Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Öne çıkan konu #541
Yasin.Dogan' Alıntı:
SubaruOutback' Alıntı:
Dün akşama doğru yıkama yapıp gyeon wet coat essence ile ilgili güncel durum videosu çekecektim ama PAzartesi sabahı yağmurlu gösterince vazgeçtim. Sabaha kadar yamur yağdı, sabah baktım yerler kuru, şansıma edeyim dedim.

Neyseki, bugün Japonya'dan siparişlerim geldi de neşem yerine geldi. Takipte kalın anacığım, Soft99'un burada olmayan 3 ürünü, başka bir markanın demir tozu sökücü şampuanı ve geri görüş kamerası için bir sıvı aldım. Aksilik çıkmaz ise ilerleyen günlerde paylaşımlarını yapacağım.
Japonya da nerden sipariş ediyorsunuz hocam?  Özel değilse buradan paylaşabilir misiniz?
Amazon.co.jp :)

Yangsagan

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Pro' Alıntı:
@Yangsagan"  çok yakında sizlerle bir sonraki yıkamaya yetişir belki.. [/i]
@"Emre Mert ellerinize sağlık amaç zaten parlaklık değil mi fazla yormamak gerek  ;)[/i]
Bekliyoruz. Beni ilk sıraya yazın lütfen.

Kullananlardan methini çok duyduk.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@Emre Mert" eline sağlık, oldukça güzel olmuş ve parlamış, fazla da kazımaya gerek yok.İleride fazladan aldığın mikronu ararsın.Tam kararında olmuş.

@"Yangsagan Eline sağlık, inşallah yakında küçükte olsa bir parti ceviz verebileceğiz sanırım.Takipte kalın.Af Citrustan sonra ilaç gibi geleceğine eminim.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Dragstar' Alıntı:
Rutin yıkamamızı yaptık Bmw nin ön cama nanolex urban glass uyguladım.

Önce m700 ile temizlik

Urban glass uyguladım 7-8 dk sonra sildim. Nanolex urban glass uygulamada süngeri yumuşatıp eritiyor gibi bişey oluyor önemli uygulama pedi kullanmamak gerek.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Abi eline sağlık iyi denk geldi bu uygulama :). M 700 camdaki eski sealantı kaldırabiliyor mu? Hem waxı hem de yağmur kaydırıcıyı yenileyeceğim yakında o sebeple soruyorum. Ayrıca kaporta için M600 yerine bundan alsam iş yapar değil mi?

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Paian' Alıntı:
Dragstar' Alıntı:
Rutin yıkamamızı yaptık Bmw nin ön cama nanolex urban glass uyguladım.

Önce m700 ile temizlik

Urban glass uyguladım 7-8 dk sonra sildim. Nanolex urban glass uygulamada süngeri yumuşatıp eritiyor gibi bişey oluyor önemli uygulama pedi kullanmamak gerek.

Abi eline sağlık iyi denk geldi bu uygulama :). M 700 camdaki eski sealantı kaldırabiliyor mu? Hem waxı hem de yağmur kaydırıcıyı yenileyeceğim yakında o sebeple soruyorum. Ayrıca kaporta için M600 yerine bundan alsam iş yapar değil mi?

M600 yerine bunu alabilirsin plastikte kullanım büyük avantaj. Yagmur kaydırıcı glass coat formunda olanlardansa zorlanabilir ama sealant tipi olanları rahat kaldırır.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
@Dragstar Soft99 Glaco Ultra ürün. Sanırım glass coat sınıfındaymış. Gtechniq G4 öneriliyor bir de olmazsa ona bakıcam. O da olmazsa mevcutun üstüne atarım ikinci katı.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Paian' Alıntı:
@Dragstar Soft99 Glaco Ultra ürün. Sanırım glass coat sınıfındaymış. Gtechniq G4 öneriliyor bir de olmazsa ona bakıcam. O da olmazsa mevcutun üstüne atarım ikinci katı.

Bu iş için G4 satın almana gerek yok normal bir cut polish işini rahat görür. Eger o tür bir ürün alacaksan sonax seryum oksitli cam cilası tavsiye ederim.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Ultra Glaco öncesi Soft99'un cam için olan compound'unu kullanmanızı tavsiye ederim.
http://www.kimyasaladamlar.com/glaco-glass-compound-roll-on-glaco-roll-on-cam-bilesimi100ml-pmu470

Yangsagan

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Evde paspas yıkama cesareti.
Duşakabin içinde ılık suyla pril ile yıkandı. Güzel güzel fırçaladım.
Kurusun yarın akşam alır spritz ile silerim.
Elimde aslında 3d magic te var ama paspaslara kullanılmaz sanırım.

brkpls

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
[video=youtube]http://https://www.youtube.com/watch?v=yK9iBnXJKKw[/video]

haftasonundan amator bı vıdeo

ProtechPlus

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yangsagan' Alıntı:
Oto yıkama ile anlaştım. İlk sefer olduğu için ceylanı ürkütmeyelim diye yalap şap yaptım.
Yavaş yavaş dozajı arttırırım kovulana kadar.
2.5 aylık kiri arındırdım.
Yalnız acilen pre wash bi ürüne ihtiyacım var elimdeki auto finesse citrus bitti.
Cevizcilere duyurulur. ..
Abi hangi yıkama bu anlaştım derken herşey serbest değilmi karışmıyolar :D

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Lastikleri parlattım, jantları temizledim. O sırada video çekmeye niyetlendiğimden meraklı biri ile 15dk muhabbet ettim ki bu meraklı kişi bir yaşlı diyebileceğim bir kadındı. Lastiğe doğru konumlandırdığım kamerayı görüp satacakmısın dedi. Ayıp olmasın diye makara yapmak istemedim o nedenle de ciddi ciddi anlattım. Bir ara yanımdan hiç gitmeyceğini düşündüm ama neyseki gitti de bende rahat rahat video çekebildim.
Nereye gitsem illa biri işi gücü bırakıp yanıma geliyor. Bu bazen kedi, köpek, horoz, tavuk, ördek, karga ...vs bile olabiliyor :D :D
Bir sefer lastik parlatıcı videosu çekecektim, baktım yavru kedi mırıl mırıl lastiğe sürünüyor pistt mistt diyorum geliyor bana sürünüyor, çekim hataları diye birşey de yapsam mı acaba :D :D
3 hafta önce otomobili yıkarken bir baktım horozlar başımda dikilmiş utanmasalar ne sürüyorsun diye soracaklardı. :D :D :D

Sırf otomobil yıkama ile bitse neyse diyeceğim. Çocuğu anaokuluna bırakıyorum bir bakıyorum etrafım çocuk olmuş herbiri bakıp gülüyor. Hele birgün bir tanesi tuttu kolumdan dedim ne oldu, dans edecekmişiz :D :D

Bugünde öğlen yemek yerken diğer masadan çocuklar yemek yemeyi bıraktı bana bakıyor, gülüyor, şaklabanık yapıyor. Bilmediğim birşey var ama çözemedim gitti :D :D

Petshopda akvaryumdaki balıklar beni takip eder. Komşunun köpeği bana tanıdık gibi bakar. Nedir olay, acaba önceki hayatımda petshopda kedimiydim :D :D

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Yıkandık... ;)

Yangsagan

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
ThatsMyRoad' Alıntı:
Yangsagan' Alıntı:
Oto yıkama ile anlaştım. İlk sefer olduğu için ceylanı ürkütmeyelim diye yalap şap yaptım.
Yavaş yavaş dozajı arttırırım kovulana kadar.
2.5 aylık kiri arındırdım.
Yalnız acilen pre wash bi ürüne ihtiyacım var elimdeki auto finesse citrus bitti.
Cevizcilere duyurulur. ..
Abi hangi yıkama bu anlaştım derken herşey serbest değilmi karışmıyolar :D
Yeni açılan bi oto yıkama esenyurtta avm içinde ama hep boş. İşler kesat yani.

İlk sefer gittiğim için çok yalap şap yaptım. Sadece su kullandım. Meraktan başımda dikildi sadeve ama karışmadı. Gençte bş arkadaş. Muhtemelen bana deli gözüyle bakıyordur.

Ara sıra gelirim boş zamanlarda dedim. Gel abi dedi.

Yangsagan

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bugünde uzun bi aradan sonra içini temizledim. Tüm plastik aksamları önce apc sonra spritz ile sildim. Bir kaç detay yeri de temizledim.
Ayrıca kapı eşiklerini yapıştırdım.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
SubaruOutback' Alıntı:
Lastikleri parlattım, jantları temizledim. O sırada video çekmeye niyetlendiğimden meraklı biri ile 15dk muhabbet ettim ki bu meraklı kişi bir yaşlı diyebileceğim bir kadındı. Lastiğe doğru konumlandırdığım kamerayı görüp satacakmısın dedi. Ayıp olmasın diye makara yapmak istemedim o nedenle de ciddi ciddi anlattım. Bir ara yanımdan hiç gitmeyceğini düşündüm ama neyseki gitti de bende rahat rahat video çekebildim.
Nereye gitsem illa biri işi gücü bırakıp yanıma geliyor. Bu bazen kedi, köpek, horoz, tavuk, ördek, karga ...vs bile olabiliyor :D :D
Bir sefer lastik parlatıcı videosu çekecektim, baktım yavru kedi mırıl mırıl lastiğe sürünüyor pistt mistt diyorum geliyor bana sürünüyor, çekim hataları diye birşey de yapsam mı acaba :D :D
3 hafta önce otomobili yıkarken bir baktım horozlar başımda dikilmiş utanmasalar ne sürüyorsun diye soracaklardı. :D :D :D

Sırf otomobil yıkama ile bitse neyse diyeceğim. Çocuğu anaokuluna bırakıyorum bir bakıyorum etrafım çocuk olmuş herbiri bakıp gülüyor. Hele birgün bir tanesi tuttu kolumdan dedim ne oldu, dans edecekmişiz :D :D

Bugünde öğlen yemek yerken diğer masadan çocuklar yemek yemeyi bıraktı bana bakıyor, gülüyor, şaklabanık yapıyor.  Bilmediğim birşey var ama çözemedim gitti :D :D

Petshopda akvaryumdaki balıklar beni takip eder. Komşunun köpeği bana tanıdık gibi bakar. Nedir olay, acaba önceki hayatımda petshopda kedimiydim :D :D
Alem adamsın Hakan vesselam, çok güldüm.Çekim hataları yada kamera arkasını merakla bekliyorum.Kedi, köpek tamamda balık nedir ya :D

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Temizlik jellerinden birini kullandım. Videosunu ve konusunu 1-2 güne paylaşacağım.