Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Yangsagan

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #401
@onurçiko hocam biraz acele bi uygulama oldu. Şöyle detaylı girişince konu açarım dedim.
Normalde en az 4 saat süren yıkama serüvenim 1.5 saatte bitti.

Şöyle 5-6 saatlik bir çalışma yaptığımda paylaşırım.

Kapı araları bile su içinde olcak iş değil ..

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

RecepGürışık

Acemi Detaycı
Üye
İl
.Antalya
Bugün ki misafirimize çok övülen long pile twisted bez ile aracı kurulayıp soft99 fusso uyguladık

Samsung SM-N950F NOTE 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
nuriksari' Alıntı:
Geçen hafta uyguladığım authentic wax sonrası ilk yıkamayı yaptım. Authentic su iticiliğini ve parlaklığını sevdim ayda 1 yenileyecem plan olarak. Şampuan zymöl autowash kokusuna bayıldım, hızlıca motor temizliği yaptım bahçe hortumuyla su tuttum biraz korksam da bişi olmadı şimdilik. Yıkama sonrası Koch Chemie PW denedim ürün güzel. Lastiklere Exup çok beğenmesem de iş görür. Yeni Uber kurulama havlumu özlemişim.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ellerine saglık maşallah aracın cigeride saglam

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
onurçiko' Alıntı:
@Yangsagan keşke konu açsaydınız, çok güzel detaylı bir yıkama olmuş, elinize sağlık. Renk muhteşem zaten. Yıkayıp orada bırakmakla iyi etmişsiniz. Bu kadar uğraşıpda çıkılmazmış zaten bu sokaklara
Teşekkür ederim. Uygulama daha yaparız çok kısmetse açarım o zaman konu. Renk güzel orijinal fabrika rengi az bulunuyor. Orada bırakmak dediğin zaten aracın kendi yeri evin önü ütü kapalı brandayla. Sokaklara çıkmak da sorun yok 30 derece güneş her taraf. Tek sıkıntı toz. :))

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Dragstar' Alıntı:
nuriksari' Alıntı:
Geçen hafta uyguladığım authentic wax sonrası ilk yıkamayı yaptım. Authentic su iticiliğini ve parlaklığını sevdim ayda 1 yenileyecem plan olarak. Şampuan zymöl autowash kokusuna bayıldım, hızlıca motor temizliği yaptım bahçe hortumuyla su tuttum biraz korksam da bişi olmadı şimdilik. Yıkama sonrası Koch Chemie PW denedim ürün güzel. Lastiklere Exup çok beğenmesem de iş görür. Yeni Uber kurulama havlumu özlemişim.

Ellerine saglık maşallah aracın cigeride saglam

Süleyman teşekkür ederim. Ciğer sağlam da buralar da normal kalıyor 4.2 v8 340 beygir 4 çeker. ;))

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@nuriksari hocam eline sağlık. Makina muaazam güzel.Bu makina benim olacak sarılır yatarım heralde.Her gün bir yerlerine detailing yaparım.Zaten yerinden oynatamayacağım için pek kirlenmez ama olsun.Arada bir çalıştırır motor sesini dinler, belki haftada bir mahallede bir tur atar yerine çekerim.Buna benzin dayanmaz çünkü.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
onurçiko' Alıntı:
@nuriksari hocam eline sağlık. Makina muaazam güzel.Bu makina benim olacak sarılır yatarım heralde.Her gün bir yerlerine detailing yaparım.Zaten yerinden oynatamayacağım için pek kirlenmez ama olsun.Arada bir çalıştırır motor sesini dinler, belki haftada bir mahallede bir tur atar yerine çekerim.Buna benzin dayanmaz çünkü.
Bu arabayla bir cold start yapmak isterdim abi :) O sesi 10 dk dinler, 10 liralık benzin yakar sonra pamuk gibi dolaşırdım :D

emredkmn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Dün akşam yine saat 20.30-23.30 arasında IVWC araba kulübünden arkadaşlarla ufak bi buluşma ve temizlik organizasyonu yaptık. Kalabalık olduğu için fotoğraf çekemedim. Citrus wash ön yıkama, adams çift kova, kurulama, finale qd şeklinde uygulama yaptım. Finalden birkaç foto..

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Türkiyede evet benzinden dolayı sürmek epey masraflı olurdu sürsen de gaza basarkrn iç acıması olurdu. Dubaide yaşıyorum araç burada nispeten o konuda rahatım. Çok çok km yapmıyor zaten hala 80Bin olmadı 2004 model olmasına rağmen eski sahibi de 2. 3. Araç olarak kullanmış. Yağmur çamur da yok burada ancak toz oluyor biraz normalden fazla ama yıkıyoruz işimiz ne. :) güzel sözlerin için teşekkürler dostum gel al senin olsun ayıpsın. Allah çok daha iyilerini sana nasip etsin.

Gel buyur ne zaman istersen Can. Cold hot ne istersen. :)

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Emre elleirne sağlık. Gayet güzel gözüküyor. Finale nasıl uyguluyorsun. Islakken mi?

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
nuriksari' Alıntı:
Türkiyede evet benzinden dolayı sürmek epey masraflı olurdu sürsen de gaza basarkrn iç acıması olurdu. Dubaide yaşıyorum araç burada nispeten o konuda rahatım. Çok çok km yapmıyor zaten hala 80Bin olmadı 2004 model olmasına rağmen eski sahibi de 2. 3. Araç olarak kullanmış. Yağmur çamur da yok burada ancak toz oluyor biraz normalden fazla ama yıkıyoruz işimiz ne. :) güzel sözlerin için teşekkürler dostum gel al senin olsun ayıpsın. Allah çok daha iyilerini sana nasip etsin.

Gel buyur ne zaman istersen Can. Cold hot ne istersen. :)

Abi çok isterim. Teklifin için teşekkürler :)

emredkmn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
nuriksari' Alıntı:
Emre elleirne sağlık. Gayet güzel gözüküyor. Finale nasıl uyguluyorsun. Islakken mi?

Ben kuruladıktan sonra uyguluyorum abi ıslakken qd veya hızlı cila uygulayıp aqua deluxe'un kurulama performansını etkilemek istemiyorum..

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Gece temizlik ve yıkama yaptım aslında yapacak çok şey vardı ama çift kova yıkama sırasında yagmur başladı. Çok Romantik bir yıkama oldu

https://youtu.be/jVS-mb7OGK8

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
nuriksari' Alıntı:

O ne güzel bir motor, motordan sonrasına bakmak canım istemedi. Bir egzoz videosu lütfen

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Dragstar' Alıntı:
Gece temizlik ve yıkama yaptım aslında yapacak çok şey vardı ama çift kova yıkama sırasında yagmur başladı. Çok Romantik bir yıkama oldu

https://youtu.be/jVS-mb7OGK8

Abi bizim evin önü taksi durağı. Bizim burda yağmur başlayınca hemen taksiciler ellerine süngeri alıp arabaları sabunluyorlar. Sonra yağmur suyuyla kendi durulanıyor araba. Detailing ötesi bir hareket.