Herkese merhaba,
Benzinlik tayfanın önünde ceketimi bir kere daha ilikliyorum arkadaşlar. Ne kadar sabırlı, ne kadar süper insanlarsınız

Cumartesi akşam bir yıkama denemesi yapayım dedim. Eşyalarımı hazırladım, planımı yaptım, karışımlar hazır yola koyuldum.
Ama hayaller Paris hayatlar Küçükköy Opet misali yarım bir yıkama girişimi ile karşınızdayım
Benzinlik yakın olduğu için frenlerim ısınmamıştı yine de soğuyana kadar bekledim ve Soft99'un iron out ürününü jantlara güzelce uyguladım.
Sadece bir kirli hal fotosu var maalesef
Ardından Alta Foam ve şarjlı pompa ile tüm arabayı dolaştım. Kwazar'ın marifeti midir, bana gelen pompa mı bozuktur bilemedim ama sürekli basma ile arabayı dolaşmak zor, basınç 20 psi'lara düşüyor. Biraz beklemeli çalıştırdım, herhangi bir sorun yaşamadım.
1600 ml su 30 ml b33 vardı, hep ürünü 20 ml yapacağımı koyduktan sonra hatırlıyorum.
Ön yıkama ardından damacanayla getirdiğim suyumu çıkardım, kovamı çıkardım bir baktım ki eldivenler ve kurulama bezlerim evde kalmış
Kalk git al gel yakın olmasına rağmen üşendim açıkçası. Bir de b33'e güvendim

Dedim bu seferlik böyle olsun.
Hızlı bir cila için 20 ml pw ile 2 litre su karışımını arabayı hem kurulasın hem de ufaktan koruma sağlasın diye attım.
Ardından sadece camları kuruladım, ıslak ıslak eve doğru yol aldım

Eve geçince hiç sürtmeden üstten üstten gyeon ile bir ufak kurulama yaptım. Sabah baktığımda sadece etek altlarında belli belirsiz kir kalmıştı.
Bu da bonus olsun, adamlardaki azime hayran kaldım, perona otobüs sokup yıkadılar