Bugün Aracınızın Başına Ne Geldi?

hakan34

Çaylak Detaycı
Üye
Bugün benim de başıma dolu hasarı geldi, kaputta pek yok gibi ama tavan ve bagaj kapağında yaklaşık 10 ar tane mevcut, nereyi tavsiye edersiniz Anadolu yakasında?
geçmiş olsun..pendik kaynarca tarafında mtn göçük düzeltme kartal oto sanayide teknik el var hocam mtn fiyat olarak daha uygun denebilir.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Evet kasko vardı, pars oto bu işte epey iyi galiba, kaskoyla (sompo) çalışıyorlarmış, yarin bir göstereceğim.
Ben daha önce bir tanıdığımın arabasına pars da işlem yaptırdım. Dolu hasarıydı. Kusursuz iş yapmıyorlar. Gözüme takılan bir çok nokta olmuştu.

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
Ben daha önce bir tanıdığımın arabasına pars da işlem yaptırdım. Dolu hasarıydı. Kusursuz iş yapmıyorlar. Gözüme takılan bir çok nokta olmuştu.
Katılıyorum ben de dolu hasarı için girmiştim, bazı yerlerde nokta nokta izler kalıyor.

Maalesef kurumsalaşınca ve iş elemanın eline geçince bu durum kaçınılmaz. Butik yapan yerleri tercih etmekte fayda var bence.

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Dolu hasarı olan arkadaşlara geçmiş olsun öncelikle. Beni bu konuda fikrim, aracı hemen onarıma götürmemek. Yoğunluktan dolayı işi yetiştirmek için onarım üstünkörü yapılabilir. Referans olarak yapılan işleri görmek ve kurumsal olmayan butik hizmet veren işletmeler seçilebilir.

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
Arkadaşlar küçükyalı da dinamik oto var arif başkavak ustamızın ismi 2016 daki doluda 32 adet göçük çektirdim ve bir tanesinde iz kalmadı işini çok titiz yapan bir esnaftır bir uğrayıp fiyat alıp görüşünü alın derim.
DDR Auto diye de geçiyor, arkadaşlarım da yaptırıp çok memnun kalmışlardı ama bi miktar piyasaya göre yüksekmiş fiyatı :)

Ben pars’ta yaptırmıştım bu sefer Arif ustaya gideceğim :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Arkadaşlar küçükyalı da dinamik oto var arif başkavak ustamızın ismi 2016 daki doluda 32 adet göçük çektirdim ve bir tanesinde iz kalmadı işini çok titiz yapan bir esnaftır bir uğrayıp fiyat alıp görüşünü alın derim.
Evet onu da çok övuyorlar. Butik iş yapıyor sanırım :)

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Ben bugun 3 farkli yere ugrayip gorus ve fiyat alayim dedim. Hepsi de kasko uzerinden islem yapabileceklerini soylediler ama fiyatlar fena kafamı karistirdi. Bb Otomotiv 2000, DDR gocuk düzeltme 2500 ve Cevizli Teknikel 5000 fiyat verdi. Sanirim birkac yere daha sorup oyle netlestirecegim onarımı.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Ben bugun 3 farkli yere ugrayip gorus ve fiyat alayim dedim. Hepsi de kasko uzerinden islem yapabileceklerini soylediler ama fiyatlar fena kafamı karistirdi. Bb Otomotiv 2000, DDR gocuk düzeltme 2500 ve Cevizli Teknikel 5000 fiyat verdi. Sanirim birkac yere daha sorup oyle netlestirecegim onarımı.

Teknikel nasıl fiyat vermiş öyle ya, amanın uçurum var resmen :(

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
arkadaşlar gazetede okudum dolu'dan sonra 5 gün içinde kasko şirketinize başvurun diyorlar. 5 gün sonra sıkıntı yaratabilirler gibi bi anlam çıkardım ben. dikkat edin.

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye

Geçmiş olsun, kaç göçük vardı sizde? Bende 10-15 arası şimdi baştan savarlar diye hiç uğramak istemedim.

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Geçmiş olsun, kaç göçük vardı sizde? Bende 10-15 arası şimdi baştan savarlar diye hiç uğramak istemedim.
Benim tavanda ve kaputta direk ciplak gozle gorunen 30 40 tane vardır ama bu gocuk düzeltmek icin kullandiklari isigi teknikelde usta soyle bir tuttu ve en az 150 200 tane olduğunu soyledi :(