Öne çıkan konu
#2,701
Haftasonu çalışıyordum dün 3 saatlik bi ara vardı serine çektim arabayı o arada nezamandır gözüme takılan kapı menteşelerine girdim vp citrus vp apc ile biraz fırça yeterli oldu basınçlı sprey iş tamam.
Bugünki arada iç toz alma ve koch ts ile geçtim spontane hiç aklımda yokken öylesine başladığımdan foto çekmedim ne hikmetse bi türlü öncesi sonrası foto çekmeyi hatırlamıyorum nasıl bi yoğunlaşmaysa artık
Bıgün İşten sonra haftalık yıkamamızın zamanı gelmişti ama polisaj için elimde az olduğundan henüz jantlara atmadığım demir tozu sökücü sparişim gelince ordan başlayayım dedim. Önce jantlara koch fb attım o görevini yaparken eskiden kalma divortex ph notr şampuanla köpük atıp köpük çalışırken jantları yıkamaya başladım eldiven fırça tazikli su miss ihtiyacı vardı iyi oldu.
Arkasından vp konsantre ile genel yıkama yapıldı tavan ve kapı içlerine elimde o varken atayım diye koch pw kullandım.
Asıl olay nezamandır niyetlendiğim ama bi türlü cesaret edemediğim hep garip şeylerle karşılaşmamdan ötürü motordaki sıkıntıyı göze alamadığımdan motoru hiç yıkamamıştım. Ana niyetim motor yıkamaktı ama soğuması yeterli olmayınca vazgeçmiştim taaki tüm araba yıkanıp işler bitinceye kadar
sonra tekrar kaputu açıp gir yaa nolacak diyip gider ayak daldım.
Öğlen onunda hazırlıklarını yapmıştım kablo giriş noktaları plastik eldiven parmakları ve elektirik kabloları ile güçlendirdim. Beyin ve akü kısmını hışır ile (ne deişik isim koymuşlar derken bile garip oluyom) hışır ile korumaya alıp genel bir citrus atıp vp apc ile fırçalayıp üstne kalan foam lance i atıp duruladım. İlk olduğundan çok üstemeledim ama fena olmadı kurulayıp üstne motoru çalıştırdığımdan sonradan aklıma geldi bi ts atsam güzel olurdu artık sonraya. Bkaç foto çektim neyseki.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugünki arada iç toz alma ve koch ts ile geçtim spontane hiç aklımda yokken öylesine başladığımdan foto çekmedim ne hikmetse bi türlü öncesi sonrası foto çekmeyi hatırlamıyorum nasıl bi yoğunlaşmaysa artık

Bıgün İşten sonra haftalık yıkamamızın zamanı gelmişti ama polisaj için elimde az olduğundan henüz jantlara atmadığım demir tozu sökücü sparişim gelince ordan başlayayım dedim. Önce jantlara koch fb attım o görevini yaparken eskiden kalma divortex ph notr şampuanla köpük atıp köpük çalışırken jantları yıkamaya başladım eldiven fırça tazikli su miss ihtiyacı vardı iyi oldu.
Arkasından vp konsantre ile genel yıkama yapıldı tavan ve kapı içlerine elimde o varken atayım diye koch pw kullandım.
Asıl olay nezamandır niyetlendiğim ama bi türlü cesaret edemediğim hep garip şeylerle karşılaşmamdan ötürü motordaki sıkıntıyı göze alamadığımdan motoru hiç yıkamamıştım. Ana niyetim motor yıkamaktı ama soğuması yeterli olmayınca vazgeçmiştim taaki tüm araba yıkanıp işler bitinceye kadar
sonra tekrar kaputu açıp gir yaa nolacak diyip gider ayak daldım.Öğlen onunda hazırlıklarını yapmıştım kablo giriş noktaları plastik eldiven parmakları ve elektirik kabloları ile güçlendirdim. Beyin ve akü kısmını hışır ile (ne deişik isim koymuşlar derken bile garip oluyom) hışır ile korumaya alıp genel bir citrus atıp vp apc ile fırçalayıp üstne kalan foam lance i atıp duruladım. İlk olduğundan çok üstemeledim ama fena olmadı kurulayıp üstne motoru çalıştırdığımdan sonradan aklıma geldi bi ts atsam güzel olurdu artık sonraya. Bkaç foto çektim neyseki.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bağışıklık sistemine
(macun kıvamında işte anlayın 

İlk olarak genel temizlik suyunu attıktan sonra Chemical guys green cleani göz kararı yaklaşık 1/7 oranında sulandırarak ön tampondaki sineklere sıktım. Daha sonra Zymöl şampuan ve meguiars wash mitt ile , hadi kardeşim sizi mi bekleyeceğiz tarzında medeniyet ve görgüden uzak bağrışmalar eşliğinde
çift kova ile yıkamasını gerçekleştirdik. Araca Geçen hafta Sonax BSD sürmüştüm, su kaydırıcı etkisi hala duruyordu. Bu hafta @Fuel Economy nin forumdan yeni aldığı ve performansını merak ettiğimiz Gyeon Wet Coatı uygulayıp tekrar duruladık. Daha sonra artık çok kötü vaziyete gelmiş uberblue havluyla (alacaklara tavsiye etmem) kurulama işlemini gerçekleştirdik. Motora geçen hafta nemli bez ve 3d magic dressing korumasıyla girdiğimizden yeni bir işleme gerek duymadık. En son chemical guys böğürtlen kokulu iç mekan kokusunu sıkıp ufak bir mola verelim dedik , zaten İftar vaktiği geldiğinden soluğu en yakın restoranda aldık