CNR Detailing | Premium Car Care | Do It Yourself | Uygulama Paylaşım Alanı.

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Atocan' Alıntı:
Benim far metceklerinede bi el atalım Allah rızası için geceleri kör gibiyim hocam :d
Ne zaman isterseniz hocam buyrun gelin.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Atocan' Alıntı:
CNR Detailing' Alıntı:
Ne zaman isterseniz hocam buyrun gelin.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İzine ayrıldığım an götüşelim hocam kazandasın dimi
Aynen doğrudur hocam. Fakat hafta sonu iletişime geçmeniz daha güzel olur.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine saglık muammer

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Moderatör tarafında düzenlendi:

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Herkese selam dostlar gene bir uygulama ile sizlerleyim.Aracımız Honda Civic HB hayli yıpranmış ve bakımsız bir araç.Uygulama için iletişime geçildi gereken bilgiler ve tarih verildikten sonra uygulamayı gerçekleştirdik.

Genel olarak kullanılan malzeme listesi şu şekilde ;

Koch Chemie Pastaları
Koch Demirtozu
Valet Pro Mavi kil
Amigo Glaze
Valet Pro Beading Wax
Hex ve Ufs Polisah Pedleri
Makita 9227
Rupes LHR 15 Mark I

Gereken tüm işlemler yapılıp maskelenip köşemize aldık aracımızı.Honda boyası malum ince olduğu için %80 oranında düzeltme işlemi sağladık aracın boyasının sağlığı açısından buyrun fotolar.

Geçelim boya durumuna ve 50/50 lere

Sanatkar boyacılarımız bagajda boya ton denemesi yapıp temizlik tineri ile silme zahmetinde bulunmamışlar.

Simli naber ?

Geçelim final fotolarımıza

safa43

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
ellerine sağlık abi çok güzel olmuş. Arabanın gözleri açılmış valla katarakt ameliyatı gibi olmuş farlar :)

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ellerine sağlık kardeşim, muhteşem bir çalışma yapmışsın yine. Sanatını konuşturmuşsun. Fabrika ayarlarından iyi olmuş.
Bu arada nerelerdesin ya, bir kaç gün daha yazmasan kayıp ilanı verecektim:) Zenci nerde zenci..

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Ellerine sağlık kardeşim, muhteşem bir çalışma yapmışsın yine. Sanatını konuşturmuşsun. Fabrika ayarlarından iyi olmuş.
Bu arada nerelerdesin ya, bir kaç gün daha yazmasan kayıp ilanı verecektim:) Zenci nerde zenci..
Abim biraz uzak kaldık yoğunum şu sıra uygulamalar birikti sorma :) Zenci ilerleyen zamanda 5 bijona geçiyor abi sanırım yeni 308 gti titanyum jantlar takılacak,Fakat tanesi 1200 tl olunca kafamı kurcalıyor şu sıra 16 lara döndüm.Motoru ufaktan gıdıklıyoruz ilerde hepsini paylaşcam :) Dur atayım bir foto da su serpem :D

IMG_20180517_191419.jpg

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Bu CNR neyin kısaltması bilmiyorum ama ben CaNavaR olarak uzatıyorum
Çünkü bu başlığa girince hep canavar gibi araçlar görüyorum :eek:

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Bu CNR neyin kısaltması bilmiyorum ama ben CaNavaR olarak uzatıyorum
Çünkü bu başlığa girince hep canavar gibi araçlar görüyorum :eek:
Hocam Allahta sizi güldürsün :D benim soy ismim Çınar herkes bana çınar diye hitap eder o yüzden çınarın kısaltması olarak CNR belirledim :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Abim biraz uzak kaldık yoğunum şu sıra uygulamalar birikti sorma :) Zenci ilerleyen zamanda 5 bijona geçiyor abi sanırım yeni 308 gti titanyum jantlar takılacak,Fakat tanesi 1200 tl olunca kafamı kurcalıyor şu sıra 16 lara döndüm.Motoru ufaktan gıdıklıyoruz ilerde hepsini paylaşcam :) Dur atayım bir foto da su serpem :D

Ekli dosyayı görüntüle 209
Ohhh rahatladım, özletme kardeşim kendini:)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Ekli dosyayı görüntüle 209
Şu araba elinde kıymet biliyor.

Nedense peugeot kullanıcıları araçlarının kıymetini veya değerini pek bilmiyor.

Hor kullanıyorlar ve sattıktan sonra da "peugeot alınmaz" etiketini yapıştırıyorlar.

Bu arada bahsi geçen 308 GTi jantları efsane. Umarım gönlünden geçen gerçekleşir :)

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Herkese selam dostlar bu hafta sonu beraber olduğumuz Maalesef ki gene rutin bir Peugeot :) Detay detay yazmak gerçekten sürekli uygulama yapan bir insan için hayli zor fotolarla başbaşa bırakıp ben toz oluyorum aklınıza takılan ve fikir almak istediğiniz her konuda iletişime geçebilirsiniz keyifli haftalar.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg 13.jpg 14.jpg 15.jpg 16.jpg 17.jpg 18.jpg 19.jpg 20.jpg 21.jpg 22.jpg 23.jpg 24.jpg 25.jpg 26.jpg 27.jpg 28.jpg 29.jpg 30.jpg 32.jpg 33.jpg 34.jpg 35.jpg 36.jpg 37.jpg 38.jpg 39.jpg 40.jpg

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık kardeşim.çok güzel olmuş.Finali ne ile yaptın.Pasta büyük ihtimal koch kullanmışsındır.

Bir zenci değil ama<3

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Eline sağlık kardeşim.çok güzel olmuş.Finali ne ile yaptın.Pasta büyük ihtimal koch kullanmışsındır.

Bir zenci değil ama<3
Abicim final Koch Chemie P2 üstüne Valet Pro Beading wax .Pastalar aynen Koch abi ,cut pastam bitti 4 lt yakın H8 bitirdim.Cutta pasta değişikliğine gidiyorum Rupes Course dan devam edeceğim.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Abicim final Koch Chemie P2 üstüne Valet Pro Beading wax .Pastalar aynen Koch abi ,cut pastam bitti 4 lt yakın H8 bitirdim.Cutta pasta değişikliğine gidiyorum Rupes Course dan devam edeceğim.
Arada bir değişiklik iyidir.Course ile ilgili yorumlarını bekliyorum.