Corolla & Mr.Fix 4 Ay Sonra

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Şuan iki aracımda da mr fix var ilk hyundai 18 haziranda yapmıştım sorunsuz bir şekilde devam ediyor fluence dün yaptım on numara bir şey eğer 6 ayı görsün gerisinin gereği yok hatta destekleme ile 12 ay görürse zaten şahane :)

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Söylenecek laf yok, mükemmel performans. Şairin dediği gibi '' anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz''
Premium versiyon olanın dayanımını senden bekliyoruz abi , normali böyleyken premium nasıldır :saskin:;)

Çok güzel gidiyor.

Çinli amcalara selam olsun :D
Mr.fix amcaya özellikle teşekkürler..:alkis:

Şuan iki aracımda da mr fix var ilk hyundai 18 haziranda yapmıştım sorunsuz bir şekilde devam ediyor fluence dün yaptım on numara bir şey eğer 6 ayı görsün gerisinin gereği yok hatta destekleme ile 12 ay görürse zaten şahane :)
Destekleyici ürün kullanılsa rahat dayanımı 2 katına çıkar bencede.. Ben özellikle destekleyici ürün kullanmıyorum iki araçta da kendi başına dayanımını görmek istiyorum.

El_Diablo

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Frankfurt
Bende takipdeyim…...bizlen paylasmaniz cok güzel. Iki sise almisdim zamaninda , ama güvenip uyguliyamadim. Yabanci forumlarda tavsiye edenide var etmiyende. Paylasimlariniz cok bilgilendirici.

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Çinli hakikaten kullanınca diğer ürünleri sattıracak bana galiba
Maaşallah adminim aynen devam

Marlon

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Adana
Vallahi girişeceğim artık şu seramik işine. Çinliyle ufak ufak başlarız artık.

Gayet güzel dayanımı var Çinli'nin.

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Bugün 9. Hafta , aracı ansf ile yıkadım duruladim. Performansinda hiç değişme yok video ve fotoya bu yüzden gerek duymadım.. :super::saskin:

Kutayoksuz

Çaylak Detaycı
Üye
Jantlarda ki performansını deneyen var mı? Birde arabaya pasta yapma imkanım yok. Kil ve demirtozu temizliği yapıp , ipayla silip uygulasam dayanıklılık konusunda sıkıntı yaşar mıyım?

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Jantlarda ki performansını deneyen var mı? Birde arabaya pasta yapma imkanım yok. Kil ve demirtozu temizliği yapıp , ipayla silip uygulasam dayanıklılık konusunda sıkıntı yaşar mıyım?
Ben kullanıyorum nisan ayından beri performansı devam ediyor. Demirtozu yapın, kil yaparsanız iyi olur ama yüzeyi çizebilir. Üstüne ipa yerine m600 yada m700 tinerle silerseniz daha iyi olur.

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
10. Haftasında ceviz v2 ile foam lance eşliğinde yıkadım duruladim. Çift kovaya ihtiyaç bile kalmadi.. Çinliyi anlatmaya gerek yok görüyorsunuz, önceki haftalardan pek farkı yok..

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
4 ay sonrası Çinlinin durumu videodaki gibidir. Yan panellerde etkisi devam ediyor fakat tavan, kaput gibi yerlerde çinliden eser yok:)