Şuan iki aracımda da mr fix var ilk hyundai 18 haziranda yapmıştım sorunsuz bir şekilde devam ediyor fluence dün yaptım on numara bir şey eğer 6 ayı görsün gerisinin gereği yok hatta destekleme ile 12 ay görürse zaten şahane
Şuan iki aracımda da mr fix var ilk hyundai 18 haziranda yapmıştım sorunsuz bir şekilde devam ediyor fluence dün yaptım on numara bir şey eğer 6 ayı görsün gerisinin gereği yok hatta destekleme ile 12 ay görürse zaten şahane
Destekleyici ürün kullanılsa rahat dayanımı 2 katına çıkar bencede.. Ben özellikle destekleyici ürün kullanmıyorum iki araçta da kendi başına dayanımını görmek istiyorum.
Bende takipdeyim…...bizlen paylasmaniz cok güzel. Iki sise almisdim zamaninda , ama güvenip uyguliyamadim. Yabanci forumlarda tavsiye edenide var etmiyende. Paylasimlariniz cok bilgilendirici.
Bayram temizliği yapıp corollayi yıkadım, 2 haftalık kir mevcuttu mr.fix durumu videoda ve fotolardaki gibidir. Yikamalarda destekleyici ürün kullanmadım.
Jantlarda ki performansını deneyen var mı? Birde arabaya pasta yapma imkanım yok. Kil ve demirtozu temizliği yapıp , ipayla silip uygulasam dayanıklılık konusunda sıkıntı yaşar mıyım?
Jantlarda ki performansını deneyen var mı? Birde arabaya pasta yapma imkanım yok. Kil ve demirtozu temizliği yapıp , ipayla silip uygulasam dayanıklılık konusunda sıkıntı yaşar mıyım?
Ben kullanıyorum nisan ayından beri performansı devam ediyor. Demirtozu yapın, kil yaparsanız iyi olur ama yüzeyi çizebilir. Üstüne ipa yerine m600 yada m700 tinerle silerseniz daha iyi olur.
10. Haftasında ceviz v2 ile foam lance eşliğinde yıkadım duruladim. Çift kovaya ihtiyaç bile kalmadi.. Çinliyi anlatmaya gerek yok görüyorsunuz, önceki haftalardan pek farkı yok..