Herkese merhaba,
Artik ne kadar zaman oldu ben bile hatirlamiyorum en son arabayi yikayali. Hep bir is girdi araya. Ya yagmur vardi ya bir is derken kismet buguneymis. Tabi plani hafta basindan yaptim hanimla sozlestim bana bir gun ver dedim hafta sonu. O da pazari verdi sagolsun

iyi de oldu dune gore daha az yagmurluydu hava. Hatta bir ara gunes bile vardi.
Cok uzattim, tripod kirildigi icin cok detay fotograf da cekemedim zaten konu kisa olacak.
Kirli hali:
Kullandigim malzemeler;
Aracta fusso var daha dogrusu vardi

bu kadar kirli kalmaya artik dayanamamis. Bayagi bir de kirliydi bu nedenle foam lancete 20 ml b33 80 ml ansf kullandim. Yine soft99un fukupika strong type advanceini uygularim diyordum fusso tamamen gitmisse ama firsat bulamadim.
Kopuk akip giderken ben de detaylara girdim.
26 jpn firca kullandim bana kil yapisi biraz sert geldi bir daha kaportada kullanmam. Jantlarda guzel is yapti.
Jantlarda cg wheel cleaner kullandim. Kovasinda sonax turuncu vardi. Demir tozu olacak soft 99 kullanacaktim ama baslik bozulmus (orjinal baslik kirik gelmisti) ben de fb kullandim.
On yikamadan kalan karisimi durulama sonrasi kova yikamasi oncesi bir kere daha uyguladim arabaya cunku kir oyle boyle degildi en güvenli sekilde yapmak istedim.
Tek kova 4 eldiven ile yikama yaptim, kovada zymol vardi aracin ustunde de ansf vardi. Iki mavi eldiven ile yan taraflari gectim, gyeon ile kaput ve bagaj kapagini gectim. Tavani ve camlari da gyeon cakmasi ile gectim.
Bu eldiveni cok sevdim. Gyeon gibi sunger yok icinde. Bu hem avantaj hem dezavantaj. Ama hafif ve manevra gerektiren noktalarda etkili.
Durulama ardindan kurulamada le black hole kullandim. Wizarda gore farki hisettim acikcasi.
Ben isimi bitirdigimde de yagmur basladi ama hic uzulmedim neticede araba artik kabuk tutmustu ve bunu atmak zordundaydi.
Yagis devam ettigi icin jant lastik ve davlumbazlara koruma uygulamadim. Fukupika da baska bir gune kaldi.
Sonuc:
Selamlar tekrardan herkese.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi