Herkese merhaba, dun tatsiz bir olay yasamis olsam da bugun kafamdaki projeyi hayata gecirmeme engel olamadi
Daha onceleri de soylemistim yeni evde kucuk bir depom oldu, siginak diye geciyor. Ve burayi su basmisti. Ben de gecici sureligine zemine eski 2 palet koyup esyalarimizi üzerlerine koymustum.
Ama bu surekli islak kalacak tahtayi dusundukce uyku uyuyamiyordum
Daha iyisi olabilirdi tabi ama tez canli birisiyim hemen olsun isterim. Bu nedenle eldeki imkanlarla masrafi da minimumda tutacak sekilde bir plan yaptim. Zemine ytong gaz blok koydum. Uzerlerine osb plaka.
4 tane 60x25x15 lik ytong aldim bunlari 15 cmlik parcalara ayirdim. Toplamda 16 tane 15x15x25 lik ayak parcam olmus oldu
Sirketin hemen yaninda bauhaus var, sarjli darbeli matkap almak icin gidip osb gordum. 18 mm lik plakayi kendime uygun olcude kestirdim. Boylece arabaya sigacak boyuta geldi.
Zemin ilk zamanlarda baya suluydu. Simdi sadece arka tarafta biraz su kalmis. Guzelce suyu cek cekle cektim. Eski bezleri bir kac tane de bim bezini feda ederek kalan suyu da bezle aldim.
Daha once paletin ustune koydugum musambayi bu sefer direk zemine indirdim. Uzerine bir kat daha kalin buyuk posetten parcalar kesip koydum. Zeminden su alma ihtimalinin onune gectim.
Ytonglari osbyi en ust seviyede destekleyecek sekilde yerlestirmeye calistim.
Toplamda 15 parca ytong kullandim.
Ytong dubeli ile osbyi birbirine montajladim. Biraz alan darligindan calismasi zordu acikcasi.
Daha sonra 4 katli 43x90x200 boyutunda sabah aldigim celik rafi kurdum. Somun ve vidalari tartarak hesapladiklari icin 4 somun eksik cikti. Cok sovdum adama, kendimden somun buldum ve yoluma devam ettim.
Finalde daginik esyalar biraz toparlanmis oldu. Bitik durumda oldugum icin siselerimi yerlestiremedim. Duzenleyemedim, baska gune kaldi. Son halini de ondan sonra yine paylasirim.
Site muduru tesaduf geçerken gordu ve oto yikamaciyi ne zaman aciyoruz diye laf atti

bence o da seviyor

izin verecekler

bugun konusacaktim ama isim cok gec bitti maalesef otoparkta yikama olayini yine konisamadim
Fotograflari bastan sona dogru yukledim.
Anlatim arasina yerlestirmek istemedim.
Okuyup sevincimi paylasanlara tesekkur ederim
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi