Arkadaşlar selam,
Pazar günü güneş açınca bende bir heves K5'i açıp Autobrite foam lance'imi deneyim istedim. Karcher'ı kurmak biraz vaktimi aldı vazgeçer gibi oldum ama devam etmeye karar verdim. İyi ki de devam etmişim spiral şeklinde atan uç su kaçırıyordu, hemen
@Utopik83 Ramazan Bey'e mesaj attım o da değiştirelim yarın yenisini gönderiyorum dedi sağ olsun.
Ardından foam lance'i taktım, telefonumun şarjı bitmişti kaç ml şampuan kaç ml su koyacağımı unuttum internetten de bakamadım. 50 ml magifoam 950 ml su koydum. Foam lance in tepesinde ki ayar zımbırtısını da fark etmemiştim

böyle acayip sulu bir köpük attı. Bu mu öve öve bitirilemeyen foam lance dedim
@MoonDance Emre'nin kulaklarını çınlattım biraz

Sonra tepesinde ki ayarı fark ettim ve sevilmeyen Sonax turuncu ile tekrar deneyim dedim bu sefer 100 ml şampuan 600 ml de su koydum. Perde ve köpük ayarını yaptıktan sonra pasta kreması gibi attı mübarek sonra yüzüm güldü

ve Emre'yi arayıp hakkını helal et gardaş dedim
Böylelikle kendi arabamı yıkamış oldum. Direksiyon, kolçak ve kapıları nanolex interior cleaner ile temizledim ve derilere AG Leather care balm uyguladım. Sonrasında tüm plastik aksamları Koch Chemie Top Star ile geçtim. Dışına en sonra biri durularken sonra da sık sil şeklinde (bitirmek için) divortex hızlı cila kullandım.
@TarıkZS hocamdan aldığım güzel bir lastik parlatıcı uygulama süngeri vardı şekilli şukullu Autofinesse marka yeşil gri renk onunla yine divortex lastik parlatıcı uyguladım. Aplikatör çok hoşuma gitti, elim kirlenmiyor ve her yere giriyor kavisli yapısından ötürü.
Koltuklarda kar yağdığı zaman oluşan bazı su ve kar lekeleri vardı. Koch Chemie Green Star ve Ersağ halı şampuanı karışımım ile nemlendirip fırçaladıktan sonra kuru bez ile sildim. Çekmeye ihtiyaç duymadım koltuklar zaten temizdi.
Araç akşam karanlığında bile cam gibi parlıyordu

Bu ara arabamdan sıkılmış olmama rağmen yeniden ısındım
Sevgi ve saygılarımla...