Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Öne çıkan konu #2,041
Bugün aracın konsolunu, paspaslarını, halı döşemelerini, koltuklarını, direksiyonunu motorunu detaylı ve buharlı temizledim. Aslında bu mesajı fotoğraflı paylaşmak isterdim ama telefonu evde unuttuğum ve bir daha geri dönüp tekrar işe başlamaya üşendiğim için bu seferlik böyle idare ediverin :D
Bu arada buharlı motor temizliği çok iyi oluyormuş. Tüm kirleri kabartıyor.

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Eline sağlık, neyse sen yine duramamışsın. Çok temiz olmuş, bu arada yağmur başladı şimdi:heyecan:
Sağolasın abi, duramadım valla :D Senin ordaki yağmur bize gece geç saatlerde gelmiş :D

Ellerine sağlık. Direksiyondaki piyano siyahına bayılıyorum. Deri direksiyonum biraz eskisin ben de bazı yerlerine bu şekilde yaptırmak istiyorum. :hava:
Teşekkür ederim. Evet pianolar güzel fakat şuan direksiyon kılıfı diktirmeyi düşünüyorum, o pianoların arasından o kılıf nasıl girecek kara kara düşünüyorum :dusun:

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Saygıdeğer adminim @Pro ’yu ve kıymetli abimiz @Atocan ’ı yıkama konusunda darladığım için nolur nolmaz dillere düşeriz diye alel acele bende dün bir yıkama yaptım ancak yeni paylaşabiliyorum :komik:

Renk avantajıyla pek görünmesede kalıplaşmış bi trafik filmimiz vardı :sarki:

:of:

Uygulamacı arkadaşımızın dükkanında bir yıkama yaptık bu sefer

Ön yıkama Valet Pro ANSF ve çift kova VP Concentrated ile birlikte el atınca olaya çok uzun sürmedi tüm detayları elden geçirebildik panjur,jant,lastik,davlumbaz olarak güzel bir yıkama işlemi oldu sohbet muhabbet arasında şöyle finalleri bırakayım sizleri darlamadan :komik:

Lastikler tek kat ile yarı mat görüntüde Tac System fikir olabilir bu tarz sevenlere

:öp::nazar:

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Saygıdeğer adminim @Pro ’yu ve kıymetli abimiz @Atocan ’ı yıkama konusunda darladığım için nolur nolmaz dillere düşeriz diye alel acele bende dün bir yıkama yaptım ancak yeni paylaşabiliyorum :komik:

Ön yıkama Valet Pro ANSF ve çift kova VP Concentrated ile birlikte el atınca olaya çok uzun sürmedi tüm detayları elden geçirebildik panjur,jant,lastik,davlumbaz olarak güzel bir yıkama işlemi oldu sohbet muhabbet arasında şöyle finalleri bırakayım sizleri darlamadan :komik:

Lastikler tek kat ile yarı mat görüntüde Tac System fikir olabilir bu tarz sevenlere

Kıskanç eline sağlık MaşAllah aslan yılan olmuş yine eline sağlık :)

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul

Elinize saglik cok guzel yikama olmus. Yikama bahane sohbet sahane, bu yikama baskisiyla ilgili postlar yuz gulduruyor sayenizde

Sent from my iPhone using Tapatalk

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Can ellerine sağlık. Mekan da güzelmiş hani :D

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Sağolasın abi, duramadım valla :D Senin ordaki yağmur bize gece geç saatlerde gelmiş :D

Teşekkür ederim. Evet pianolar güzel fakat şuan direksiyon kılıfı diktirmeyi düşünüyorum, o pianoların arasından o kılıf nasıl girecek kara kara düşünüyorum :dusun:
Direksiyon kılıfı neden diktirmek istiyorsun ki?

Driver_can

Usta Detaycı
Üye
Merhabalar beni tanıyanlarınız vardır eski forumdan buda geçtiğimiz ay aldığım mk7 golf aracımı son getirdiğim hali sabah bi pazar temizliği sonrası bi fotosunu çektim.
8aoWdk.jpg

Ocak ayı sonunda ilk sahibi 60 yaşında bir amcadan Ankara'dan alıp İstanbul'a dönüş yolunda çekmiştim ilk halini.

v6PobO.jpg

Son düzenleme:

hendeser

Acemi Detaycı
Üye
İl
ordu
Yine uzun bir süreden sonra arabayı yıkadım.Sanırsam yaklaşık 2 ay. Bu sürenin uzama sebebi kendim evin önünde yıkadığım için havanın iyi olması gerekiyor tabi kış ayı olunca iyice uzadı. Bu arada self servis yıkamaya gidebilirim ama kova yıkaması sıkıntı olur. Tabi aracı günlük kullanmadığımın da etkisi var. genelde araba yattığı için kirden ziyade toz kuş pisliği ve siyah kirli hava akıntıları var. Koruma olarak koch PW var sadece polisaj yok bu arada araçta.
Arka koltukda leke oluşmuş. Sanırsam havuza gitmiştik orada arkadaşın çantasından akan su yaptı. Bundan sonra çantalar bagajahttp://www.detailforum.net/styles/default/xenforo/clear.png. Burayı da auto glym hi foam köpük ile temizledim. Önce ürünü sıkıp elbise fırçası ile fırçalayıp bir bezin kuru tarafıyla sildim ardından nemli tarafı iyice durulamaya çalıştım en son yine kuru diğer tarafı ile kuruladım. Şimdilik gitti görünüyor. Bu ürünü daha önce 12 kasımda konusu burada (Megane 3 Detaylı Iç Temizlik (koltuk-taban-tavan-trim-deri)) yumuşak olan tavanımda kullandım etkili temizlik yapmıştı şu ana kadar da geri kusma yada sarkma olmadı güzel ürün.:alkis:

Ansf ceviz karışımı ile kirleri yumuşatalım toz kalın kir gitsin dedim. Akıntı siyah kirlere bir etkisi olmadı tahmin ettiğim gibi.

Akabinde yün eldiven ile adam's shampoo ile kova yıkamasını yaptım. Daha önce yine böyle bir uzun aradan sonra yıkama yapmıştım ama kirler zor çıkmıştı bu sefer daha kolay oldu. Sanırsam PW nin etkisi oldu bu kolaylıkta. Sonrasında maalesef bir lavor makinenin tabancası bir anda su kaçırmaya başladıhttp://www.detailforum.net/styles/default/xenforo/clear.png. PW uygulayacaktım bu yüzden vazgeçtim normal bahçe tabancası ile durulayıp kuruladım. Önümüzdeki hafta sonu hava iyi görünüyor belki bir daha yıkarımhttp://www.detailforum.net/styles/default/xenforo/clear.png:).Lastiklere endurance plastik aksamlara Koch PSS uygulayıp işlemi bitirdim.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Merhabalar beni tanıyanlarınız vardır eski forumdan buda geçtiğimiz ay aldığım mk7 golf aracımı son getirdiğim hali sabah bi pazar temizliği sonrası bi fotosunu çektim.
Ekli dosyayı görüntüle 6712

Ocak ayı sonunda ilk sahibi 60 yaşında bir amcadan Ankara'dan alıp İstanbul'a dönüş yolunda çekmiştim ilk halini.

Ekli dosyayı görüntüle 6713
Hayırlı olsun aracınız. Sizi bir tanımak isteriz. Tanışma

Bu arada camların kenarındaki krom çıtaları sonradan çıkardınız mı?

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Can eline sağlık, Güzel yıkama olmuş, mekan da çok güzel, lastiklerin finişini beğendim.