Hızlı resim sitesindeki problemden dolayı hafta sonu yaptığım çılgınlığı ancak paylaşabiliyorum
Geçen haftaki çamur yağmurunun sonucuna daha fazla katlanamadığım için hava bozuk ta olsa yıkamaya karar verdim
Tek başıma yıkamayı kapattım kimseyi almadım
Zaten benden başka rahatsız olmadığı için bu konuda pek zorlanmadım
Hava bu haldeyken arabayı yıkadım pakladım
Hızlı resim sitesindeki problemden dolayı hafta sonu yaptığım çılgınlığı ancak paylaşabiliyorum
Geçen haftaki çamur yağmurunun sonucuna daha fazla katlanamadığım için hava bozuk ta olsa yıkamaya karar verdim
Tek başıma yıkamayı kapattım kimseyi almadım
Zaten benden başka rahatsız olmadığı için bu konuda pek zorlanmadım
Hava bu haldeyken arabayı yıkadım pakladım
Hahaha
Bitti sandınız dimi
Bitmedi
Zaten ben kurularken yağmur yağıyor gerçi yağıyor da denmez hatta çiseliyor bile denmez
Öyle ince atıyor ki içimdeki manyak dürtüyor şimdi duracak pes etme
Neyse bir taraftan atıyor bir taraftan ben siliyorum
10 15 dk inadın sonunda yağmuru yendim pes etti durdu
Neyse kurulamayı bitirdim arabaya bindim eve geldim evin önüne çektim yukarı çıktım
Balkondan bir bakiyim dedim
Rutin yıkamamızı yaptık Bmw nin ön cama nanolex urban glass uyguladım.
Önce m700 ile temizlik
Urban glass uyguladım 7-8 dk sonra sildim. Nanolex urban glass uygulamada süngeri yumuşatıp eritiyor gibi bişey oluyor önemli uygulama pedi kullanmamak gerek.
Dün akşama doğru yıkama yapıp gyeon wet coat essence ile ilgili güncel durum videosu çekecektim ama PAzartesi sabahı yağmurlu gösterince vazgeçtim. Sabaha kadar yamur yağdı, sabah baktım yerler kuru, şansıma edeyim dedim.
Neyseki, bugün Japonya'dan siparişlerim geldi de neşem yerine geldi. Takipte kalın anacığım, Soft99'un burada olmayan 3 ürünü, başka bir markanın demir tozu sökücü şampuanı ve geri görüş kamerası için bir sıvı aldım. Aksilik çıkmaz ise ilerleyen günlerde paylaşımlarını yapacağım.
Vizeler bitti zımpara başladı !
Sol tarafın zımpara ve cutting uygulamalarını bitirdim.
1500-2000-2500 zımpara ardından cutting pad ile dyo kalın pasta uyguladım.(En son Scholl Concepts S40 uygulayacağım)
Önce
Sonra.Uygulama sonrası tatlı bir portakallanma kaldı fakat telefon kamerasıyla netleyemedim.
Dün akşama doğru yıkama yapıp gyeon wet coat essence ile ilgili güncel durum videosu çekecektim ama PAzartesi sabahı yağmurlu gösterince vazgeçtim. Sabaha kadar yamur yağdı, sabah baktım yerler kuru, şansıma edeyim dedim.
Neyseki, bugün Japonya'dan siparişlerim geldi de neşem yerine geldi. Takipte kalın anacığım, Soft99'un burada olmayan 3 ürünü, başka bir markanın demir tozu sökücü şampuanı ve geri görüş kamerası için bir sıvı aldım. Aksilik çıkmaz ise ilerleyen günlerde paylaşımlarını yapacağım.
Oto yıkama ile anlaştım. İlk sefer olduğu için ceylanı ürkütmeyelim diye yalap şap yaptım.
Yavaş yavaş dozajı arttırırım kovulana kadar.
2.5 aylık kiri arındırdım.
Yalnız acilen pre wash bi ürüne ihtiyacım var elimdeki auto finesse citrus bitti.
Cevizcilere duyurulur. ..
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi