Bugün Aracınızın Başına Ne Geldi?

smail14

Tecrübeli Detaycı
Üye
evimin önünde park halindeki aracım bugün 2.cezasını yedi. Söyleyecek çok şey var ama yine susuyorum.

calimera

Çaylak Detaycı
Üye
Şu başlığa her hafta içerik çıkartırım da milletin morali bozulmasın diye susuyorum. Ben bıraktım artık kaportayı falan. Komple kapıyı falan söküp götürseler eh derim artık, o moda girdim iyice.

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Yine ben yine silecek kırılma mevzusu :) alışkanlık oldu, paylaşmayacaktım ama gelişmeler var paylaşayım dedim.

Silecek 3. Defa kırıldı atıldı. Bkz. Görsel-1

İyi haber-ler!

- Silecek katili bulundu. Güvenlik görmüş ama yetieşememiş. Sitede afgan bir aile var ve bunların küçük 10 yaş civarı kızları var, koparıp yere atmış. Bu çocukların başka vukuatları da varmış, arabaların üzerinde taş ile çizme sureti ile sanat icra etmeyi seviyorlarmış :( Site yönetimi ile mağdurlar olarak görüştük, maddi bir beklentimiz yok fakat bir daha tekrarlanmaması için gerekeni yapmasını rica ettik.

- 2. İyi haber ise parçacıdan. Abi bu 3. Silecek kol takımı dedi. 2 daha alırsan %20 indirim sana resmen dalga geçti adam, ama hep birlikte güldük geçtik :)

Allah beterinden korusun diyor önümüzdeki fantezilere bakıyoruz :)

Tekerinize daş değmesin inşallah :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Yine ben yine silecek kırılma mevzusu :) alışkanlık oldu, paylaşmayacaktım ama gelişmeler var paylaşayım dedim.

İyi haber-ler!

- Silecek katili bulundu. Güvenlik görmüş ama yetieşememiş. Sitede afgan bir aile var ve bunların küçük 10 yaş civarı kızları var, koparıp yere atmış. Bu çocukların başka vukuatları da varmış, arabaların üzerinde taş ile çizme sureti ile sanat icra etmeyi seviyorlarmış :( Site yönetimi ile mağdurlar olarak görüştük, maddi bir beklentimiz yok fakat bir daha tekrarlanmaması için gerekeni yapmasını rica ettik.

- 2. İyi haber ise parçacıdan. Abi bu 3. Silecek kol takımı dedi. 2 daha alırsan %20 indirim sana resmen dalga geçti adam, ama hep birlikte güldük geçtik :)

Çok geçmiş olsun
Sitede güvenlik var ise onların zafiyeti
Yönetim aidatlarından tahsil edin onlarda aileden tahsil etsinler
Bir dünya para verip alıyoruz
Güvenlik içinde aidat ödüyoruz
Allah beterinden korusun

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

İyi haber-ler!

Çok geçmiş olsun. En azından telafisi kolay olan bir zarar vermişler. Diğer türlüsü çok daha can sıkıcı olurdu.

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Çok geçmiş olsun
Sitede güvenlik var ise onların zafiyeti
Yönetim aidatlarından tahsil edin onlarda aileden tahsil etsinler
Bir dünya para verip alıyoruz
Güvenlik içinde aidat ödüyoruz
Allah beterinden korusun
Bütün sitelerde güvenlikler bu şekilde hocam. En azından bu güvenlik (ki kadın güvenlik kendisi) görüp peşlerinden gitmiş ama yetişememiş :) Parçayı kendim alıp takıyorum, alıştım zaten :) Bir daha olmaması benim için kafi. önceden birsi bana kafayı takmış bir gün arabayı yakacak diyordum, en azından öyle değilmiş :)

Çok geçmiş olsun. En azından telafisi kolay olan bir zarar vermişler. Diğer türlüsü çok daha can sıkıcı olurdu.
Cam kırılması, kapı çarpması göçüğü gibi zararların yanında bu çerez :) Telafisi kolay olması sağlık olsun dedirtiyor :) Tşk ederim.

@cabay, Tekrardan geçmiş olsun .

Yine de bi gelişme var. Kimin yaptığı bulunmuş. Umarım tekrarlanmaz
Bulunmuş olması hem benim hem de diğer site sakinlerimiz için olumlu bir durum. Umarım aileleri gerekeni yapar da artık tekrarlanmaz.

Tşk ederim.

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Aracın başına değil de yün eldivenlerimin başına bu karga efendi geldi Eldivenleri yıkayıp akşamdan balkona astım dışarı doğru sabah bir baktım karga eldivenleri yoluyor hemen kurtardım ağzında bir tomar yün vardı 3 tanelerdi eldivenleri aldıktan sonra geri gelince fotoğrafladım:)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli

İyi haber-ler!

Geçmiş olsun inşallah devamı gelmez boyalı kısımlarda malesef telafisi olmuyor.

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul

Aracın başına değil de yün eldivenlerimin başına bu karga efendi geldi Eldivenleri yıkayıp akşamdan balkona astım dışarı doğru sabah bir baktım karga eldivenleri yoluyor hemen kurtardım ağzında bir tomar yün vardı 3 tanelerdi eldivenleri aldıktan sonra geri gelince fotoğrafladım:)
kargaların yuva dönemi :) canlı hayvanlardan saldırıp tüy koparıyor bu yamyam. Eldiveni kevgire çevirir :)

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara

İyi haber-ler!

Bu başlığı ne zaman yukarıda görsem senin arabanın başına bir işler gelmiş olması inan üzüyor abi. Çocukların bu zamana kadar bu renk bir boyayı çizmemiş olması ise ayrı bir mucize o halde. Allah saklasın.

Viofo a129 duo ön arka araç kamerasını öneririm. Gerçi birkaç tane modeli daha çıktı farklı farklı ancak hareket ve g sensörü sayesinde aracın etrafında ne olup bitiyor park kiti ile yakalarsın her türlü. Ben sağa ve sola da yerleştirip bir şekilde komple 360 dereceye tamamlayacağım hatta bu aralar. Bir de arabanda kasko varsa güvenliğin de görgü tanıklığı ile serviste yaptır arabanı. Tramer takıntın var mı bilmiyorum ama, yapılan şikayetler üzerine ailenin çocukları uyarması farklı, kasko şirketinin zararı aileden alması sonucu farklı olur. Bir daha arabaya bile yanaşmazlar. Sokakta duran araçların sahipsiz olmadığını, o işlerin Türkiye' de farklı işlediğini ancak o şekilde anlarlar. Çok geçmiş olsun umarım bu konu başlığı tarihin tozlu sayfalarına gömülür :(

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Geçmiş olsun kardeşim, nedir senin başına gelenler, bir bitmedi. Kurşun döktürelim sana.
Abi artık yapmazlar herhalde. Tespit edildiler, uyarıldıysalar yapmazlar herhalde. Sitede birçok araç sahibi aynı konulardan muzdarip. Hayırlısı artık :)

Öncelikle geçmiş olsun , kesin çözüm silecek iptali yapmanız :)

Gayet mantıklı görünüyor aslında. Cam kırılır değişmesi gerekirse düşünebilirim. ön cam kırlımıştı, arkayı da kırar birisi muhtemelen :)

@cabay çözüm arkayı da çeken harekete duyarlı kaza kamerası + beyzbol sopası :) geçmiş olsun.
Sileceği koparanlar 8-10 yaşlarında iki kız çocuğu. Birde güvenlik kulubesi yanında, direk görevlinin bakışları altındayken kırmışlar. Ne yapacaksın buna şimdi. En azından çocukmuş, tesellimiz bu.

Bu başlığı ne zaman yukarıda görsem senin arabanın başına bir işler gelmiş olması inan üzüyor abi. Çocukların bu zamana kadar bu renk bir boyayı çizmemiş olması ise ayrı bir mucize o halde. Allah saklasın.

Viofo a129 duo ön arka araç kamerasını öneririm. Gerçi birkaç tane modeli daha çıktı farklı farklı ancak hareket ve g sensörü sayesinde aracın etrafında ne olup bitiyor park kiti ile yakalarsın her türlü. Ben sağa ve sola da yerleştirip bir şekilde komple 360 dereceye tamamlayacağım hatta bu aralar. Bir de arabanda kasko varsa güvenliğin de görgü tanıklığı ile serviste yaptır arabanı. Tramer takıntın var mı bilmiyorum ama, yapılan şikayetler üzerine ailenin çocukları uyarması farklı, kasko şirketinin zararı aileden alması sonucu farklı olur. Bir daha arabaya bile yanaşmazlar. Sokakta duran araçların sahipsiz olmadığını, o işlerin Türkiye' de farklı işlediğini ancak o şekilde anlarlar. Çok geçmiş olsun umarım bu konu başlığı tarihin tozlu sayfalarına gömülür :(
Araç kamerası için bir iki deneme yaptım. Arka kamera için elektriği bilmemnesi derken çok da kafama yatmadı. Direk güvenlik kulubesi yanında, kamera açısında duruyor araç. Güvenlik de gördü zaten mevzuyu ama çoktan kırmıştı veletler. Çözüm belli. Istanbul'da müstakil evin veya geniş kapalı otoparklı evin yoksa, başına iş geldiğinde üzülmeyeceğin bir araba bineceksin :))

ahmetouz_12

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Bu başlığı yeni gördüm hemen geldim aracımızı alalı bir sene dahi olmadı ama köyde yaşadığımızdan inek heralde nazarlık olsun demiş çamurluğa boynuz atmıştı.Fotoğrafını çekmiştim ama hatırlamayayım diye silmişim galiba.

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Epeydir yıkamaya fırsatım olmuyordu.

Yıkarken farkettim. Tavan direğini kazımışlar.:mad: Kapımız mı göçmedi, jantımız arka camımız mı çizilmedi. Şimdi de bu.. milletin gözüne battık, sabahtan beri sövüyorum. Kolay kolay beddua etmem de bunu yapana Allah beterini versin.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Epeydir yıkamaya fırsatım olmuyordu.

Yıkarken farkettim. Tavan direğini kazımışlar.:mad: Kapımız mı göçmedi, jantımız arka camımız mı çizilmedi. Şimdi de bu.. milletin gözüne battık, sabahtan beri sövüyorum. Kolay kolay beddua etmem de bunu yapana Allah beterini versin.
Gecmis olsun kardesim