Az önce teslim aldım test kullanımlarını yaptım ve beklentimi kesinlikle çok yükselttğimi farkettim. Çokta şey yapmamak lazım tadında bir ürün. Ona göre alan yada alacak arkadaşlar beklentilerini güncellesin derim.
Önce ekşi yanları
Kablosu katlanarak kullanılıyor. Üzerine sarılacak herhangi bir yeri yok. Ve bence kısa sanırım 2mt
Askı aparatı var ama makine azcık sallansa kesik kesik su atıyor ilk kullanımda baya bir su atıyor
Buhar basıncı 5bar diyor ama çalışınca bu nasıl 5 bar dedirtiyor yakın mesafeden elinize kesinlikle dikkat edin
İçinde hediye dezenfektan çıkması gerekirken çıkmıyor. Satıcıyı aradığımda 2yıl kullanım ömrü olduğunu ve ellerinde olmadığını söyledi. Ufo Türkiyeyi aradığımda yapacakları bir şeyin olmadığını söylediler
Hortumu kısa ve makineye sabit makineden ayrılmıyor.ilk kullanımda baya kablo yanığı kokusunu hissediyorsunuz bu koku hortum tarafından geliyor
Yıllanmış tortulanmış kirlerde fazla birşey beklemeyin
Şimdi tatlı
Buhar ısısı ve debisi gayet yeterli nem ölçer 45 ti bir iki kullandık 65 lere çıktı. Soğuk algınlığına birebir. Hemde bu özellik sayesinde mikrobiyal temizlik yaptığını hissettiriyor
Kimyasal ürünler ile kullanıldığında daha iyi kir söküyor.
Kimyasal hazne yerine vissmate yüzez temizleyici koyup duvarları sildik. Biraz sulu bıraksa da kutuda gelen fiber pedle beraber iyi iş çıkardı
Malzeme kalitesi ve tasarımı çok iyi, evdekiler bayıldı
Sc3ün malzeme çeşitliliği sc2 nin gücü
Sc3 ile sc2 arasında bir ürün bu paraya bedava(yutub videoları ve teknik özellikler ışığında)
Kumaş gibi yumuşak dokulu yüzeylerde çok iyi iş çıkarıyor şaşıracaksınız deri, kauççuk bantlar, fitiller buna dahil
Daha da seveceğim inşallah