@ege 2 hafta öncede anayola çıkarken sağolsun birisi geldi arkadan yapıştı. Boyasız şekilde bagaj düzeldi, mecburen tampon boyandı. Tamponun boyasız yerlerinde yakından bakılınca görünen çizikler var, kalsın nazarı olur dedim Bu sabahta kırık sis farını görünce sinirim zıpladı.
Lokantanın önünde onca otomobilin arasında en pis gözüken benimki, adamın biri gelip çamurluğa yaslanıyor, sigara içiyor. Git gel, vale artık manyaklığımı bildiğinden abi tamam ben hallederim diye işaret veriyor. (valeye anahtar vermediğimden manyaklığı biliyor

)
Başka birgün ihtiyarın biri market sepetini hunharca doldurmuş ama sepetin freni yok, gözüne beni kestirdi, ha gayret neredeyse sepeti kapıya doğru bırakacak, yermiyim yemem, motor çalışır durumdaydı bastım gaza uzaklaştım.
Fırının önünde durdum, eşim ekmek alıp gelecek, hepi topu 10sn sürecek, o arada bile biri buldu beni, öndeki aracın sahibi park sensörlerine rağmen ben kornaya asılmasam ha gayret çarpacaktı. İndim araçtan baktım birşey yok ama sürücüyü tebrik edesim geldi, küfürsüz kalayladım o nasıl uslup dedi. İçeride kıyamet kopuyor, sensörler çığlık atıyor sen son gaz geri gidiyorsun, çüş artık.
Benim yazılarımı, videolarımı görüp bela bunu bulsun diyen falan varsa baştan yazayım, birader artık otomobilin azda olsa bir tramer kaydı var bilgin olsun. Bu arada bayiden 0km aldıktan 1 ay sonra, mevzi yağan dolu nedeniyle 170 tane göçüğü olmuştu.
Kapıda ve çamurlukta dikaktsiz sürücüler yüzünden gamzeler oldu,
Tavanına ağaçtan birşey düştü.
İş bilmez lastikçi, saplamaları halletti, onun yüzünden kaç tane bijon ve saplama değişti.
Arkadan çarptılar. Bagaj boyasız halledildi ama tampon boyandı.
Bu sabahta sis farının kırık olduğunu fark ettim.
Bu son 2 haftada da sürekli üzerime kırıp şerit değiştirenler, ara sokaklardan tam gaz yola çıkmaya çalışanlar yüzünden de yeni yeni reflekslerim oluştu.
Pederin Bmw'de olanları saymıyorum. Bir yeter ya, bende nefes alayım artık. Ona para buna para, servislerde ömrüm geçer oldu. Kim benimle uğraşıyor ise biraz ara versin, daha sırada bir tomar rutin yapıalcak ödemeler var.