Malumunuz havaların İstanbul’da iki haftadır yağışlı geçmesinden ötürü detay yapamıyorduk. Aslında gene araba yıkanacak bir hava yoktu fakat Flowey B33 taze gelmişken bir test edeyim dedim. Araç üzerindeki tuzları, çamurları gidermek için bir yıkama yaptım.
Aracın yıkama öncesi durumu böyleydi. Flowey B33’ ü foam lance ile 1:9 şeklinde sulandırarak kullandım. Traş köpüğü gibi mükemmel bir köpük etkisi var. Hızlı çekim bir video çektim oradan köpük ve kir çözme etkisini az da olsa izleyebilirsiniz. Jantlara da hızlıca AutoBrite Very Chery ile giriştim ayıp olmasın diye
Yıkarken yağmur başladığından dolayı hiç kurulamaya uğraşmadım, sadece B33 ve su tutma hiçbir şekilde eldiven ile müdahelede bulunmadım.
Kapalı yere geçtikten sonra başladık iç detaya. Colourlock Hafif Deri Temizleyici ile sürücü koltuğunu temizledim. Aracın sadece sürücü koltuğu kullanıldığı için diğer koltuklar ilk günkü kondisyonunda
Koltuğun alt kısımlarında olan pantalon boyasını çok derin temizleyerek yüzeye zarar vermemek için fazla zorlamadım. Temizledikten sonra Colourlock Deri Kalkanı ile korumaya aldım.
Bu da şöyle bir iç final fotoğrafı.
Aracı alalı 2-3 ay oldu bir türlü fırsat bulup polisaj yapamadım kısmet olursa önümüzdeki hafta komple polisaj yapacağım o yüzden şuan boya kondisyonu rezalet

Ayrıca Flowey B33’ün 1:9 oranında wax sökücülüğünü inceleyemedim çünkü araçta korumaya dair bir şey yok