Bugün kendi aracımla ugraşamadım ama en son 4 ay önce yıkadıgım kayınpederin arabasına el attım. Arac 4 ay boyunca hic yıkanmamış

Murat hocamla beraber yine benzinligin yolunu tuttuk. Araç maalesef çok berbat bir durumda ilk önce 1e1 sulandırdıgım cevizi pre wash olarak uyguladım.
Daha sonra 4 ay boyunca yıkanmamıs ve koruma olmayan aracta cevizin ne yaptıgını gormek icin pecete testi yaptım.
Ardından soft 99 un siyah kutu şampuanı ile kovaya gectim. Fakat bu arada benzinlikte ki kuyu sularindan kum geldigi ile ilgili kuşkularımızı pekistirecek bir manzarayla karsılaştık. Murat hocamla birlikte ayrıntılı incelemelerimiz sonucunda kuyu suyundan muhtesem bir sekilde kum geldigini de görmüş olduk.
Durulamadan sonra koruma olarak ıslak yüzeye Sonax Bsd sıkıp eski kurulama havlumla kuruladım. Bsd gercekten cok begendigim bir ürün çok güzel parlaklıgı var.
Arabanin icide yine en son 4 ay önce temizlediğim gibi duruyor. Cok detaylı olmasada bayagı ugrastım.
Amway loc kullandım ve gercekten cok guzel bir temizleyici, ardindan Spritz le tekrar gectim ve icini supurerek bitirdim.
Lastiklere magic dressing uygulayarak kısa zamanda birşeyler yapmaya çalıstım buyrun finallere
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi