APC ihtiyacınız varsa eğer Valet apc yi almanızı öneririm. Bir ürünler her işi yapmak, bir ürünler her işi yarım yapmak gibidir.
İhtiyaç listem baya uzun aslında.
1) Hiç apc'm yok autoglym'in iç temizlik köpüğü ve daha sulu olan ürünü var iç mekan için onları kullanıyordum ikiside bitmeye yakın.
2) Motor temizleyici würth'un spreyi vardı oda bitmeye yakın.
3) Jant temizliği için plenty'nin ürünlerini kullanıyordum. Oda ucuz görünümlü pahalı. Chemical Guys'un Wheel Cleaner 4:1 konsantre olarak 15:12 litre yapıyor. 157 liraya 15.12 litrelik malzeme alınca. 1 litresi 10.35 tl ye geliyor. Plenty'nin ben tanesini 6.25'den liradan almıştım 400 ml'liği 1litresi 15.62 tl ye geliyor.
4) Lastik parlatacı olarak autokit'in lastik parlatıcısı var oda bitmek üzere
5) Trafik filmi yoğun şuanda normalde bu kadar bekletmezdim. Hem yağışlar fırsat vermedi hemde foam lance gelir diye beklettim ama gelmedi. Bana böyle durumlar için kuvvetli bir ön yıkama köpüğü lazım ama fazla miktarlarda lazım değil. Cevizi alacağım için.
Benim en az 1 aylık iç mekan jant ve motor temizliğini üstlenebilecek bir apc'ye acil ihtiyacım var. 1 ay idare edebilirse beni öbür ay jant chemical guys'un wheel cleanerın 3.78 litrelik olanını alacağım. Lastik temizleyici olarakta Megularis'in endurance tyre gel ve motor içinde valet pronun performansına bağlı olarak belki würth'ü alabilirim almayabilirimde.