CNR Detailing | Premium Car Care | Do It Yourself | Uygulama Paylaşım Alanı.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
İlk resimde araç dalmaçyalı gibi olmuş :) Çok güzel olmuş be kardeşim, harika bir uygulama, sana bir glossmetre lazım ama sen bozarsın aleti iki uygulamada, alet dile gelir ben bunun neyi ölçeyim diye :)
Gördüğüm en başarılı siyah araçlardan biri, helal olsun vallahi.

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
İlk resimde araç dalmaçyalı gibi olmuş :) Çok güzel olmuş be kardeşim, harika bir uygulama, sana bir glossmetre lazım ama sen bozarsın aleti iki uygulamada, alet dile gelir ben bunun neyi ölçeyim diye :)
Gördüğüm en başarılı siyah araçlardan biri, helal olsun vallahi.
Aleti kısa devre yaptırırz abi :D Benimde siyahlar arasında hemen hemen top 5 de olan bir parlaklığı yakaladı.

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Herkese selamlar dostlarım. Yeni uygulama ve bir süreliğine son uygulamamızı sizlerle paylaşıyorum. Malum başımızdaki virüs belasından dolayı ailemi riske atmamak için tüm randevularımı elimde olmayan sebeplerden dolayı iptal etmek zorunda kaldım. Gelelim konuğumuza Honda Civc Ep2 Coupe misafirimiz eşine almış kozmetik bir çok eksiği vardı elimizden geldiğince düzeltmeye ve fabrikasyon haline getirmeye çalıştık umarım sizlerde keyif alırsınız.

Aracın yağ kaçağı ve sibop ayarı için mekanik destek alındı ve mekanik sorunları halledildi.

Öncesi kozmetik durumu.

Araç daha önce sağ önden bir darbe almış ön panel kaydığı için sağ çamurluk kaput arasında sorun vardı ön panel yerine getirildi. Tamponlarda boya problemi vardı devamında arka bagaj üstü spoilerde ve plaka üstünde ki ek parçada soyulmalar, ayna kapaklarında renk sıkıntısı, far ayağı kırık ve tampon braketleri kırıktı tamir edildi. Araç orijinal olduğu için boyası mevcut kodunu yansıtmıyordu o yüzden işimiz hayli zordu bir kısmına uygulama yaparak alınan son sonuç ile boya denemelerimiz başladı 7 saat sonunda boyanın tonunu birebir tutturduk ve işlemlere başladık.

Boyadan çıktı ve montajları yapıldı. Çamurluk ve kaput ayarları yapıldı

İşlem sırası bana geldi. Detaylı iç temizliği yapıldı iç detayları hepsi video olduğu için instagram hikayelerimde paylaştım.

Neler kullandık ?

Ön yıkama : Valet Pro Combo x2
Demirtozu : Koch Chemie Felgenblitz
Kil : Bilthammer Finish Restorer
Cutting : Rupes Coarse, Koch H9, Domestic Premium
Polising : Koch F5, MasterShine Polish Pad
Finish : Perfect Finish , Hex Logic Final Pad
Koruma : Tac System Quartz Shine
Yardımcı Ekimanlar : Koch Chemie Green Star, Workstuff detay fırçası,Kwazar Mercury 360, Purestar Duplex , Ufs eldiven , Egebant

Enteresan şekilde fardaki o hologramları alamadım.

Finaller.

Final Videomuz.

Herkese teşekkür ederiz.

CNR Detailing Premium Car Care (@cnr.detailing) • Instagram fotoğrafları ve videoları

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ellerine sağlık, bunun vitesi göğüsteydi sanırım şahane olmuş:alkis:

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yaptığınız işlemler sonucu araba hakketen üzerine yazdığınız Lütfen Dokunmayın yazısını hakediyor:)

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Herkese selamlar dostlarım. Yeni uygulama ve bir süreliğine son uygulamamızı sizlerle paylaşıyorum. Malum başımızdaki virüs belasından dolayı ailemi riske atmamak için tüm randevularımı elimde olmayan sebeplerden dolayı iptal etmek zorunda kaldım. Gelelim konuğumuza Honda Civc Ep2 Coupe misafirimiz eşine almış kozmetik bir çok eksiği vardı elimizden geldiğince düzeltmeye ve fabrikasyon haline getirmeye çalıştık umarım sizlerde keyif alırsınız.

Aracın yağ kaçağı ve sibop ayarı için mekanik destek alındı ve mekanik sorunları halledildi.

Öncesi kozmetik durumu.

Araç daha önce sağ önden bir darbe almış ön panel kaydığı için sağ çamurluk kaput arasında sorun vardı ön panel yerine getirildi. Tamponlarda boya problemi vardı devamında arka bagaj üstü spoilerde ve plaka üstünde ki ek parçada soyulmalar, ayna kapaklarında renk sıkıntısı, far ayağı kırık ve tampon braketleri kırıktı tamir edildi. Araç orijinal olduğu için boyası mevcut kodunu yansıtmıyordu o yüzden işimiz hayli zordu bir kısmına uygulama yaparak alınan son sonuç ile boya denemelerimiz başladı 7 saat sonunda boyanın tonunu birebir tutturduk ve işlemlere başladık.

Boyadan çıktı ve montajları yapıldı. Çamurluk ve kaput ayarları yapıldı

İşlem sırası bana geldi. Detaylı iç temizliği yapıldı iç detayları hepsi video olduğu için instagram hikayelerimde paylaştım.

Neler kullandık ?

Ön yıkama : Valet Pro Combo x2
Demirtozu : Koch Chemie Felgenblitz
Kil : Bilthammer Finish Restorer
Cutting : Rupes Coarse, Koch H9, Domestic Premium
Polising : Koch F5, MasterShine Polish Pad
Finish : Perfect Finish , Hex Logic Final Pad
Koruma : Tac System Quartz Shine
Yardımcı Ekimanlar : Koch Chemie Green Star, Workstuff detay fırçası,Kwazar Mercury 360, Purestar Duplex , Ufs eldiven , Egebant

Enteresan şekilde fardaki o hologramları alamadım.

Finaller.

Final Videomuz.

Herkese teşekkür ederiz.

CNR Detailing Premium Car Care (@cnr.detailing) • Instagram fotoğrafları ve videoları

müthiş, detay değil dönüşüm olmuş adeta.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerine sağlık üstat. Ön camda duran "Lütfen Dokunmayınız" yazısı ile birlikte araç bayiiden yeni çıkmış hissini kuvvetli bir şekilde hissettiriyor. :nazar:

İki polisaj makinesi tutan ben usta oldum diye paylaşım yapıyor. Forumumuzda bu işin bilincinde herkes ancak insanların azıcık uyanması lazım. Adam 7 saat boya tonunu tutturmaktan bahsediyor. Kendi adıma konuşayım müthiş amatörüm yani bu profesyonellik karşısında. Biraz yakındım kusuruma bakma. :utandim:

Paylaşımlarını özleyeceğiz ama senin de dediğin gibi bu süreçte sadece kendimizden sorumlu değiliz. Umarım en kısa sürede tekrardan başlarsın bu spora.

Tekrardan tebrik ederim :alkis:

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Elllerinize sağlık, mükemmel olmuş :) Böyle uygulamalara bayılıyorum, önce aracın mekanik ve kozmetik kusurlarını olabilen en iyi şekilde düzeltip, sonrasında detailing işlemlerinin en iyi şekilde yapılması. Günümüzde sadece boya ve mekanik bakım işlemleri için bile doğru yeri bulmak çok zorken, bu işlemleri aynı çatı altında hakkını vererek yapmanız bile tebrik edilmesi gereken bir şey :)
Keşke yakın olsakta size getirebilsekte kafamız rahat olabilse :D

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
zenci eline saglık japon samurai güzelliginin farkına şimdi varmıştır boya detaylı işlerinin yanına ileride cam filmi şeffaf film işlerinide inşallah eklersin aracını bırakan bütün kozmetik işlerini tek çatı altında senin gibi titiz birinin elinden gecerek sahip olur

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Elinize sağlık kırmızı alev almış
Teşekkür ederim :)

Ellerine sağlık, bunun vitesi göğüsteydi sanırım şahane olmuş:alkis:
Teşekkür ederim aynen gögüste :)

Yaptığınız işlemler sonucu araba hakketen üzerine yazdığınız Lütfen Dokunmayın yazısını hakediyor:)
Teşekkür ederim kesinlikle :)

müthiş, detay değil dönüşüm olmuş adeta.
Çok teşekkürler :)

Kırmızı olsun beş fazla olsun hacııı eline sağlık :)
Kırmızı gerçekten güzel özellikle honda da :) Teşekkür ederimmmmm
Ellerine sağlık üstat. Ön camda duran "Lütfen Dokunmayınız" yazısı ile birlikte araç bayiiden yeni çıkmış hissini kuvvetli bir şekilde hissettiriyor. :nazar:

İki polisaj makinesi tutan ben usta oldum diye paylaşım yapıyor. Forumumuzda bu işin bilincinde herkes ancak insanların azıcık uyanması lazım. Adam 7 saat boya tonunu tutturmaktan bahsediyor. Kendi adıma konuşayım müthiş amatörüm yani bu profesyonellik karşısında. Biraz yakındım kusuruma bakma. :utandim:

Paylaşımlarını özleyeceğiz ama senin de dediğin gibi bu süreçte sadece kendimizden sorumlu değiliz. Umarım en kısa sürede tekrardan başlarsın bu spora.

Tekrardan tebrik ederim :alkis:
Teşekkürler Can hocam elimizden geldiğince bu işi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Kimse profesyonel değildir benden kat kat iyiler vardır elbette. :) Geçmişte boya işleri ile ilgilenmez iken yaşadığım sorunları empati kurarak teslim aldığım araçlarda olmaması için uğraşıyorum.
Elllerinize sağlık, mükemmel olmuş :) Böyle uygulamalara bayılıyorum, önce aracın mekanik ve kozmetik kusurlarını olabilen en iyi şekilde düzeltip, sonrasında detailing işlemlerinin en iyi şekilde yapılması. Günümüzde sadece boya ve mekanik bakım işlemleri için bile doğru yeri bulmak çok zorken, bu işlemleri aynı çatı altında hakkını vererek yapmanız bile tebrik edilmesi gereken bir şey :)
Keşke yakın olsakta size getirebilsekte kafamız rahat olabilse :D
Çok teşekkürler gerçek bir detail kavramıda o değilmidir efenim :) Herkesi beklerim

zenci eline saglık japon samurai güzelliginin farkına şimdi varmıştır boya detaylı işlerinin yanına ileride cam filmi şeffaf film işlerinide inşallah eklersin aracını bırakan bütün kozmetik işlerini tek çatı altında senin gibi titiz birinin elinden gecerek sahip olur

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi herkes en iyi bildiği işi yapmalı bence film kaplama benim tarzım değil merakımda yok o yüzden yaparım dersem yalan olur. Elimden geldiğince yaptığım işleri ''butik'' kavramına sadık kalarak yapıyorum teşekkür ederim :)