Eşime ait olan 2018 model Toyota Corolla araca eşiminde desteği ile dün akşam saat 21:30 gibi başladık saat 01:15 gibi bitirdik
Araç çok kirli idi kirlerin çözülmesine yardımcı olması için her yerine koch gs 1:10 sulandırılmış sıktım.
Kapılara ve gerekli yerlere valet pro detay fırça ve valet pro apc 1:6 sulandırılmış geçtim.
Kirlerin çözülmesini beklendikten bekledikten sonra aracı duruladık.
Jantlara iron out, Koch GS 1:8 sulandırılmış şekilde fırçasız müdahalele ettim. ( %80-85 arası temizlendi)
Lastikler Koch GS 1:8 sulandırılmış lastik yanakları fırçalandı.
Araca komple iron out yapıldı yedek eldiven ile yaydım ve tekrar aracı duruladım.
Sonrasında valet pro turuncu kil ile no name cilasız sulandırılmış şampuanla bütün araç pürüzsüz hale geldi.
Kilden sonra valet pro ph dengeli şampuan ile çift kova yöntemi ve yurtdışından 2$a aldığım koyun postu eldiven ile yıkandı.
Camlar önce ipa ve bim'in hygenic'i ile silindi. (Şiddetle tavsiye ederim camlara dışarıdan son kat olarak )
Bütün araca ve jantlara c2v3 uygulandı. Aynaların altındaki plastik aksamlar apc, detay fırça temizliğinden sonra auto finesse revive ile yenilendi. Resim hiç çekemedim eşim yardım ederken
arada çekmiş sağolsun fakat çok kayda değer bir resim olmadığı için;
Benim çektiğim auto finesse revive %50 resmini ekleyeceğim ve final resmi ekleyeceğim