Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@omrslhmms çok gecmis olsun. Tutanak,polis vs. Oldu mu nasıl hallettiniz?

SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim. Tutanak tuttuk, hatta hemen yanimizda trafik zabita vardi onlar da sagolsun yardimlik bir sey olursa buradayiz diye geldiler. Gerek kalmadi. Ama tramer nedeniyle belki kendim yaptiririm bir ustamiz var gosterecegim o ne derse oyle yapacagim.
İlk basta gozumde cok buyumuatu hasar ama gunduz gozuyle bakinca cekme ve rutusla en kotu lokal boya ile duzelecek gibi.

Adamdan almaya kalksam bu sefer sen sucluydun muhabbeti ile cok anlasma ihtimali olmayacak gibi.

Cunku adam bana arka lastigimden vurmasina ragmen sen bana yol verdin sandim diyor :) kaza 5-10 km hizla falan oldu bu arada.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

wolki

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
Aslinda bugun aracinizda ne degisiklik yaptilar diye bir baslik acmaliyim sanirim ama ne yapalim buradan paylasayim acimi :)

Allah beterinden korusun nazar cikti diyelim.

Arka sol lastik üzerinden hem kapiyi hem camurlugu kapsayacak sekilde carptilar arkadaslar :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@omrslhmms, cok gecmis olsun rabbim beterinden korusun

00serkan4300

Çaylak Detaycı
Üye
@omrslhmms tekrardan cok gecmis olsun insanlarla anlaşmak da dert. Daha buyuk birsey olmadıgına ve cana gelmediğine şükredip uygun çözümü bulmak en iyisi

SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@omrslhmms, çok çok üzüldüm, Allah beterinden korusun, umarım en az zararla çıkarsın işin içinden. İnsan ilk etapta çok üzülüyor ama vardır bunda da bir hayır diyip geçelim. Cana gelmesin. Allah hepimizi nazarlardan korusun.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@omrslhmms bey geçmiş olsun. allah korusun. canınız sagolsun. dünya malı bişekilde halledilir. sizin saglıgınız en degerli önemlisi .

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
@omrslhmms çok geçmiş olsun hocam insanın içi cız ediyor ama sağlık olsun demekten başka teselli gelmiyor insanın aklına. Özellikle araç piyasasının ipini koparan kısrak gibi Tanrı dağlarının zirvesine koşturduğu dönemde daha da acıyor insanın içi.. cana gelmesin tesellisi de olmasa kafayı yeriz sanırım.

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@omrslhmms Hocam çok geçmiş olsun. Ben aşırı dikkatli araba kullanırım, kuralların tamamına uyarım. Ama bu ülkede insanlar o kadar eğitilmez ve bencil ki, başkalarının hakkına geçmeyi meşru kılmış durumdalar. Bu nedenle o kadar kötü araba kullanıyorlar ki, ciddi anlamda en sevdiğim şeylerden biri olan araba kullanmayı genelde es geçiyorum. Arabayla ve toplu ulaşımla bir yere gitme sürem aynıysa, hep toplu ulaşımı seçiyorum. Çünkü trafikte elbet biri denk gelecek, boşu boşuna gerileceğim ya da başıma bir şey gelecek.

İnsan üzülüyor. Zira hiçbir şeye kolay ulaşılmıyor. Ailemizden, kendimizden ödün vererek bir şeylere ulaşıyoruz. Onların da başkalarının ihmalkarlıkları nedeniyle zarar görmesi çok üzücü oluyor. Velhasıl size bir şey olmamış, tesellisi de bu olsun.

Celal

Uzman Detaycı
Üye

Akşam üzeri zymöl titanyumu uygulama fırsatım oldu.çok foto çekemedim ancak kısaca yazayım uygulama adımlarımı
Aracın polisajı yeni yapılmıştı bugün yıkayıp ardından demir tozu twmizliği yapıp uygulamaya geçtik
Uygulama yaparken bir kaç paneli el ile diğer panelleri pedi su ile nemlendirerek panel panel yaptım..waxı sürüp ortalama 1-2 dk bekleyip sildim..
Demir tozu olarak iron out kullandım
Bezim gyeon wax silme bezi idi

Bu arada @ege beye yardımlarından dolayı tesekkür ederim..

Dışarıda çok karanlık bir hava vardı fotolar anca bu kadar çıktı dostlarım

Son düzenleme:

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul

Akşam üzeri zymöl titanyumu uygulama fırsatım oldu.çok foto çekemedim ancak kısaca yazayım uygulama adımlarımı
Aracın polisajı yeni yapılmıştı bugün yıkayıp ardından demir tozu twmizliği yapıp uygulamaya geçtik
Uygulama yaparken bir kaç paneli el ile diğer panelleri pedi su ile nemlendirerek panel panel yaptım..waxı sürüp ortalama 1-2 dk bekleyip sildim..

Ellerine sağlık abi. Parlaklık olarak tatmin etti mi ? Bir de sanki daha fazla beklemek lazımdı diye düşünüyorum. En azından 4-5 dakika

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Ellerine sağlık abi. Parlaklık olarak tatmin etti mi ? Bir de sanki daha fazla beklemek lazımdı diye düşünüyorum. En azından 4-5 dakika
Tesekkürler Berkay. Parlaklığı çok güzel ,hava inanılmaz kötüydü fotolar güzel çıkmadı pek belli olmuyor..bekleme süresi olarak ilk çamurlukta 5 dk bekledim silmesi zor oldu..malzeme 2 dk da o puslu görüntüyü veriyor resmen beni sildiyor ,bir tane resim ekledim yukarıya o resmi sadece 1 dk sonra çektim ,çok hızlı kuruyor ..bu malzeme en güzel el ile uygulanıyor.. ürün ,ısı ile güzel kıvam alıp rahat sürülüyor..

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Tesekkürler Berkay. Parlaklığı çok güzel ,hava inanılmaz kötüydü fotolar güzel çıkmadı pek belli olmuyor..bekleme süresi olarak ilk çamurlukta 5 dk bekledim silmesi zor oldu..malzeme 2 dk da o puslu görüntüyü veriyor resmen beni sildiyor ,bir tane resim ekledim yukarıya o resmi sadece 1 dk sonra çektim ,çok hızlı kuruyor ..bu malzeme en güzel el ile uygulanıyor.. ürün ,ısı ile güzel kıvam alıp rahat sürülüyor..
Farklı bir ürünmüş, bazı waxlarda 1 dk sonra silince yüzeyde hiçbir şey kalmıyor :) Güzel bir havada denk gelirse fotoğraf atabilirsen, koyu renkte biliyorum ama merak ettim beyazda nasıl olduğunu :)

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Farklı bir ürünmüş, bazı waxlarda 1 dk sonra silince yüzeyde hiçbir şey kalmıyor :) Güzel bir havada denk gelirse fotoğraf atabilirsen, koyu renkte biliyorum ama merak ettim beyazda nasıl olduğunu :)
Yarın inş biraz güneş açar,daha güzel fotolar eklerim Berkay.ben beğendim açıkcası çok doygun bir parlaklık verdi boyaya

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir

Maşallah çok güzel olmuş elinize sağlık.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi