Herkese selam ,
Ne kadar sunroof kullanmasamda her mevsim geçişinde el atıyorum temizliğine, elimde boşken halledeyim dedim
Sonax apc, fırça,bez ile temizliğini yaptım kızak ve mekaniğe çok fazla temas etmeden öncesi hali;
Temizlik sonrası ;
Kızak ve mekanizmayi Loctite multisprayle gerektiği kadar yağladım (antistatik özelliği mevcut bu spreyin )
Plastik akordiyon şeklindeki fitilleri Würth silikon spreyle tazeledim Sonax (gummiPfleger bu alana uygulanamıyor,fitil konumundan dolayı)
Daha sonra iç kısımı süpürüp kirli olmayan göğüs ve trimleri Sonax mat effect ile korumaya alıp , ahşap dekorlarda Zymöl Detail ile korumaya aldım ( fotoğraflarda belli olmasada parlaklığı gözle ayırt edilebiliyor )
Paspas ve kapı eşikleri için 3D vinil protectant uyguladım
Çok belli edemesemde before

;
After ;
İç kısım finalimiz
İç kısımda kokusunu sevdiğim Jelly Belly Bubble Gum ı değiştirip içeriden ayrıldık
Daha sonrasında zayıflayan korumamızı tazelemeye karar verdim ;
Ön yıkama VP Citrus Pre Wash ile yapıp 2 tur sonax turuncu şampuan ve biraz fairy karışımıyla geçtikten sonra, aracı kurulayıp 1:1 ipa ile tekrar sildim.
Elimde olan sample boy Dodo Juice Purple Haze ile tüm aracı waxladım ;
Dış kısım finallerini bırakayım

Biraz polisaj ihtiyacımız olsa da şuan bütçe ve vakit ayıramıyorum yeni lastik,jant,fren ekipmanları derken bizi bitirdi

yansımamız hala iyi sayılabilir ama
Lastiklere AF Gloss davlumbazlara 3D vinil koruyucu yine (biraz bol bulunca)
Vakit ayırıp okuyan, kotasına tacizde bulunduğum herkese teşekkür ederim