sürme ki ürünler kayar düşer. ;);)

nerden biliyorsun diye de sorma :of::of::komik::komik::komik:

ben sürmüştüm .:komik::komik::komik: DÜŞTÜ .:kop::kop:

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ekli dosyayı görüntüle 1677 Ekli dosyayı görüntüle 1678 Ekli dosyayı görüntüle 1679 Ekli dosyayı görüntüle 1680 Ekli dosyayı görüntüle 1681 Ekli dosyayı görüntüle 1682 Ekli dosyayı görüntüle 1683
Araba 1 aydır yıkanmamış haldeydi sular akmadığından dolayı yıkamayamamıştım sonunda yıkamayı başardım ön yıkama olarak önce davlumbaz, lastik ve jantlara secho pompa ile attım daha sonra.
Köpük olarakta ceviz kullandım. Üstüne yıkama olarak autobrite citrus wash kullandım çift kovada.
Ekli dosyayı görüntüle 1684
Ekli dosyayı görüntüle 1685 Ekli dosyayı görüntüle 1686
Bunlar köpük ve köpükten sonraki hali
Ceviz kullanımı foamla yapıldı.
200ml ceviz 800ml su ile sams foam lance.

Finalimizde bu şekilde
Dr beasley final finish kullandım en son.
Ekli dosyayı görüntüle 1687 Ekli dosyayı görüntüle 1688 Ekli dosyayı görüntüle 1689
Mavi boncuk yanmış yine güle güle kirlet

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

derossi

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çankaya
Asiri yogun ve stresli 5 gunden sonra hafta sonunu iple cekip garaja indim cumartesi sabahi. Supurge icin yeni aldigim agizlik ile iyice arabanin icine daldim. Vakit darligindan dolayi sadece idareten temizlik yapip bitirdim ama aracin 1 tam gunluk ic temizligi hakettigi kesin. Acik renk arac zormus bir de deriyse urunleri en iyisinden almak zorunda hissettiriyor :))

Direkleri Berkaydan aldigim wurth ic temizleme kopugu ile lekelerinden arindirdim.

Koltuklar koch polstar ile temizlendi ama koch leather protectanti indirmemisim garaja usendim haftaya korumaya alirim tekrar.

deri fircam rossmandan :)

Pedallari vp apc ile temizledim ama halilarin artik carpet cleaner istegi baska bir temizlik gunune kaldi..

Motorda vp apc ile temizlendi temiz halini cok seviyorum.

Evin altindaki opette yikama yaptiktan sonra af finale ile temizligi sonlandirdim. Lastikler 3d non silicon dressing attim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Asiri yogun ve stresli 5 gunden sonra hafta sonunu iple cekip garaja indim cumartesi sabahi. Supurge icin yeni aldigim agizlik ile iyice arabanin icine daldim. Vakit darligindan dolayi sadece idareten temizlik yapip bitirdim ama aracin 1 tam gunluk ic temizligi hakettigi kesin. Acik renk arac zormus bir de deriyse urunleri en iyisinden almak zorunda hissettiriyor :))

Direkleri Berkaydan aldigim wurth ic temizleme kopugu ile lekelerinden arindirdim.

Koltuklar koch polstar ile temizlendi ama koch leather protectanti indirmemisim garaja usendim haftaya korumaya alirim tekrar.

Pedallari vp apc ile temizledim ama halilarin artik carpet cleaner istegi baska bir temizlik gunune kaldi..

Evin altindaki opette yikama yaptiktan sonra af finale ile temizligi sonlandirdim. Lastikler 3d non silicon dressing attim.

Ellerine sonuç gayet güzel. koch polstar temizlik gücü iyiymiş.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
eline saglık @derossi miss gibi olmuş .:alkis: zaman buldukça kalan yerleride temizlersin geç olsunda güç olmasın .;)

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@derossi eline sağlık güzel uygulama olmuş. Araç renk kombinasyonu çok güzel ilerleyen günlerde detaylı foto bekliyoruz dış için de.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Eline Sağlık güzel temizlik olmuş, konu olarak açsan olurmuş. Dış yıkamada bekleriz artık.

derossi

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çankaya
@ege sağ olasın abi ön yıkama senin tavsiye ettiğin turtle wax şampuanla yapıldı.
@nuriksari detaylı temizlik üzerine senden aldığım authentic gelir. Bir kere denedim yanıyordu resmen :)
@onurçiko yıkamada çıtayı Allah-u ekber dağına çıkardığın için konu açmadım ama konusunu açacağım aklımda ;)
@can26 renk temizlediğinde efsane almadan kahverengi der geçerdim ama şimdi dire "havana metallic" diyorum güneş altında fümeye yakın gölgede kahverengi...temizliğin karşılığını veriyor hep daha fazlasını istiyorum.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@ege sağ olasın abi ön yıkama senin tavsiye ettiğin turtle wax şampuanla yapıldı.
@nuriksari detaylı temizlik üzerine senden aldığım authentic gelir. Bir kere denedim yanıyordu resmen :)
@onurçiko yıkamada çıtayı Allah-u ekber dağına çıkardığın için konu açmadım ama konusunu açacağım aklımda ;)
@can26 renk temizlediğinde efsane almadan kahverengi der geçerdim ama şimdi dire "havana metallic" diyorum güneş altında fümeye yakın gölgede kahverengi...temizliğin karşılığını veriyor hep daha fazlasını istiyorum.
Authentic o fiyata çok iyi wax tam senin renge göre. Dayanıklılığı az olsa da temiz yüzeyde kalır biraz; azaldıkça tazelersin zevklidir. Ön yıkama tavsiyesi @ege Turtlewax superior wash olan mı Ege mi? Wax önceai detaylı temizlik için alsam mı diyordum ben de güçlü şöyle waxı sökecek temizleyecek bi şampuan olarak. Eline sağlık tekrar @derossi aç ayrı bir başlık uygulamaları ordan takip ederiz.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Authentic o fiyata çok iyi wax tam senin renge göre. Dayanıklılığı az olsa da temiz yüzeyde kalır biraz; azaldıkça tazelersin zevklidir. Ön yıkama tavsiyesi @ege Turtlewax superior wash olan mı Ege mi? Wax önceai detaylı temizlik için alsam mı diyordum ben de güçlü şöyle waxı sökecek temizleyecek bi şampuan olarak. Eline sağlık tekrar @derossi aç ayrı bir başlık uygulamaları ordan takip ederiz.
yok o degil dostum . konusu bu ;:fisilti:

Ege's Garage ( Ege'nin Garajı)