Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Öne çıkan konu #1,681
Teşekkürler abi <3 Senin beyaz kadar olmasa da azıcık parlamış mı :utandim:

Adminim eline sağlık. Bu havada bu mevsimde araba yıkamak takdire şayan.. ;)
Teşekkürler Can, güneş biraz yüzünü gösterince yıkayım dedim ama ürünleri hazırlamaya kalmadan güneş tekrar gizlendi :) Plan değiştirip hızlıca bi yıkama yaptım işte.. Şuan üzerine kar yağdı bile :rolleyes:

Eline sağlık abi, sonunda fırsat bulmuşsun:komik:
Forum olarak beyaz seviyoruz tabi:utandim:
Saolasın Can, Corollada işlem tamam sıra civicdeydi ama kar yağıyor :) Beyazı severiz, iş beyazı parlatabilmekte:hava:

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Teşekkürler abi <3 Senin beyaz kadar olmasa da azıcık parlamış mı :utandim:

Teşekkürler Can, güneş biraz yüzünü gösterince yıkayım dedim ama ürünleri hazırlamaya kalmadan güneş tekrar gizlendi :) Plan değiştirip hızlıca bi yıkama yaptım işte.. Şuan üzerine kar yağdı bile :rolleyes:

Saolasın Can, Corollada işlem tamam sıra civicdeydi ama kar yağıyor :) Beyazı severiz, iş beyazı parlatabilmekte:hava:

Forum adminlerimiz sever beyazı parlatmayı :komik::komik:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Dün 5 dk'da silecek izlerini ve eski yağmur damlası kaydırıcıyı camdan temizledim üzerine de yeniden yağmur damlası kaydırıcı uyguladım. Birde buğu önleme sürecektim ama hava kararmaya başlayınca onu da haftaya yaparım diyerek günü kapadım.

Hava sıcaklığı 3-4 derece olduğundan ellerim dondu. Eve geldiğimde sırtım tutulmuştu.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Dün 5 dk'da silecek izlerini ve eski yağmur damlası kaydırıcıyı camdan temizledim üzerine de yeniden yağmur damlası kaydırıcı uyguladım. Birde buğu önleme sürecektim ama hava kararmaya başlayınca onu da haftaya yaparım diyerek günü kapadım.

Hava sıcaklığı 3-4 derece olduğundan ellerim dondu. Eve geldiğimde sırtım tutulmuştu.

Eline sağlık abi,Hangi ürünü uyguladın biraz detay alsaydık :utandim: