Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Öne çıkan konu #2,241
@Pro adminim maasallah gercekten parlaklik sahane boyle gorunce bile insanin cani cekiyor yikama yapasi, cila atasi geliyor Lastik degisimi gercekten dert bir olay. Simdiye kadar dort dortluk bir degisim yapan yer bulamadim. Illa bir aksilik yasaniyor hatta yetkili servisler de buna dahil.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
@Berkay Gecmis olsun ucuz atlatmissiniz. Yol bilgisayarlari malesef anlik olcum yapmiyor ve her markanin kendine has bir olcum sistemi var o nedenle bana cok guvenilir gelmiyorlar.

BlaJKeagle

Amatör Detaycı
Üye
Civic bey yazlıklara geçiş yaptı, geçiş biraz sancılı oldu saplamanın biri yalama olmuş biraz macera çıkardı...:kizgin::kizgin:
Corolla bey ise 2 haftalık kirlerinden kurtuldu, iç ve dış bir güzel giriştim.. Daha parlağı varsa görmek isteriz :komik::hava:

Elinize sağlık adminim. Beyaz araba hep severdim, hastası oldum artık sizin beyazlar birde @onurçiko nun uygulamalar sayesinde.
Lastikçiler problem. Dişi bozanda bi önceki lastikçi muhtemelen. Bijonu elle tutturup sonra makineyle sıkmak zor geliyor.

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Civic bey yazlıklara geçiş yaptı, geçiş biraz sancılı oldu saplamanın biri yalama olmuş biraz macera çıkardı...:kizgin::kizgin:
Corolla bey ise 2 haftalık kirlerinden kurtuldu, iç ve dış bir güzel giriştim.. Daha parlağı varsa görmek isteriz :komik::hava:

Göz alıcı parlaklık, bu kondisyonda süper araç elinize sağlık hocam.

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Eline sağlık kardeşim, senden daha beyazı Antalya'da :)
Teşekkürler Abi, sen gelene kadar azıcık hava atayım demiştim neyse beyler mekanın sahibi geldi..:aksii::kop:

@Pro adminim maasallah gercekten parlaklik sahane boyle gorunce bile insanin cani cekiyor yikama yapasi, cila atasi geliyor Lastik degisimi gercekten dert bir olay. Simdiye kadar dort dortluk bir degisim yapan yer bulamadim. Illa bir aksilik yasaniyor hatta yetkili servisler de buna dahil.

Teşekkür ettim Can, senin canavarı bir güzel yıkada gözümüz gönlümüz bir bayram etsin şöyle güzel bi konu gelse fena olmaz ;) Lastik değişimi derken tornacı, tamirci, tekrar lastikci yaptım hiç sorma :of:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

maşallah sayın @Pro bir beyaz bukadar parlar. tam bir '' Beyaz Gece'' parlama siyahlaşma ilizyonu yaratmış.

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Elinize sağlık adminim. Beyaz araba hep severdim, hastası oldum artık sizin beyazlar birde @onurçiko nun uygulamalar sayesinde.
Lastikçiler problem. Dişi bozanda bi önceki lastikçi muhtemelen. Bijonu elle tutturup sonra makineyle sıkmak zor geliyor.
Teşekkürler hocam güzel yorumunuz için.. Evet bir önceki değişimde olmuş, ders oldu bundan sonra kendimiz değişeceğiz sanırım :yazik:

Göz alıcı parlaklık, bu kondisyonda süper araç elinize sağlık hocam.
Teşekkürler hocam , iyi bakmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince..:utandim:

maşallah sayın @Pro bir beyaz bukadar parlar. tam bir '' Beyaz Gece'' parlama siyahlaşma ilizyonu yaratmış.
Teşekkür ederim Abi <3 Beyaz Gece güzelmiş tuttum bunu konulara böyle yazayım artık :mutlu:

brkgok

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Ankara
Aradan 2 hafta geçmişti bu sabah banyomuzu yaptık, cilalandık ve seyredaldık yine:) Ancak bu yıkama bana bir secho pompaya mal oldu tabiki o da nazarlık olsun.

Yalnız dikkatimi çeken bir detay oldu geçen ay sağ fardaki lambasını değişmiştik fotoğraftan da görüldüğü üzere sağ far buğulu duruyor. Bunun çözümünü bilen var mı

Ampül değiştirirken nem kaçmıştır içeri kuru bi havada arabayı 1 saat civarı süreceğin bir zaman yola çıkmadan önce farın arka kapağını aç farlarıda yak durduğunda tekrar tak buharlaşıp uçar

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Ampül değiştirirken nem kaçmıştır içeri kuru bi havada arabayı 1 saat civarı süreceğin bir zaman yola çıkmadan önce farın arka kapağını aç farlarıda yak durduğunda tekrar tak buharlaşıp uçar
Bir bakayım ama bunların far kapağı oluyor mu bilmiyorum aram ampülü takmak için tüm farı yerinden söküp çıkardı

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Teşekkürler abi :cicek: Abi iki tane var bayide renkleri anlaşıp alabiliriz, anlaştık gibi abi bir iki güne adını koyarız inşallah :)
Kendimi ikna edemedim. ":)

"Kaldı ki, kendi kendime bir açıklama yapsam bile, hangi kendime yapacaktım? Masanın birinde genç, birindeyse yaşlı ve yorgundum." Hasan Ali Toptaş

Kazasız, belasız, güzel günlerde olsun :arkadass:.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Kendimi ikna edemedim. ":)

"Kaldı ki, kendi kendime bir açıklama yapsam bile, hangi kendime yapacaktım? Masanın birinde genç, birindeyse yaşlı ve yorgundum." Hasan Ali Toptaş

Kazasız, belasız, güzel günlerde olsun :arkadass:.
Şimdi böyle dertlenip buraya bir fotoğraf koyardım ama adminim yetişir :banned::komik: teşekkür ettim tekrar abi :)

Hayırlı olsun alana satana yeni aracı sabırsızlıkla bekliyoruz

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Teşekkür ederim abi , bende sabırsızlanıyorum böyle bir anda boşluğa düşünce bi canım sıkıldı tabi:rulet::komik:

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Hayırlı olsun satmak duygusu hüzünlü olsa da yeni bir tanesini alacak olmak ayrı bir sevinç ve heyecandır mutlaka:)
Mutlaka heycan oluyor hocam, olmuyor desem yalan olur :) teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :sarki:

@Paian abimiz gibi şuraya bir şey bırakayım “Yaprak döker bir yanımız ,bir yanımız bahar bahçe “ oldu mu yapabildim mi :hava: