Değerli arkadaşlar, cümleten iyi forumlar.
Bugün aracımı kendim yıkadım, çok şey okuyup izlemiştim ama bugün aksilik üzerine aksilik yaşadım. eve döndüm duş aldım fakat kıpırdayacak halim kalmadı.
sabah karışımları hazırlayıp eşyalarımı alıp benzinliğin yolunu tuttum.
önce adettendir diyerek yıkama öncesi bi kaç fotoğraf çekiyim dedim;
ardından 1:34 hazırladığım flowey b33’ü alta foam 2000 de başladım pompalamaya. İlk atışı yaptım çabucak bitti basınç, allah allah dedim heralde az sıkıştırdım, biraz daha basınçlandırdım. Kaputu yapabilmek için 2 defa basınçlandırmam gerekti.
öyle ki, ilk köpükler kurumuştu köpükleme bittiğinde.
(toplamda 8-9 defa mola verdim basınç bitmesinden dolayı, alta foam 2000 için normal midir? Şayet normalse bu çekilir çile değil yahu)
Durulayıp iron out sıktım.
Deneme amaçlı aldığımdan temizlikmadeni standart spreyini kullandım fakat gerçekten sıfır performans. Ürünü tam yayamadığımdan ve hava sıcaklığından, gölgede olmama rağmen ürün yer yer kurudu. Hemen durulamaya geçtim. Kovalarım henüz gelmediğinden kova aşamasını atladım. Kurularken inanılmaz dalgalanmalar ve kalıntılar gördüm.
hemen Eve gidip bi b33 karışımı daha hazırladım çünkü ovalayarak bile zor çıkan lekelerdi ve tavan, bagaj kapağı, kapı saçları gibi bi çok yerde vardı. Ardından marketten bi camsil alıp boşalttım için ve iron outu camsil şişesine koydum.
Ve tekrar benzinliğe gittim önce su tuttum, ardından iron outu tekrarladım(demir tozu dalgalanmalarından şüphelenerek) ve duruladım. ardından b33 ile bütün aracı tekrar geçtim. Ardından yine duruladım ve gölgede kurulama fırsatım oldu kuruladım. Birat telaşlandığım için çok fotoğraf çekemedim.
Evimin arkasında bi açık alan var. Orada iç temizlik yaparım düşüncesiyle yola çıktım. Vardığımda bi şok daha yaşadım. Bu hafta içi aldığım nanolex interior cleanerın yaklaşık 1/3’ü koltuğa akmış. Spreyi başlık sıkı sıkıya kapalı fakat ters çevirdiğinizde cayır cayır akıyor meret. Ön yolcu koltuğu baya ıslanmıştı. Onu kurutmaya çalıştım, torpido üstü, vb yerleri temizlik yaptım ama bitik halde olduğumdan fotoğraf çekemedim.
bu arada nanolex spray başlığı pervane gibi dönüyor, bunun bi çözümü var mı? Kendime çektim ittirdim bastırdım hiç bir şekilde olmadı.
okuduğunuz için teşekkür ederim, sorularımı cevaplamayı unutmayın

İyi forumlar