Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Öne çıkan konu #1,441
Kışlık jant lastiklerimi sattıktan sonra yeni jant lastik arayışındaydım sıfır araç çıkması olarak bulduğum Oem 17” b8 Passat istanbul jantları bulunca hemen aldım onları, fabrikasyon balans kurşunları üzerindeydi önce onları söküp temizleyerek başladım ;

Daha sonrası demirtozu temizliği ile devam ediyoruz çok bi demirtozu çıkmadı, demirtozum kalmayınca imdadıma yetişen @razumuhin hocama selamlar :utandim:

Daha sonrasında kil ve ipa ( 1:1 ) işlemlerinden geçirip kurumaya bıraktım.

Elimde kalmış olan dayanımı beni çok etkilemese de Gtechniq c5 ile jantları korumaya aldım.

Bir haftadır kürleşiyorlardı rahat rahat:sicak:

Sipariş vermiş olduğum lastiklerde elime ulaşınca (Nokian WR A4) bugün montajını yaptık.
Yağmur altında acele bir fotoğraf bırakayım :foto:

Hepimize kazasız belasız güzel bir kış olması dileğiylee :deli:

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Ceviz Prewash, Ansf karışımı ile yıkandı, Uzun süre önce aldığım fakat Çinli seramik vb gibi dayanım testlerinden dolayı deneme fırsatı bulamadığım Koch pw uyguladım. Parlaklığı, uygulama kolaylığı ve kokusu yüzünden kış yıkamalarında yerini alacak sanırım.

IMG_4414.JPG

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ceviz Prewash, Ansf karışımı ile yıkandı, Uzun süre önce aldığım fakat Çinli seramik vb gibi dayanım testlerinden dolayı deneme fırsatı bulamadığım Koch pw uyguladım. Parlaklığı, uygulama kolaylığı ve kokusu yüzünden kış yıkamalarında yerini alacak sanırım.

Ekli dosyayı görüntüle 3043
Ellerine sağlık adminim. Koch candır. Hele kokusu fena :D

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya

Ekli dosyayı görüntüle 3043
Hocam ceviz nedir acaba. Yeni şeyler türemiş galiba ben uzaklardayken :)

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Bebek şuruplarına benziyor, uygularken ara ara içmeyi düşündürmüyor değil :komik::komik:
Evet kokusu çok hoş, benimde içesim geldi..
:)

Ellerine sağlık adminim. Koch candır. Hele kokusu fena :D
Teşekkürler Can.. :)

Hocam ceviz nedir acaba. Yeni şeyler türemiş galiba ben uzaklardayken :)
Detail Forum'a özel yerli üretim, waxla dost bir prewash kendisi. Detaylar burda Ceviz Prewash V2 DetailForum'a Özel

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Bu gün Soft99 Glaco Long type uyguladım hemen kanala yükledim :)
Elinize sağlık inceleme için teşekkürler.

Ben soft99 firmasının bu tip yağmur kaydırıcı ürünlerini nedense zayıf buluyorum. Ömür olarak değil de kaydırıcılık olarak. Mesela glass guard yaklaşık 50-60 km hızlarda başlıyor kaydırmaya. Ömür olarak da görüşlerinizi bekliyorum bu arada..

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir

Ben soft99 firmasının bu tip yağmur kaydırıcı ürünlerini nedense zayıf buluyorum. Ömür olarak değil de kaydırıcılık olarak. Mesela glass guard yaklaşık 50-60 km hızlarda başlıyor kaydırmaya. Ömür olarak da görüşlerinizi bekliyorum bu arada..
Yorum için teşekkür ederim abi. Ürün hakkında yorumum değil de ilk izlenim olarak paylaşayım.

Daha önce Rain-X 200ml Sarı kutu kullandım sprey olmayan. Onunla kıyasladığım zaman rainxden çok daha küçük boncukluyor bu şekilde daha hızlı reaksiyona girip hemen yukarı atmaya başlıyor. Yarın 25o km'lik bir rotam var yağmur yağarsa yolda çeker buraya atarım. Sheeting rainxden daha hızlı ve daha başarılı.

Bir diğer kullandığım ürün ise Turtle wax yağmur kaydırıcıydı. O tam bir felaketti uygulama sonrası ellerim yanmıştı 1 ay anca dayanmıştı 100kms üzeri kaydırmaya başlıyordu.

Şu ana kadar kullandığım en kolay uygulanan bu oldu. En küçük boncuk en hızlı sheeting yapan bu oldu. Uzun vadede yorumlarımı yaparım :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Eline sağlık, test için teşekkür ederiz. Sonax bsd performansı daha iyi.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Eline sağlık, test için teşekkür ederiz. Sonax bsd performansı daha iyi.
BSD de uyguluyordum bu ürünleri denemeden önce abi ancak silecek çalıştırdıkça hızla azalıyor. Ben kullanırken çalıştırmıyorum ama ailemin aracı olduğu için anne baba kullanınca direk açıyorlardı bende 2 ay anca dayanmıştı bsd