Bugün Aracınızın Başına Ne Geldi?

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Geçmiş olsun, rötuş ile de görüntüde büyük bir değişiklik olmayacak malesef :(
Geçmiş olsun. Rötüş ile Hakan abi'nin de dediği gibi belli olur, sırıtır. Hatta plastik parçalarda daha çok sırıtıyor rötüş. Sonuçta plastik parça, korkacak birsey yok :) Düzgün bir mini onarımcı 15 dk da boyar, 2-3 saate teslim eder. Allah beterinden korusun. Kaportaya gelince çok sıkıntı.

Hilmi

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Eskisehir
Geçmiş olsun. Rötüş ile Hakan abi'nin de dediği gibi belli olur, sırıtır. Hatta plastik parçalarda daha çok sırıtıyor rötüş. Sonuçta plastik parça, korkacak birsey yok :) Düzgün bir mini onarımcı 15 dk da boyar, 2-3 saate teslim eder. Allah beterinden korusun. Kaportaya gelince çok sıkıntı.
Amin cok sagolun aynen plastik parca oldugu icin cokta sorun deil tesekkur ederim

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Kız arkadaşımın işi nedeni ile izmirden istanbula gelmek zorunda kaldık, evin önünde arabanın üzerine sigara atmışlar. Yağmur ciseliyordu şansıma yanma vb olmadı. İnsanları anlamak garip hiç mi düşünmeden yaşıyorlar anlamıyorum...
Valla abi bende anlayamadım, hele sigarayı arabanın altına atanlara kıl oluyorum. Sanki çöpe atmış gibi duyar kasarak atıyorlar bide. :confused: