Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Öne çıkan konu #1,461
BSD de uyguluyordum bu ürünleri denemeden önce abi ancak silecek çalıştırdıkça hızla azalıyor. Ben kullanırken çalıştırmıyorum ama ailemin aracı olduğu için anne baba kullanınca direk açıyorlardı bende 2 ay anca dayanmıştı bsd
Nedense bsd den bende performans alamadım. Cam mı seçiyor acaba?

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Evet kuru bez ile sildim. Biraz zor geldi beze ama aldım hepsini. Videolarda herkes kuru ile siliyor yalnış mı yaptık :D
Malesef yanlış olmuş :(
Nemli bez ile silmek gerekiyor aksi halde silecek atlama yapabilir, yüzeyde eşitsizlik oluşabileceği ve pürüssüz bir yüzey oluşmayacağı belirtilmiş.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Malesef yanlış olmuş :(
Nemli bez ile silmek gerekiyor aksi halde silecek atlama yapabilir, yüzeyde eşitsizlik oluşabileceği ve pürüssüz bir yüzey oluşmayacağı belirtilmiş.
Teşekkür ederim abi, söküp bastan yapalım silecek olayı düzelmezse videoyu da baştan çekeriz :). Cam pastası dışında neyle çözebilirim ürünü biliyor musunuz

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Teşekkür ederim abi, söküp bastan yapalım silecek olayı düzelmezse videoyu da baştan çekeriz :). Cam pastası dışında neyle çözebilirim ürünü biliyor musunuz
Ya bu arada, sanki hata, eksik, kusur...vs ararda yüzüne çarpar gibi hissettim, böyle bir niyetim zaten yok ama durduk yere umarım kalbini kırmamışımdır.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Ya bu arada, sanki hata, eksik, kusur...vs ararda yüzüne çarpar gibi hissettim, böyle bir niyetim zaten yok ama durduk yere umarım kalbini kırmamışımdır.
Ne kalp kirmasi abı ask olsun. Videolarımda özellikle istiyorum bana tavsiyeler verilsin yorum yapılsın diye. Senin yorumun yapıcı yıkıcı degil. Alınmadım kırılmadım memnun oldum yazdığına abım benim:)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
İyi günlerde kullanın öncelikle.

Sürekli bu jant lastik kombinasyonu ile kullanmayı düşünüyorsanız aracınızı naçizane bir yorum olarak yakıştıramadım açıkçası aracınıza. Sanki polonun orijinal jantları daha oturaklı gibi düşünüyorum.

Gökhan Bilgin

Çaylak Detaycı
Üye
İyi günlerde kullanın öncelikle.

Sürekli bu jant lastik kombinasyonu ile kullanmayı düşünüyorsanız aracınızı naçizane bir yorum olarak yakıştıramadım açıkçası aracınıza. Sanki polonun orijinal jantları daha oturaklı gibi düşünüyorum.
Daha önce polo gti aracım vardı abi ondan kalan bi heves açıkçası ona takmak kısmet olmamıştı gerçi büyük fren kitine sığmazdı 16 jantla ama. Şuan ki polodada eski gti gibi coilover olsa daha hoş olacağına şüphem yok ama ikisini bir araya denk getiremiyoruz bir türlü teşekkürler önerin için :)

dati_bubu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Daha önce polo gti aracım vardı abi ondan kalan bi heves açıkçası ona takmak kısmet olmamıştı gerçi büyük fren kitine sığmazdı 16 jantla ama. Şuan ki polodada eski gti gibi coilover olsa daha hoş olacağına şüphem yok ama ikisini bir araya denk getiremiyoruz bir türlü teşekkürler önerin için :)
Bi jant bi arabaya bu kadar mı yakışır,olsa da taksak

Fatih Şahin

Gökhan Bilgin

Çaylak Detaycı
Üye
Bi jant bi arabaya bu kadar mı yakışır,olsa da taksak

Fatih Şahin
Ben detroit jantları sevemedim temizliği sor çizilse düzelttirip boyatması uzun iş. Allstar jantlarıda siyah gri olduğu için çıkarmak istedim hatta lounge donanımda olan gri olsa pek uğraşmazdım. Alacaksanız eğer denver tavsiye ederim hatta iki gün önce parlak siyaha boyalı jant lastik 2500’e ilanda görmüştüm düşünüyorsanız eğer :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

dati_bubu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Ben detroit jantları sevemedim temizliği sor çizilse düzelttirip boyatması uzun iş. Allstar jantlarıda siyah gri olduğu için çıkarmak istedim hatta lounge donanımda olan gri olsa pek uğraşmazdım. Alacaksanız eğer denver tavsiye ederim hatta iki gün önce parlak siyaha boyalı jant lastik 2500’e ilanda görmüştüm düşünüyorsanız eğer :)

Aslında hep bi jant lastik alma niyetindeyim ama bi bi sıra ona gelmedibende allstarin o jantini beğenemedim ,lounge da var sanırım 16 inç olan o güzel. Benim niyetim 15 audi hafif jant almak ama tam karar veremedim,araç 1.2 tsi 17 inç takmak istemiyorum. Bakalım nasip kısmet

Fatih Şahin

derossi

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çankaya
yay düşünüyorsanız bence daha önce takılmış bir arabayı test edin. benim golfte eibach yay çok sert kaldı. rahatsız ediyordu bir zaman sonra

Gökhan Bilgin

Çaylak Detaycı
Üye
Aslında hep bi jant lastik alma niyetindeyim ama bi bi sıra ona gelmedibende allstarin o jantini beğenemedim ,lounge da var sanırım 16 inç olan o güzel. Benim niyetim 15 audi hafif jant almak ama tam karar veremedim,araç 1.2 tsi 17 inç takmak istemiyorum. Bakalım nasip kısmet

Fatih Şahin
16 olan opsiyon olarak satılansa eğer portago diye geçer bende aradım uzun süre bulamadım onlardan pek düşmüyor sanırım. Benim şuanki aracımda 1.2 tsı dsg iki ay öncede aynı renk donanım manueli vardı satıp bunu aldım. 17 zorlayabilir banada öyle geliyor