Bugün Aracınızın Başına Ne Geldi?

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
Benim tavanda ve kaputta direk ciplak gozle gorunen 30 40 tane vardır ama bu gocuk düzeltmek icin kullandiklari isigi teknikelde usta soyle bir tuttu ve en az 150 200 tane olduğunu soyledi :(

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet malesef çizgi ışıkla herşey ortaya çıkıyor.

Dolu sonrası ıslakken hiç görünmüyordu bende (beyaz renk) bezle sildim 2 tane bulabildim, en son gün batımında baktım 10küsür oldu, ışıkla kim bilir kaç tane çıkacak .

Hepimize tekrar geçmiş olsun ne diyelim :(

Henkoner

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Dün arabayı Basmane garının yakınındaki otoparka bıraktım. Arabaları balık istifi park ettirdikleri için anahtarı da bırakmak zorundaydım. 1 saat sonra arabayı almaya gittim. Uzaktan arabanın yerini değiştirdiğini farkettim ama benim bıraktığım yerin etrafındaki arabaların hiç biri de çıkmamıştı. İçeri girerken önce ücreti ödedim 3 kere eksik para üstü verdi dayı sıcaktandır falan diye şakalaşıp içeri geçtim. Arabanın yanına gidince lipin kırıldığını farkettim. Eğilip biraz düzeltebilir miyim diye bakarken beni gördü dayı ama hiç oralı bile olmadı. Bir özür dileyebilir, otopark ücreti almayarak bir jest yapabilirdi en azından. Neyse ya kimden incelik bekliyorum ki..

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Dün arabayı Basmane garının yakınındaki otoparka bıraktım. Arabaları balık istifi park ettirdikleri için anahtarı da bırakmak zorundaydım. 1 saat sonra arabayı almaya gittim. Uzaktan arabanın yerini değiştirdiğini farkettim ama benim bıraktığım yerin etrafındaki arabaların hiç biri de çıkmamıştı. İçeri girerken önce ücreti ödedim 3 kere eksik para üstü verdi dayı sıcaktandır falan diye şakalaşıp içeri geçtim. Arabanın yanına gidince lipin kırıldığını farkettim. Eğilip biraz düzeltebilir miyim diye bakarken beni gördü dayı ama hiç oralı bile olmadı. Bir özür dileyebilir, otopark ücreti almayarak bir jest yapabilirdi en azından. Neyse ya kimden incelik bekliyorum ki..
Yazık gerçekten :) insanlar artık başkalarının haklarına saygı duymuyor ki malzemelerine, eşyalarına saygı duysun :) Geçmiş olsun

srknatmn

Usta Detaycı
Üye
Bir tanıdık ve tavsiye üzerine Edirne’de boyasız göçük tamiri yapan bir yer buldum.Görüştüm firma sahibi ile,hasarı ellerinden geldiğince düzelteceklerini ilettiler boyasız şekilde.Sadece ufak rotuşluk olan yerlere,boya içerisine sertleştirici de katarak rötuş yapacağız ve bir sonraki bir geldiğinizde o bölgeleri son kez elden geçireceğini iletti “zımpara-pasta vs” ile.Görüştüğüm kaportacılar ve auto king gibi 1000 tl lere yaklaşan fiyatta vermedi.Max 500 tl olur dedi.Haftaya ordayım bakalım kısmetse.

Aşağıdaki linkte yaptığı işlere ait fazlaca paylaşımları da var,

https://instagram.com/umt_oto_gocuk?igshid=1ang6lruu4rkr
Linkini paylaştığım mekanda bugün işlemlerim tamamlandı.Boyasız göçük düzeltme ve boya patlağı olan yerlere rötuş yapıldı.Gayet iyi bir duruma getirildi bana göre.
ALLAH kimseye kaza bela vermesin..

Son düzenleme:

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Geçmiş olsun hocam

Linkini paylaştığım mekanda bugün işlemlerim tamamlandı.Boyasız gçöğl düzeltme ve boya patlağı olan yerlere rötuş yapıldı.Gayet iyi bir duruma getirildi bana göre.

Tekrardan geçmiş olsun, gayet güzel görünüyor

Henkoner

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Yazık gerçekten :) insanlar artık başkalarının haklarına saygı duymuyor ki malzemelerine, eşyalarına saygı duysun :) Geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Nasıl bu kadar düşüncesiz ve bencil olabiliyorlar anlamıyorum. Hadi benimki bi lip, önemli bir şey değil. İnsanların arabalarının üzerinde yürümüşler.
Geçmiş olsun hocam

Tekrardan geçmiş olsun, gayet güzel görünüyor
çok sağolun :)

Henkoner

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Linkini paylaştığım mekanda bugün işlemlerim tamamlandı.Boyasız gçöğl düzeltme ve boya patlağı olan yerlere rötuş yapıldı.Gayet iyi bir duruma getirildi bana göre.

Güzel iş çıkarmışlar bu kadarını beklemiyordum. Geçmiş olsun tekrardan

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Çok geçmiş olsun :(
Dayı ile tartışmaya girsen onlar bir ıslık ile bir anda 10 kişi olurlar. Haklıyken haksız duruma düşeceğin gibi birde üstüne durduk yere darp durumu da olabilir.
Ne güzel ya, memleketin öküzü, sığırı, mafyası, cahili, densizi, hırsızı... hiçbiri tükenmiyor. Maşallah kaynakları sınırsız.

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Linkini paylaştığım mekanda bugün işlemlerim tamamlandı.Boyasız göçük düzeltme ve boya patlağı olan yerlere rötuş yapıldı.Gayet iyi bir duruma getirildi bana göre.

Bu Tekrardan geçmiş olsun, gerçekten çok iyi duruyor, boyatmaktan kat kat iyidir. Ne kadara mal oldu acaba bu işlemler.

Henkoner

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Çok geçmiş olsun :(
Dayı ile tartışmaya girsen onlar bir ıslık ile bir anda 10 kişi olurlar. Haklıyken haksız duruma düşeceğin gibi birde üstüne durduk yere darp durumu da olabilir.
Ne güzel ya, memleketin öküzü, sığırı, mafyası, cahili, densizi, hırsızı... hiçbiri tükenmiyor. Maşallah kaynakları sınırsız.
Teşekkürler :) Basmane bahsettiklerinizin yaşanmasına aşırı müsait bir yer. Arabama binip usulca uzaklaştım :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Teşekkürler :) Basmane bahsettiklerinizin yaşanmasına aşırı müsait bir yer. Arabama binip usulca uzaklaştım :)
Her ne kadar İzmir'li olmasam da gidip geldiğim sıralarda bende oranın ve Alsancak'ın arka sokaklarının ne derece moktan olduğunu öğrenmiştim.

Brkm

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Merhabalar, geçenlerde aracın sol arka kapısında bu şekilde bir hasar farkettim. Sizce buraya en mantıklı olarak ne yapılabilir ? Yardımlarınız için teşekkürler.

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar, geçenlerde aracın sol arka kapısında bu şekilde bir hasar farkettim. Sizce buraya en mantıklı olarak ne yapılabilir ? Yardımlarınız için teşekkürler.

Geçmiş olsun resimden anladığım kadarıyla o bölge göçmüş. Göçük düzelttirme lazım galiba çok ufak bir boya da kalkmış oraya da bir rötuşla düzelir gibi duruyor

Brkm

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Geçmiş olsun resimden anladığım kadarıyla o bölge göçmüş. Göçük düzelttirme lazım galiba çok ufak bir boya da kalkmış oraya da bir rötuşla düzelir gibi duruyor
Teşekkürler, evet ufak bir göçük ve boya atmaları var. Bilinçli mi yapılmış ya da bir şey mi çarpmış anlam veremedim. Kaskodan mini onarım ile yapılabilir mi sorayım o zaman.

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara

Geçmiş olsun. Çevrede tadilat falan mı var? Kamyonetten malzeme indirirken çarpmışlar sanki. Motor veya bisiklet gidonu da olabilir.

Göçükçüler kapı kulpunu söküp içerden çubukla düzeltir ama kuşak üzerinde olduğu için işin ehli birini bulmanızı öneririm. Kalan yerlere de rötuş yaparsınız.

Brkm

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Geçmiş olsun. Çevrede tadilat falan mı var? Kamyonetten malzeme indirirken çarpmışlar sanki. Motor veya bisiklet gidonu da olabilir.

Göçükçüler kapı kulpunu söküp içerden çubukla düzeltir ama kuşak üzerinde olduğu için işin ehli birini bulmanızı öneririm. Kalan yerlere de rötuş yaparsınız.
Teşekkürler açık ve boş bir alana park ediyorum. Karşısında okul var, muhtemelen dediğiniz gibi bisiklet gidonu olabilir. Kocaeli’de önerebileceğiniz bir yer var mıdır ?

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Kapalı otoparkda bu hale geldi. Şirket araçlarımızdan birisi. Henüz sadece 3000 km de :) Bu aracın başına ne gelmiş olabilir kestiremedim. Sanki beyzbol sopası ile vurulmuş gibi...