Öne çıkan konu
#3,441
Araç yaklaşık 2 aydır yıkanmıyordu. Camlardan dışarısı görünmüyordu artık. Hem babamın yeni iş yeri açması hem de okuldan dolayı pek vakit ayıramadık. Bugün güzelce yıkadım sonunda
. Benzinlik yoğun olduğu için önceki halini çekemedim. İlk olarak kuru araca Atas Forclean ve Valet Pro Orange Pre Wash karışımı sıkıp duruladım. Sinek böcek ölüleri, kuş pislikleri ve trafik filminin büyük bir kısmı rahat bir şekilde çıktı. Çift kovada Zymöl ve Valet Pro Orange Pre Wash kullandım tekrardan. Kurulayıp tampon ve çamurluklardaki boya transferlerini temizledim. Son olarak 3D Final Touch geçtim. Yağ değişim vakti de gelip geçti(440 bin kilometreye geldik). Geçen hafta 2 defa 140-160 km arası hızlarla Kırklareli'ye gidip geldim. Çubuktan gördüğüm kadarıyla hiç eksilme yok. Ama hem kilometre hem de devirli kullanımdan dolayı özelliğini yitirmiştir eminim ki. Havalar iyice soğumadan değiştireceğim.
Polisaj yapalı 4 ay olmuş neredeyse. Yıkamaları çok titiz yapamıyorum malesef. Çizik durumu fena değil.
Polisaj yapalı 4 ay olmuş neredeyse. Yıkamaları çok titiz yapamıyorum malesef. Çizik durumu fena değil.