Herkese selamlar dostlarım. Yeni uygulama ve bir süreliğine son uygulamamızı sizlerle paylaşıyorum. Malum başımızdaki virüs belasından dolayı ailemi riske atmamak için tüm randevularımı elimde olmayan sebeplerden dolayı iptal etmek zorunda kaldım. Gelelim konuğumuza Honda Civc Ep2 Coupe misafirimiz eşine almış kozmetik bir çok eksiği vardı elimizden geldiğince düzeltmeye ve fabrikasyon haline getirmeye çalıştık umarım sizlerde keyif alırsınız.
Aracın yağ kaçağı ve sibop ayarı için mekanik destek alındı ve mekanik sorunları halledildi.
Öncesi kozmetik durumu.
Araç daha önce sağ önden bir darbe almış ön panel kaydığı için sağ çamurluk kaput arasında sorun vardı ön panel yerine getirildi. Tamponlarda boya problemi vardı devamında arka bagaj üstü spoilerde ve plaka üstünde ki ek parçada soyulmalar, ayna kapaklarında renk sıkıntısı, far ayağı kırık ve tampon braketleri kırıktı tamir edildi. Araç orijinal olduğu için boyası mevcut kodunu yansıtmıyordu o yüzden işimiz hayli zordu bir kısmına uygulama yaparak alınan son sonuç ile boya denemelerimiz başladı 7 saat sonunda boyanın tonunu birebir tutturduk ve işlemlere başladık.
Boyadan çıktı ve montajları yapıldı. Çamurluk ve kaput ayarları yapıldı
İşlem sırası bana geldi. Detaylı iç temizliği yapıldı iç detayları hepsi video olduğu için instagram hikayelerimde paylaştım.
Neler kullandık ?
Ön yıkama : Valet Pro Combo x2
Demirtozu : Koch Chemie Felgenblitz
Kil : Bilthammer Finish Restorer
Cutting : Rupes Coarse, Koch H9, Domestic Premium
Polising : Koch F5, MasterShine Polish Pad
Finish : Perfect Finish , Hex Logic Final Pad
Koruma : Tac System Quartz Shine
Yardımcı Ekimanlar : Koch Chemie Green Star, Workstuff detay fırçası,Kwazar Mercury 360, Purestar Duplex , Ufs eldiven , Egebant
Enteresan şekilde fardaki o hologramları alamadım.
Finaller.
Final Videomuz.
Herkese teşekkür ederiz.
CNR Detailing Premium Car Care (@cnr.detailing) • Instagram fotoğrafları ve videoları